reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dziewczynki ja tak na chwileczke bo dopierowrocilam od kosmetyczki :-)
Tak wiec wszystkie was pozdrawiam i zycze owocnych staranek w noc... wkoncu pelnia niech kazde nasze marzenie sie spelnia :tak::tak::tak:

Jutro rano napisze cosik wiecej !!

reklama
Witajcie, ale mi codziennie dajecie lekturkę hehe.
Dorotko, trzymaj się i kuruj.

Dziewczynki! Bocianki do Was poslalam, lapcie je:-)

Mnie niestety nie udalo sie zlapac. @ zlosnica spoznia sie 3 dni, wiec z cicha nadzieja zrobilam dzis tescik ... niestety jedna samotna kreska :no: :no: :no:....

Troche mi smutno ... ale moze jeszcze moj organizm nie jest jeszcze gotowy .... :-(

Caluski!!! Milego Dnia :-).
Dobra, dobra wszystkie tak mówią a potem widzą 2 kreseczki na teście.
Nadzieja jest do końca.

Nenius jak czytam o Twoich problemach ze słuzba zdrowia to mi się nóż w kieszeni otwiera. Co do Twoich problemów zdrowotnych to pamiętaj "Kiedy Bóg zamyka drzwi to otwiera okno" Będzie dobrze, musi być.
Mam nadzieję, że córeczka już czuje się lepiej. Ucałuj ją od wirtualnej cioci.

Gusia trzymaj się, będziemy z Tobą. Życzę Ci szybkiego powrotu ze szpitala i informuj nas na bierząco przez Nenius

Własnie dzwonilam do instytutu hematologii. Zapisy będą 3 marca ale liczba miejsc jest ograniczona :baffled:. Mają przyjmować jedną osobę z kolejki, jedną przez telefon i tak na okrągło. Chyba lepiej pojadę na miejsce, no nie?
Jedz osobiście, zawsze to lepiej.
No cisza straszna...wszystkie laseczki sie przytulaja chyba :-D

A ja miałam długa rozmowe z moim kochaniem...i staneło na tym że jutro rano zrobie testa...I bedzie to ostatni test ciążowy jaki wykonam...jak sie nie udało w tym cyklu-trudno uda sie w nastepnym ale już żadnych testów i żadnego stresu...przyznał mi sie ze jego to tez stresuje i on by wolał obejsc sie bez tych pasków które maja nam decydować jaka bedzie nasza przyszłosc...po troszku go rozumiem bo sama mam takie podejscie...kawałek plastiku moze zepsuc cały dzien...wiec jutro rano moj ostatni test...a potem bedziemy poprostu żyć...a nie tylko wegetować od @ do @...
A teraz ide na spacerek z dziewczynami moimi...troszke świeżego powietrza i do spanka...jutro pierwszy zjazd po feriach...
Buziaki laski :*
To ja czekam na ten teścik z niecierpliwością i chcę zobaczyć Twoją minę jak zobaczysz 2 kreseczki bo coś mi się wydaje że zobaczysz.
Co do wegetacji od @ do @, to ja chyba tak wegetuję, ale nie potrafię tego zmienić., To silniejsze ode mnie.

Wanilia sky ja kiedyś zauważyłam że na staraczkowej liście Majeczki pojawia się pewna reguła co do dwóch kreseczek. Jak któraś już ma dwie kreseczki to zaraża koleżanki które są obok niej na liście. I to się zaczyna sprawdzać :tak: Może powstała magiczna lista?? Kto wie ;-):-)
Ja wieże że się nam wszystkim uda zafasolkować i to w niedługim czasie, i obym miała rację :-)

No, przejrzałam naszą listę, jestem na 12 pozycji, a przede mną Justyna z Wrześni, a potem zafasolkowana Kaka82 oraz Tampeza:tak::-D. Mam nadzieję, że prorocze słowa się sprawdzą i też będę mogła dołączyć do grona ciężarówek. :tak:Choć mówiłam sobie, że poczekamy do czerwca, może już warto zaczynać... Przecież nie koniecznie się udaje za 1 razem, ostatnio przy Nacie dopiero za 4, więc jak teraz zacznę, to do czerwca będzie akurat.
Wanilia_sky, to Ty następna byś musiała być, no i Majeczka.:happy2::-p:-)
Zresztą, wszystkim Staraczkom życzę, oby nasze największe marzenie się spełniło.
Pozdrawiam.
8. wanilia_sky
9. Tampez
I I
10. Kaka82I I 09.10.08
11. justyna z wrześni
12. pysia25
13. nenius
14. dorau
15. anets I I 11.10.08
16. gusia 80 I I 14.10.08
17. majeczka02
18. Klaudia

Kasiu, do tej godziny u kosmetyczki? Nieźle.
Ja napiszę coś teraz bo dopiero po 16:00 mogę tu zagladnąć.
Więc mam znowu dołek, a raczej nerwa, że tak cykl mi się chrzani. ale co Was będę zanudzać swoimi problemami. napiszę tylko, że ten cykl mam bezowulacyjny.

Kasiu, do tej godziny u kosmetyczki? Nieźle.
Ja napiszę coś teraz bo dopiero po 16:00 mogę tu zagladnąć.
Więc mam znowu dołek, a raczej nerwa, że tak cykl mi się chrzani. ale co Was będę zanudzać swoimi problemami. napiszę tylko, że ten cykl mam bezowulacyjny.

loretko przytulam mocno. Mi też sie wydaje, że ja mam cykle bezowulacyjne, bo jakoś bardzo skapo z tym śluzem. Kochana będzie dobrz, niedługo masz brać jakieś leki czy coś na owulkę??

Wanilia, od następnego cyklu muszę brać Clo na stymulację jajników, ale brałam to cykl temu i nie pomogło a został niepęknięty pęcherzyk, który zamienił się w torbiel, dlatego ten cykl jest bez wspomagaczy, tylko duphaston aby pomóc wchłonąć się torbielce

Witajcie w piatkowy poranek!!
Tyle napisałam i wszystko znikło:wściekła/y:fatalny mam ten komp w pracy!!
Ppatka ogromne gratulacje !! nooo wtorek juz niedlugo !! Dbaj o siebie i wypoczywaj
Mamo pati musimy sie wspierac i wierzyc ze fasolka i u nas zagości:-):tak:mysle ze juz niedlugo bo dziewczynki tutaj szybko maja 2 kreseczki a to bardzo mobilizuje noi chyba działa tez na nas;-)
Adiva trzymam kciuki !! napisz jaki asz wynik tesciku !!
Dorotko niech ucieka to wstretne choróbsko od Ciebie jak najdalej !!
lekarz wie co obi i przepisl Ci a raczej wam bezpieczne tabletki!! Tylko kuruj sie Kochana i duzo lez w łóżeczku !!
Loretko nioo tak długo bo i robiłam paznokietki zelem i henne ... a zanim wroilam to juz 21 była..!! Trzymam kciuki aby sie udalo! Ja tez mam niedlugo brac tak mi sie wydaje te tabletki noo ale jeszcze czekm 2 cykle.. Mysle ze nie bedzie koniecznosci i Tobie tez z całego serca tego zycze!!
pysia25 Fajnie by tak bylo jakby lista sie szybciutko zapelnila!! :-):-)

To pozdrawiam Was wszystkie staraczki i zycze miłego dnia Kochane!!!
:-)

Witam wszystkie Panie,
miałam zrobić Quicka dopiero w sobotę rano, ale zrobiłam wczoraj i to wieczorem i patrzcie co wyszło..

Zawsze zastanawiałam się jaka będzie moja reakcja i nie wierzę... 100 myśli w głowie. Ale do rzeczy. Kiedy mogę iść już do gina, czy w poniedziałek będzie ok? Będzie to 33 dzień cyklu - zobaczy już coś?
Boję się bardzo :(
Pozdrawiam Was

Załączniki

• DSC01329.JPG
    DSC01329.JPG
    331,5 KB · Wyświetleń: 27
No cisza straszna...wszystkie laseczki sie przytulaja chyba :-D

A ja miałam długa rozmowe z moim kochaniem...i staneło na tym że jutro rano zrobie testa...I bedzie to ostatni test ciążowy jaki wykonam...jak sie nie udało w tym cyklu-trudno uda sie w nastepnym ale już żadnych testów i żadnego stresu...przyznał mi sie ze jego to tez stresuje i on by wolał obejsc sie bez tych pasków które maja nam decydować jaka bedzie nasza przyszłosc...po troszku go rozumiem bo sama mam takie podejscie...kawałek plastiku moze zepsuc cały dzien...wiec jutro rano moj ostatni test...a potem bedziemy poprostu żyć...a nie tylko wegetować od @ do @...
A teraz ide na spacerek z dziewczynami moimi...troszke świeżego powietrza i do spanka...jutro pierwszy zjazd po feriach...
Buziaki laski :*

i jak tam testowanko wyszlo?
Masz racje lepiej juz o tym nie myslec a napeno sie wtedy uda:-D
A i racja to co twoj M ci powiedzial skoro on on sie stresuje
to tez niedobrze bo jego nasienie jest tu bardzo wazne ;-) wiec zycze
POWODZENIA

reklama
Czesc i czolem wszystkim!
Dziekuje za mile przyjecie. Poczytalam co u Was, jak zwykle bylo co czytac. Pisze jak zwykle bo podczytywalam Was od jakiegos czasu. Dopiero teraz sie ujawnilam, bo troszke niesmiala nawet wirtualnie jestem :-).

Gusia, Dorota i Ppatqa ogromniaste gratulacje!
Gusiu mam nadzieje, ze w szpitalu dobrze sie Toba zajma i wrocisz wkrotce. Powodzenia!
Dorotka badz dobrej mysli! Bedzie dobrze!
Ppatqa wtorek juz niedlugo! Cierpliwosci!:-)

Ja to sie szalenie emocjonuje koncowka cyklu Monik75 i Adivy. Dziewczyny trzymam kciuki. Mocno mocno.

Maggie jesli nadal nie ma @, to moze zrob bete? Powinna rozwiac wszystkie watpliwosci.

Nenius, Twoja lekarska przygoda to zgroza! Wspolczuje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze.

Ojej, chyba sie troszke rozpisalam jak na drugi raz!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Staraczki!

Migotko witaj wsrod nas ciesze sie ze jestes z nami :-D .
Zycze ci szybkiego zafasolkowania i dzieki za dodanie otuchy

Do góry