reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dziewczynki zyje jak tylko wrocilam ze szpitala to od razu do was nawet sie
nie rozpakowalam jednym slowem dalej jestem w ciazy i niby jest oki :tak:
pisze niby bo jestem szczesliwa ale mam pewne obawy w poniedzialek na usg
powiedzieli mi tylko ze nie ma serduszka:wściekła/y:.Miesiaczkowo to piwinnam jutro zaczc 7 tydzien ale ze mam nieregularne to lekarze kazali czekac i dzis mialam usg i
uslyszalam tak: pani moze isc dzis do domu moim zdaniem jest tu wszystko dobrze
pokazywal mi cialko zolte powiedzial ze wszystkie elementy ciazy sa prawidlowe i ze cos tam sie rusza ale to za male aby stwierdzic czy to serce powiedzial ze
to chyba 5 tydzien zapisal duphaston i do domu poszlam .Dzieki dziewczynki za troske
Dorotko kochana, jak dobrze że już jesteś z nami i że wszystko jest ok:tak::tak::tak:

Poczytałam !! nareszcie:-)
Migotko oby Twój sen się spełnił:tak::tak: Jak zobaczyłam zmienioną liste to łoooo oby sie sprawdziło!! ;-) Niezlych masz Migotko sąsiadów.. taka akcja, pewnie serducho mocno biło:tak: Wiesz ze ja trzymam za Ciebie kciuki... mocnoo !! jeszcze pare dni i bedziemy wiedzialy heh :-)a co do objawow to u mnie bez zmian bola piersi i mam wypryski ale brzuszek nic ...
Gusiu ciesze sie ze do nas wrocilas!! Dbaj o siebie i fasolke:tak::tak:
Dorotko myslalam o Tobie.. a tu dzisiaj piszesz:-)fajnie z jestes juz w domku .. sluchaj zalecen lekarza a bedzie wszystko dobrze i niedlugo zobaczysz fasoleczke i uslyszysz serducho:-):tak:
electra moze warto wybrac sie do gin !! ale moze to taka cisza przed burzą:-)
nenius miłych zakupków!! co kupiłas ciekawego?? ja mialam isc dzisiaj tez na zakupki po jakies połbuty ale jest brrr zimniutko:-)ale mezus obiecał ze wybierzemy sie w weekend:)

Witajcie Kochane!!!!!!! na poczatek sie przywitam ze wszystkimi serdecznie:-) u mnie dzisiaj pogoda pod psem,wiec postanowilam wskoczyc na BB zeby sie troszke mi cieplej zrobilo.
Loretko modle sie za Ciebie i cala Rodzinke,jestem myslami przy Tobie i sciskam Cie serdecznie,wracaj szybko do nas ,bo smutno tutaj bez Ciebie:tak:
Dorotko jak dobzre ,ze juz jestes i wszystko jest w porzadeczku,a to co sie lekko ruszalo na usg to napewno serduszko,sciskam WAS serdecznie:tak:
Majeczko a ty jak sie czujesz wszystko w porzadeczku,przepraszam jezeli napisalas a ja przegapilam twoj post:sorry2:
Monikastege ty tak jak ja juz 5 lat i nic a wyniki w porzdeczku.Ja okolo 3.5 jak sie nie zabezpieczamy i lecimy na calosc i nic,a tez badania byly w normie.Teraz przez przypadek powtorzylam i okazalo sie ze lewy jajnik jest za duzy i zle funkcjonuje,wiec musze sie wziasc za tego Dziada i troche go odchudzic:baffled:
KasiuJ82 co tam u Ciebie ,staranka pelna para i dobrze:tak:dzialajcie,tym razem twoja kolej na fasoleczke;-)

edzka-it Ty to masz podejście optymistyczne do życia!! Bardzo trzymam kciuki oby udało sie z jajnikiem i zebys szybko zobaczyła 2 kreseczki !!
Działamy działamy:-):zawstydzona/y: jeszcze 3 dni do testowanka ...
Migotka77 a Ty testujesz w sobote czy w niedziele?? bo ja w niedziele mam zamiar;-)coma być to będzie...
Monikastege porob badanka i idz to przynajmniej 2 ginow moze akurat i beda 2 kreseczki!! :tak::tak:
Loretko mysle o Tobie !! pewnie patrzysz w okno i masz 1000 mysli na minute ...
Kochana Trzymaj sie!! i wracaj do Nas:tak:
Majeczko co u Ciebie? kiedy idziesz do lekarza zobaczyc maluszka?:-)
Teraz zmykam wypic herbatkę bo zimno Brr!!

KasiuJ82 a co sie bede dolowac jak i tak wiem(i wierze w to cala dusza i sercem:tak:) ze PAN BOG kiedys mi zesle mala fasoleczke pod moje serduszko).a mnie tez jakies grypsko bierze caly nos mam juz zawalony:szok:, a mam za tydzien te wszystkie badania hormonalne i mam nadzieje ze minie,bo musze w tym okresie byc zdrowa jak ryba :cool2: i w super formie ,i musze miec duzo sily na walke z tym jajnikiem -gigantem.....................:angry::angry::angry:
ale pada deszcz ,ze swiata nie widac brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dorotko Witaj! Dobrze,że juz z nami jestescie:-):tak:
KasiaJ82 , edzka-it troszke ze mną kiepsko...zle się czuję mam kaszel i lekki ból gradła...ogólnie to jestem osłabiona - nie mam sił...chyba zaraziłam się od M ... Walcze jak moge domowymi sposobami... Jak nie bedę sie pojawic to znaczy,że mnie rozłozyło:-( Do lekarza jestem umówiona na 11 marca (wtorek)

reklama
Do góry