reklama
Witajcie, w końcu jestem. Ciągle ktos mi przeszkadza.
Adiva, jakie 3 dni do @, za 3 dni to Ty będziesz testować.
Było miło, Kasiu, dziękuję. Tylko ten paskudny kaszel mnie jeszcze strasznie męczy i trochę mi to przeszkadzało w świętowaniu.Loreta jak tam swietowanie??:-)
Witaj Adiva, mam nadzieję, że przeżyłaś nalot Martynki,Moja bratowa postanowiła mi zrobić niespodzianke i przywieźć bratanice Martynke na kilka godzin do mnie...kiedy to ona bedzie w kinie ze starsza córka i jej kuzynka...Mowiac delikatnie to cała postrachana jestem...nigdy nie wiadomo co Martyna "zmajstruje" akurat dziś Mały Diabełek
No ale myśle ze bedzie dobrze...
Wiec przy odrobinie szczescia i sił witalnych wpadne do was wieczorkiem...Do @ pozostały 3 dni....jak dobrze pojdzie to za tydzien juz bede mogła mojego skarba molestować znowu
No to tyle...życze Wam miłego dzionka....samych uśmiechów i duzo słońca...:-)
Adiva, jakie 3 dni do @, za 3 dni to Ty będziesz testować.
Lunia a u nas było dzisiaj piękne słoneczko.Witajcie Dziewczyny:-)
Serdecznie witam wszystkie nowe staraczki oraz wszystkie fasolki
U nas pogoda okropna, szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce. Najchętniej zostałabym w łóżku, ale nie ma to tamto-pracować trzeba.
electra już Ci współczuję tego czytania. Zajmie Ci to dobre parę godzin, jak nie dłużej. Ale tego Wiednia to Ci strasznie zazdroszczę. Liczę na górę zdjęć.Juz odpowiedzialam na posty, a teraz sie z Wami ladnie przywitam :-) witajcie w piekny ,sloneczny dzionek Ja za 3 godzinki jade na lotnisko i zmkam na kurs do Wednia. Niepiszcie za duzo!! hihihi...wiem,ze to niewykonalne.... wroce za tydzien i oslepne od czytania. Pozdrawiam Was moje kochane i czekam na dobre fasolkowe wiesci. ;-)
A ja Tobie miłego wieczoru.Milego dnia Wam zycze:-)
Monik, a może Ty opowiesz co sie z Tobą działo, że tu nie zaglądałaś?Wiajcie kochane :-)
Parę dni mnie tu nie było. Może opowiedzcie mi co się działo bo nie dam rady tego nadrobić
U mnie czas oczekiwań i pozostało jeszcze cztery dni do nadejścia, lub nie, @.
Tak bym chciała żeby się udało.
Która będzie teraz testować?
Jak chcesz słonka to przyjedz do Krakowa. Dzisiaj był piękny dzień.witajcie kochane:-) mnie dziś dopadł straszny leń, siedzę przed kompem i potrafię się zawiesić przed monitorem na kilkanascie minut. Ja chcę słonka
Monik, pewnie że Ci pomożemy. Tylko zglądaj tu częściej.Ja problemu z wytrzymaniem do dnia robienia testu, nie mam. Tylko te pukające do mojej świadomości objawy robią nadzieję. Boję się że jednak @ nadejdzie.
Kochane, pomożecie mi wytrzymać te parę dni niepewności?
To ja ogromnie gratuluję.dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ
To się ciesz, bo ja 16 cykl się staram i nic.Aha mnie sie udalo za drugim podejsciem hi hi :-)
mama pati
Przyjaciółki 2008
ppatqa - No, no, ale ten Twój Mężuś to świetnie celuje! Goooooooolllll za pierwszym razem Gratulacje - na razie jeszcze takie cichutkie, ale płynące ze szczerego serdusia.
Neniuś - I jak tam po wizycie u lekarza? Co powiedział?
U mnie też powoli koniec cyklu. I na 99,9% znowu się nie udało... To już będzie pół roczku bezowocnych staranek W tym miesiącu wyjątkowo nie mam ani pół objawu ciążowego. Zawsze jakies tam były - a to mdłości, a to niechęć do jedzonka, a to podwyzszona temperaturka, a to kłucie w dole brzusia... A teraz NIC
Neniuś - I jak tam po wizycie u lekarza? Co powiedział?
U mnie też powoli koniec cyklu. I na 99,9% znowu się nie udało... To już będzie pół roczku bezowocnych staranek W tym miesiącu wyjątkowo nie mam ani pół objawu ciążowego. Zawsze jakies tam były - a to mdłości, a to niechęć do jedzonka, a to podwyzszona temperaturka, a to kłucie w dole brzusia... A teraz NIC
mama pati
Przyjaciółki 2008
Ano nadzieje to mam, owszem Ale przyznam, że w tym cyklu też najmniej "cackałam się" ze sobą... Przez całe te 5 miesięcy staranek odmawiałam sobie wszelkich niezbyt zdrowych rzeczy, by ewentualnej Fasolci było dobrze. A od tego cyklu nastąpiło we mnie cos w rodzaju buntu... No bo skoro się nie udaje, to czemu mam sobie odmawiac ukochanej kawusi? Czemu nie zjesc nafaszerowanej chemią zupki chinskiej, skoro tak bardzo je lubie? Czemu nie wtrząchnąć całej torby chipsów? Czemu nie wygrzewac się w pełnej wannie gorącej wody? Tak więc w koncu "korzystam z zycia"
A tak na powaznie, to powoli chodzi mi po główce wybranie się do ginka, coby mi się dokładniej przyjrzał... Porobię sobie badanka...Może przyczyna jest błaha i po jej wyeliminowaniu od razu się uda?
A tak na powaznie, to powoli chodzi mi po główce wybranie się do ginka, coby mi się dokładniej przyjrzał... Porobię sobie badanka...Może przyczyna jest błaha i po jej wyeliminowaniu od razu się uda?
Witam wszystkie Staraczki wieczorowa pora! Postanowilam i ja dolaczyc do Waszego grona.
Podczas wakacji moj Luby oswiadczyl, ze dojrzal do posiadania potomstwa ( uff wreszcie) i przestalismy sie zabezpieczac. Mamy juz luty, a tu ciagle nic sie nie dzieje (. Niemniej jednak wciaz nie trace nadziei, zaczynam sie uwazniej obserwowac ( tylko do mierzenia tempki nie moge sie jakos przekonac) i dzialamy. Owulacja wlasnie sie zbliza wiec moze tym razem sie uda?
Podczas wakacji moj Luby oswiadczyl, ze dojrzal do posiadania potomstwa ( uff wreszcie) i przestalismy sie zabezpieczac. Mamy juz luty, a tu ciagle nic sie nie dzieje (. Niemniej jednak wciaz nie trace nadziei, zaczynam sie uwazniej obserwowac ( tylko do mierzenia tempki nie moge sie jakos przekonac) i dzialamy. Owulacja wlasnie sie zbliza wiec moze tym razem sie uda?
karolamarcin
Początkująca w BB
Witam serdecznie Staraczki
karolamarcin
Początkująca w BB
Ja staram się z narzeczonym o maleństwo w styczniu nam nie wyszło, ale mam nadzieje ze teraz sie uda napiszcie proszępo jakim czasie pojawiają się jakieś chociaż malutkie oznaki ciąży i jak mogą się objawiac??
reklama
Przeżyłam jestem cała popisana...poszczypana na "cycuszkach" Majatek uwielbia sie tulic do persi a że mam wieksze niż mamusia to mam małą zawsze przy serduchu :-) Kochana bestyjka...i nawet moja zupke zjadła Ogolnie dzien pełen wrażen...rano bieganie po urzedach...potem moja kruszynka...potem wieczór filmowy z L...ciekawe kiedy ja spać pojde...
A co do testowania to ja testowac nie mam zamiaru ani w dniu wystapienia @ ani dzien po...oczywiscie jesli @ nie przyjdzie w terminie...Bo wiecie same najlepiej jak czesto dochodzi do poronienia w pierwszym dniu miesiączki...wiec wole nie płakac pozniej...
Nadzieja nadzieją ale spojżmy na sprawe realistycznie...tak mnie dziwnie zaczeły boleć jajniki że to jest tylko na okres niestety...Mam dostać w sobote lub niedziele ( nie jestem pewna bo od 3 miesiecy dostaje w nocy ) ale bardziej bym sie skłaniała ku niedzieli....ale to nic...ja sie nawet nie nastawiałam na ten cykl...
Dobra uciekam jeszcze z psiunem wyjsc i pomęczyć męża Do poczytania rano..:-)
A tu macie efekty naszej sesji dzisiejszej...niestety telefonem wykonane ale cóż...
A co do testowania to ja testowac nie mam zamiaru ani w dniu wystapienia @ ani dzien po...oczywiscie jesli @ nie przyjdzie w terminie...Bo wiecie same najlepiej jak czesto dochodzi do poronienia w pierwszym dniu miesiączki...wiec wole nie płakac pozniej...
Nadzieja nadzieją ale spojżmy na sprawe realistycznie...tak mnie dziwnie zaczeły boleć jajniki że to jest tylko na okres niestety...Mam dostać w sobote lub niedziele ( nie jestem pewna bo od 3 miesiecy dostaje w nocy ) ale bardziej bym sie skłaniała ku niedzieli....ale to nic...ja sie nawet nie nastawiałam na ten cykl...
Dobra uciekam jeszcze z psiunem wyjsc i pomęczyć męża Do poczytania rano..:-)
A tu macie efekty naszej sesji dzisiejszej...niestety telefonem wykonane ale cóż...
Załączniki