reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

adiva bardzo pasuje Ci dzieciaczek wiec zycze Ci fasolki z aclego serduszka!! wiadomo poki nie ma @ to jeszcze jest nadzieja !!
Migotka77 witaj wsrod nas staraczek !! nie martw sie wczesniej czy pozniej bedzie fasolka!!
mama pati no pewnie nie odmawiaj sobie a fasolka sama przyjdzie !!
Choc ja tez mam takie mysli ze chyba cos nie tak jest ze jeszze nie ma ciazy!!
ja jak w tym i nastepnym cyklu nie zajde w ciaze wybieram sie do ginka!
Mowila ze zrobi mi usg i da tabletki na jajaeczkwanie! ale wolalabym tego uniknac i byc listopadowa albo grudniowa mamusia;-);-):tak:

karolamarcin Trzymam kciuki za staranka !!

reklama
Dziewczyny POMOŻCIE strasznie zle sie czuje nie wiem co mam robic
chyba bierze mnie grypa :-( rano zaczelo sie od troche bolu gardla i katar
chorobowy a teraz kosci mnoe bola i mam 37,2 temperatury czyli stan podgoraczkowy
strasznie sie boje bo to zagraza chyba fasolce pomozcie mi nie wiem co mam
robic :-(

Dorotka, może wybierz się do lekarza rodzinnego. Nie bierz żadnych panadoli itp., bo tego nie można w ciąży.

A od tego cyklu nastąpiło we mnie cos w rodzaju buntu... No bo skoro się nie udaje, to czemu mam sobie odmawiac ukochanej kawusi? Czemu nie zjesc nafaszerowanej chemią zupki chinskiej, skoro tak bardzo je lubie? Czemu nie wtrząchnąć całej torby chipsów? Czemu nie wygrzewac się w pełnej wannie gorącej wody? Tak więc w koncu "korzystam z zycia":)
A tak na powaznie, to powoli chodzi mi po główce wybranie się do ginka, coby mi się dokładniej przyjrzał... Porobię sobie badanka...Może przyczyna jest błaha i po jej wyeliminowaniu od razu się uda?
Rany ja miałam dokładnie to samo. :-)Nawet w drugiej połowie cyklu winko piłam, bo jakoś tak stwierdziłam, że i tak się nie uda. No i się nie udało. I tez postanowiłam iść do ginka, jeśli tym razem nam nie wyjdzie. W tym miesiącu spróbuje jeszcze z testami owulacyjnymi, a potem to juz napewno idę się przebadać.

Dziewczynki! Bocianki do Was poslalam, lapcie je:-)

Mnie niestety nie udalo sie zlapac. @ zlosnica spoznia sie 3 dni, wiec z cicha nadzieja zrobilam dzis tescik ... niestety jedna samotna kreska :no: :no: :no:....

Troche mi smutno ... ale moze jeszcze moj organizm nie jest jeszcze gotowy .... :-(

Caluski!!! Milego Dnia :-).

Witam was dziewczyny i dzisiaj z rana:-D

maggie, samotna kreseczka jest ale też nie ma @, więc nadzieja jeszcze jest, trzymam kciuki. A bocka będę wypatrywać może i o mnie zachaczy i zrzuci fasolkę do mnie;-)

Witajcie Dziewczyny :-)

U nas dzis znowu piękne słonko...wiosną zaczyna w powietrzu pachnieć....:-)

Coś widze że wiele z Was oczekuje na @ podobnie jak ja....mam nadzieję że namieszamy w tej całej liście :-D bo ja gdzieś tam na szarym koncu jestem.....jakos nie widzi mi sie aż takie długie czekani ;-) Do dzieła !

Witajcie Dziewczyny :-)

U nas dzis znowu piękne słonko...wiosną zaczyna w powietrzu pachnieć....:-)

Coś widze że wiele z Was oczekuje na @ podobnie jak ja....mam nadzieję że namieszamy w tej całej liście :-D bo ja gdzieś tam na szarym koncu jestem.....jakos nie widzi mi sie aż takie długie czekani ;-) Do dzieła !

Witam, witam i o zdowie pytam:-)

Avida, prześlij mi trochę słoneczka bo niestety znowu za oknem ciemno i ponuro:tak: Pogoda idealna na doła:-( dobrze, że dzisiaj czwartek, bo już wysiadam nerwowo. jeszcze tylko dziś i jutro i weekend:tak:Czyli troszkę sobie odpoczniemy ( przynajmniej teoretycznie, bo w praktyce to różnie bywa;-)).

Dorotko, powinnaś iść do ogólnego. Powinien przepisać jakieś leki homeopatyczne i choroba pójdzie precz.

reklama
Lunia ale to sie nie ma co dołowac...U nas akurat też własnie zaszło...i jakies chmury ogolnie nadciągają...Ale jest zadziwiająco ciepło...
Nie wazne jaka jest pogoda na zewnątrz, ważne jaka pogode masz w sercu...:-)

Do góry