reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dorotka a nie nie czytałas gdzieś na ulotce? Zazwyczaj piszą czy dla kobiet w ciąży preparat jest przeznaczony (po zasiegnieciu opinii farmaceuty lub lekarza) czy całkowicie zakazany...

reklama
A teraz ja mam do was pytanie dziewczynki bo wiecie co ja mam w prawej dziurce nosa
krzywa przegrode nosowa i jak jestem chora i mam katar to strasznie mi sie zle oddycha
i wczoraj juz nie wytrzymalam i do tej jednej dziurki dalam sobie 2 krople zwyklych
kropli do nosa a dzisiaj jedna krople tych kropli jak myslicie czy to moze
zaszkodzic FASOLCE ?

ja się nie znam więc nie pomogę, ale zawsze lepiej sprawdzić na opakowaniu/spytać w aptece zanim się coś zastosuje. A może mogłabyś stosować takie psikanie do nosa dla dzieci? Nasivin Soft sie to nazywa. Nie wiem najlepiej podeślij męża do apteki, albo zadzwoń i się podpytajcie.

dobrze, ze czujesz się już lepiej

ja się nie znam więc nie pomogę, ale zawsze lepiej sprawdzić na opakowaniu/spytać w aptece zanim się coś zastosuje. A może mogłabyś stosować takie psikanie do nosa dla dzieci? Nasivin Soft sie to nazywa. Nie wiem najlepiej podeślij męża do apteki, albo zadzwoń i się podpytajcie.

dobrze, ze czujesz się już lepiej

dzieki ja nie mam ulotki od tych kropli do nosa no ale macie racje juz ich nie zazyje
mam nadzieje ze te 3 krople do jednej dziurki nie zaszkodza fasolce ale
dla pewnosci juz ich nie bede brala :wściekła/y: chyba te 3 krople jej nie zaszkodza ?:wściekła/y:
I jak bede miala dalej ten nos zapchany to pojde do apteki i powiem co i jak .

Fiducza gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monik, czyżby????? Trzymam kciuki, żeby ta tempka się tak jeszcze dłuugo utrzymała :-):tak:

Nenius to współczuję tych ceregieli żołądkowych. To napewno wirus, jak wszyscy przez to przechodzicie. Pocieszeniem jest to, że z każdym dniem będzie lepiej. DUżo zdrówka życzę.

Cześć Dziewczyny!
Podczytuje Was od dłuższego czasu i w końcu się odważyłam, a więc moge się przyznać:11-stego ostatnia tabletka Novynette i od tego cyklu staranka narazie "oczyszczanie się z tabsów", a od końca kwietnia planujemy tak już na całego. Mam cichą i nieśmiałą nadzieję że mnie przygarniecie pod swoje opiekuńcze skrzydełka:-)??? Czytam Was i tak bardzo kibicuje wszystkim staraczką tak jakby to o mnie samą chodziło. Życze spełnienia marzeń o fasolce Wam i sobie z całego serducha!

Cześć Dziewczyny!
Podczytuje Was od dłuższego czasu i w końcu się odważyłam, a więc moge się przyznać:11-stego ostatnia tabletka Novynette i od tego cyklu staranka narazie "oczyszczanie się z tabsów", a od końca kwietnia planujemy tak już na całego. Mam cichą i nieśmiałą nadzieję że mnie przygarniecie pod swoje opiekuńcze skrzydełka:-)??? Czytam Was i tak bardzo kibicuje wszystkim staraczką tak jakby to o mnie samą chodziło. Życze spełnienia marzeń o fasolce Wam i sobie z całego serducha!

no i świetnie że się odważyłaś :-). Witam serdecznie!!!

reklama
Do góry