reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam wszystkie Panie,
miałam zrobić Quicka dopiero w sobotę rano, ale zrobiłam wczoraj i to wieczorem i patrzcie co wyszło..

Zawsze zastanawiałam się jaka będzie moja reakcja i nie wierzę... 100 myśli w głowie. Ale do rzeczy. Kiedy mogę iść już do gina, czy w poniedziałek będzie ok? Będzie to 33 dzień cyklu - zobaczy już coś?
Boję się bardzo :(
Pozdrawiam Was

piekne 2 kreseczki ja tez mialam teraz takie:-D a bylam u gin w 31 dniu cyklu
i widzial pecherzyk 2,65 mm wiec moim zdaniem mozesz isc w poniedzialek
do gin.:tak:
Idz idz przepisze ci jakies tabletki czy cos takiego i juz uwazaj na siebie i fasolke
SERDECZNIE GRATULUJE :-D
W poniedzialek zrob sobie na spokojnie rano jeszcze jeden test i idz w poniedzialek
do gin. i nic sie nie boj

reklama
A teraz napisze co tam u mnie .
U mnie juz o wiele lepiej :-) juz mnie kosci nie bola tylko glowa zostala :-) a i goraczka spadla
i oby tak sie to utrzymalo :-) i obym stawala sie z minuty na minute zdrowsza :-)
Musialam do was zajzec bo jak was czytam to juz od razu jestem zdrowsza :-)
Ja mam tylko nadzieje ze fasolka rosnie sobie pieknie ladnie i jej nic nie zaszkodzilo.
Ja sie non stop modle i za was tez i dziekuje wam za modlitwe

Witam Dziewczyny!​

Po nieprzespanej nocy z tysiącem różnych dziwnych myśli w głowie wstałam dziwnie zdołowana:-(Przez tą okropną pogodę czuję się paskudnie. Mam nadzieję, że dzisiaj choć przez chwilkę poświeci słoneczko, to poczuję się lepiej.​

Gusia mam nadzieję, że w tym szpitalu będziesz tylko chwilkę i szybciutko do nas wrócisz:tak:

ppatqa - GRATULACJE!!!!

Nenius - nasza służba zdrowia jest poprostu boska!:wściekła/y:Kto to widział, żeby takie problemy sprawiać pacjentom:no:

Fiducza- GRATULACJE!!!

Dorotko, 3maj się ciepło i szybciutko zdrowiej​

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:tak:Może u Was słoneczko zaświeci ( jak tak, to prześlijcie choć jeden promyczek:tak:)​

Dzień dobry piąteczkowo :-)

Fiducza piękne dwie kreseczkie :-) Gratuluję z całego serduszka :-)

Jejku dziewczynki zaczęłam się nakręcać. Dzisiejsza tempka poranna to 37,3 :szok::-)

Fiducza gratulacje:-):-)
A ja to juz nie wiem.....pare dni temu mialam male,krotkie plamienie-bardziej rozowe niz czerwone,teraz czuje sie jakbym miala owu tak mnie jakos podbrzusze pobolewa.Piersi robia sie tkliwe...chyba idzie @:-(

zycze Wam Kochane milego radosnego dnia:)

Witam w ten pochmurny poranek....obiecali na dziś słonce moze jeszcze wyjdzie :-)

Test tak jak myslałam i przewidywałam negatywny....tylko spokojnie i bez pocieszania....nawet dobrze wiedziec że nie jestem zafasaolkowana bo w sobote sie jakas impreza urodzinowa szykuje....Pod warunkiem że mnie @ nie połamie....mowiłam że to trzeba poczuć :-)

Fiducza gratuluje dwóch kreseczek !!! Dbaj teraz o siebie no i przesyłaj fluidki :-)

Witam w ten pochmurny poranek....obiecali na dziś słonce moze jeszcze wyjdzie :-)

Test tak jak myslałam i przewidywałam negatywny....tylko spokojnie i bez pocieszania....nawet dobrze wiedziec że nie jestem zafasaolkowana bo w sobote sie jakas impreza urodzinowa szykuje....Pod warunkiem że mnie @ nie połamie....mowiłam że to trzeba poczuć :-)

Fiducza gratuluje dwóch kreseczek !!! Dbaj teraz o siebie no i przesyłaj fluidki :-)

no to szkoda ale najwazniejsze ze nie jestes zalamana :tak: nastepnym
razem sie uda napewno:-D

A teraz ja mam do was pytanie dziewczynki bo wiecie co ja mam w prawej dziurce nosa
krzywa przegrode nosowa i jak jestem chora i mam katar to strasznie mi sie zle oddycha
i wczoraj juz nie wytrzymalam i do tej jednej dziurki dalam sobie 2 krople zwyklych
kropli do nosa a dzisiaj jedna krople tych kropli jak myslicie czy to moze
zaszkodzic FASOLCE ?

reklama
Cześć :happy2:

Adiva! A miałaś wytrzymać:))) Teścik wodzi Cię na pokuszenie!!!!:)))) Kto to powiedział, że jak już jest w domciu, to trudno go nie zrobic?:) Adiva, Kochana, życzę Ci z całego serducha, by jutro z samego ranka spojrzały na Ciebie z tesciku dwie wyraźne kreseczki! I od razu pochwal się nam. I podeślij fluidki... Moja @ zbliża się wielkimi krokami i już mnie kręci na nią w brzusiu... I aż mam troszkę dołka, tam w duszyczce... Bo niby sie nie nastawiam, ale miałam nadzieje...Kiedy w koncu się uda?

Jeszcze nic nie wiadomo na pewno. Nie smutaj ;-)

Mam nadzieję, że córeczka już czuje się lepiej. Ucałuj ją od wirtualnej cioci.

Bardzo dziękuję. Wymioty były tylko poprzedniej nocy, wczoraj w dzień troszkę popuszczała kupki ale nie była to jakaś mega biegunka, wieczorem stan podgorączkowy 37,4...A dzisiejszą noc mój tata spędził w toalecie. Za to mamę boli brzuch, mnie w sumie też trochę i wczoraj mnie ciut mdliło - chyba to jednak jakiś wirus. No, ważne, że już jest praktycznie dobrze :happy2:

Kasiu, do tej godziny u kosmetyczki? Nieźle.
Ja napiszę coś teraz bo dopiero po 16:00 mogę tu zagladnąć.
Więc mam znowu dołek, a raczej nerwa, że tak cykl mi się chrzani. ale co Was będę zanudzać swoimi problemami. napiszę tylko, że ten cykl mam bezowulacyjny.

Przytulam mocno!!!

Witam wszystkie Panie,
miałam zrobić Quicka dopiero w sobotę rano, ale zrobiłam wczoraj i to wieczorem i patrzcie co wyszło..

Śliczna druga kreseczka - widać doskonale :-) Gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry piąteczkowo :-)

Jejku dziewczynki zaczęłam się nakręcać. Dzisiejsza tempka poranna to 37,3 :szok::-)

trzymam kciuki bardzo mocno :tak::tak::tak:

ok, to ja nic nie piszę ;-).

Do góry