reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dorotko Witaj! Dobrze,że juz z nami jestescie:-):tak:
KasiaJ82 , edzka-it troszke ze mną kiepsko...zle się czuję mam kaszel i lekki ból gradła...ogólnie to jestem osłabiona - nie mam sił...chyba zaraziłam się od M ... Walcze jak moge domowymi sposobami... Jak nie bedę sie pojawic to znaczy,że mnie rozłozyło:-( Do lekarza jestem umówiona na 11 marca (wtorek)
Kuruj mi sie kochanie i dbajcie o SIEBIE:tak: ,a do Meza to sie nie zblizaj za bardzo co by WAS bardziej nie zarazil;-) Sciskam i pozdrawiam .Daj znac czy WAM przeszlo:-) to grypsko ,nich ucieka jak najdalej a kyszzzzzzzzzzzzzzzzzzz:angry:

reklama
Mamo pati Loretka potrzebuje teraz CIEPŁA i wsparcia jeśli Twoje serduszko chce jej coś powiedzieć to napisz do niej...Chciazby to,ze myślisz o niej i się za nich modlisz...

edzka-it Mąż czuje sie już lepiej. Nie ma goraczki został tylko kaszel. Dziś wychodził już na powietrze:tak:Zaraz napije sie herbatki z miodem i cytrynką-Mężuś natrze mnie vickiem i do łóznia

a co Migotka bede sie z nim oszczedzac ,zaklucac mi tu bedzie moje staranka,przegonic trzeba wszystkie przeciwnosci ktore spowalniaja nasza droge do szczescia.:-D:-D

Edzka i tak trzymaj! Walczcie obywatelko, walczcie, w slusznej sprawie walczycie:-).

Kasiu, ja ten cykl powoli spisuje na straty, @ nadchodzi wielkimi krokami. A Ty testuj w niedziele, zawsze to wiecej czasu na radosc, a nie tak siku, dwie kreski i sru do pracy:-D. Trzymam kciukasy baaardzo mocno.

Oj biedne te nasze fasolkowe mamusie, wszystkie choruja. Majeczko wygrzewaj sie, bedzie dobrze,szkoda tylko ze sie tyle musicie meczyc:-(.

Witajcie dziewczynki wieczorowa pora.

Klaudia, dzieki za porady pecherzowe. Pije sok zurawinowy litrami bo nie mam nic w zelaznych zapasach lekow z Polski. Mama mi cos pewnie wysle, ale zanim dojdzie to albo mi przejdzie, albo pojde do lekarza. Pani w aptece sie zaparla i kazala mi isc do lekarza po recepte, bez recepty moglam kupic tabletki z zurawin :baffled: ale jak sama stwierdzila lepiej pic sok i filtrowac nereczki.

Migotka, Nenius,mamaPati rowniez dzieki i cieple pozdrowionka.

ADIVA, dzieki ale jeszcze nie dojrzalam do Twojej metody :szok:. Moze jutro sie odwaze jak mi sie pogorszy ...

Migotka,spokojnie,na ciaze moze krecic podobnie jak na @. Kciukasy trzymam. Na zielono pisze, bo nadzieja...:-)

Gusia, ale fajnie, ze jestes w domeczku i z fasolinka jest OK. Poglaskaj brzunio ode mnie i dbaj o siebie :tak:

DOROTKA! Super, ze w domku i ze wszystko OK. Teraz tylko spokojnie, za pare dni uslyszysz serduszko :tak:

Electra :-) Powodzenia w szukaniu nowego GNIAZDKA

Lunia, Kasia, Edzka, Majeczka i pozostale staraczki z imion nie wymienione milej nocki dobranocki i weekendu. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Jutro wyjezdzam do najdrozszego ;-) i wracam w poniedzialek. Caluski

Majeczka pij herbatke i nich cie M ponaciera dobrze i po kolderke ,spijcie dobrze jutro bedzie juz tylko lepiej:tak:

Migotka trzeba walczyc bo bez tego nie bedzie nagrody:-D
Loretko jestem z Toba i cala Twoja Rodzina modle sie za Was .Trzymajcie sie i nie mozecie tracic WIARY.Sciskam mocno

Witam, ech... sporo mi zajelo przeczytanie dzisijszego dnia, ale wkoncu sie udalo. Widze, ze ja zdrowieje, a tu mam kolejne ofiary grypy. Trzymajcie sie dziewczyny i wszystkim Wam zycze duuuuzo zdrowka i takiego M jak ma Majeczka, ktory Was ponaciera ;-)
Milusiej nocki ...

reklama
Właśnie ściągnełam mój pierwszy programik do obserwacji cyklu, nie wiem jeszcze jak bedzie z mierzeniem temp (chyba jestem za leniwa :-D), ale tak troszeczke sie poobserwuje :)

Do góry