reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
A teraz ja mam do was pytanie dziewczynki bo wiecie co ja mam w prawej dziurce nosa
krzywa przegrode nosowa i jak jestem chora i mam katar to strasznie mi sie zle oddycha
i wczoraj juz nie wytrzymalam i do tej jednej dziurki dalam sobie 2 krople zwyklych
kropli do nosa a dzisiaj jedna krople tych kropli jak myslicie czy to moze
zaszkodzic FASOLCE ?
ja się nie znam więc nie pomogę, ale zawsze lepiej sprawdzić na opakowaniu/spytać w aptece zanim się coś zastosuje. A może mogłabyś stosować takie psikanie do nosa dla dzieci? Nasivin Soft sie to nazywa. Nie wiem najlepiej podeślij męża do apteki, albo zadzwoń i się podpytajcie.
dobrze, ze czujesz się już lepiej
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ja się nie znam więc nie pomogę, ale zawsze lepiej sprawdzić na opakowaniu/spytać w aptece zanim się coś zastosuje. A może mogłabyś stosować takie psikanie do nosa dla dzieci? Nasivin Soft sie to nazywa. Nie wiem najlepiej podeślij męża do apteki, albo zadzwoń i się podpytajcie.
dobrze, ze czujesz się już lepiej
dzieki ja nie mam ulotki od tych kropli do nosa no ale macie racje juz ich nie zazyje
mam nadzieje ze te 3 krople do jednej dziurki nie zaszkodza fasolce ale
dla pewnosci juz ich nie bede brala chyba te 3 krople jej nie zaszkodza ?
I jak bede miala dalej ten nos zapchany to pojde do apteki i powiem co i jak .
nenius
Przyjaciółki 2008
gdzie są wszyscy
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Fiducza gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monik, czyżby????? Trzymam kciuki, żeby ta tempka się tak jeszcze dłuugo utrzymała :-)
Nenius to współczuję tych ceregieli żołądkowych. To napewno wirus, jak wszyscy przez to przechodzicie. Pocieszeniem jest to, że z każdym dniem będzie lepiej. DUżo zdrówka życzę.
Monik, czyżby????? Trzymam kciuki, żeby ta tempka się tak jeszcze dłuugo utrzymała :-)
Nenius to współczuję tych ceregieli żołądkowych. To napewno wirus, jak wszyscy przez to przechodzicie. Pocieszeniem jest to, że z każdym dniem będzie lepiej. DUżo zdrówka życzę.
stokrotka2317
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny!
Podczytuje Was od dłuższego czasu i w końcu się odważyłam, a więc moge się przyznać:11-stego ostatnia tabletka Novynette i od tego cyklu staranka narazie "oczyszczanie się z tabsów", a od końca kwietnia planujemy tak już na całego. Mam cichą i nieśmiałą nadzieję że mnie przygarniecie pod swoje opiekuńcze skrzydełka:-)??? Czytam Was i tak bardzo kibicuje wszystkim staraczką tak jakby to o mnie samą chodziło. Życze spełnienia marzeń o fasolce Wam i sobie z całego serducha!
Podczytuje Was od dłuższego czasu i w końcu się odważyłam, a więc moge się przyznać:11-stego ostatnia tabletka Novynette i od tego cyklu staranka narazie "oczyszczanie się z tabsów", a od końca kwietnia planujemy tak już na całego. Mam cichą i nieśmiałą nadzieję że mnie przygarniecie pod swoje opiekuńcze skrzydełka:-)??? Czytam Was i tak bardzo kibicuje wszystkim staraczką tak jakby to o mnie samą chodziło. Życze spełnienia marzeń o fasolce Wam i sobie z całego serducha!
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć Dziewczyny!
no i świetnie że się odważyłaś :-). Witam serdecznie!!!
stokrotka2317
Początkująca w BB
Dziękuje że przyjmujecie mnie do siebie, z Wami napewno raźniej!
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Fajnie ze jestes WITAJDziękuje że przyjmujecie mnie do siebie, z Wami napewno raźniej!