reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

dziewczyny nie wiem kompletnie co z Anets :wściekła/y:
Ja bylam juz u szefa i jestem mile z szokowana :-D przyjal to spokojnie mowil zebym jak co to cala ciaze byla w domciu bo to dla mnie lepiej i dla niego do po 33 dnich placi chorobowe ZUS .
Ale se to wycykal hihi ,ale nie no mowil ze mam na siebie uwarzac i ze
dziecko najwazniejsze :-D.
A co do sluzu to zeczywiscie jak bylam pol roku temu w ciazy to non stop mii tam cos
lecialo i ja mialam non stop obawy ze @ jednak przyszla :wściekła/y:
A teraz to nie wiem bo biore tabletki teraz dopochwowe wiec i tak mi
tam cos wylatuje ale tabletki wiec nie wiem jaki mam sluz ,ale przed tabletkami nie
zauwazylam az takiego sluzu .Dziewczyny pewnie u kazdej jest inaczej
ten sluz to nie recepta :-D.
Ja kupilam sobie 2 gazetki ale nie o dzieciach tylko jakies historie zyciowe;-)
i pozniej bede czytala a teraz ide pozmywac zjesc bo juz glodna jestem:-D
zauwazylam ze jem ostatnio czesciej i jak jestem glodna to mnie brzuch boli i musze obiadek przygotowac bo to mi jeszcze mozna robic :-)
Aha i ja tez zawsze zamykam drzwi czy jestem sama czy ze wszystkimi to zawsze je zamykamy :tak:

fajnie, że szef tak zareagował :-)

reklama
dorota bravo dla Twojego szefa :-) teraz spoko...luzik , bez nerwow i szalenstw i wszystko bedzie ok.:tak:

Witam, dawno mnie tu nie było, myślałam że jak przestanę sie starać o dzidzię to samo wyjdzie, niestety nie tym razem, dzis przyszła @.
Pozdrawiam wszystkie staraczki.

dziewczyny nie wiem kompletnie co z Anets :wściekła/y:
Ja bylam juz u szefa i jestem mile z szokowana :-D przyjal to spokojnie mowil zebym jak co to cala ciaze byla w domciu bo to dla mnie lepiej i dla niego do po 33 dnich placi chorobowe ZUS .
Ale se to wycykal hihi ,ale nie no mowil ze mam na siebie uwarzac i ze
dziecko najwazniejsze :-D.
A co do sluzu to zeczywiscie jak bylam pol roku temu w ciazy to non stop mii tam cos
lecialo i ja mialam non stop obawy ze @ jednak przyszla :wściekła/y:
A teraz to nie wiem bo biore tabletki teraz dopochwowe wiec i tak mi
tam cos wylatuje ale tabletki wiec nie wiem jaki mam sluz ,ale przed tabletkami nie
zauwazylam az takiego sluzu .Dziewczyny pewnie u kazdej jest inaczej
ten sluz to nie recepta :-D.
Ja kupilam sobie 2 gazetki ale nie o dzieciach tylko jakies historie zyciowe;-)
i pozniej bede czytala a teraz ide pozmywac zjesc bo juz glodna jestem:-D
zauwazylam ze jem ostatnio czesciej i jak jestem glodna to mnie brzuch boli i musze obiadek przygotowac bo to mi jeszcze mozna robic :-)
Aha i ja tez zawsze zamykam drzwi czy jestem sama czy ze wszystkimi to zawsze je zamykamy :tak:

No to szef zachował się naprawdę rewelacyjnie:tak::tak::tak:Czyli co Dorotko, teraz pozostaje Ci tylko odpoczywać:-):tak:

Pisałyście dziewczyny o tym śluziku, co to jest mleczny jeśli się zaciążyło, a jeśli @ ma przyjść, to go wcale nie ma... Podobnie jak Adiva, jestem w tym zagadnieniu zielona, i stąd moje pytanko - a ile tego mlecznego śluzu jest, jeśli Fasolinka już jest? Duzo, jak śluzu podobnego do tego białka jaja kurzego w okresie owulacji, czy też tyciutko?
Ja parę dni przed okresem zawsze mam śluz, tyle że taki mleczny lepki. Po owulacji jest tydzień sucho, a potem pojawia się ten śluz. Z tego co pamiętam, to na początku ciąży było go dużo.

Czesc Dziewczyny.
Fajnie Dorotko ,ze szef potraktowal Cie jak sie nalezy;-)
Ja tez jestem w trakcie walki z nalogiem nikotynowym:baffled: tzn,ostatniego papierosa wypalilam 12.01 z ranca,i pozniej wylecialam na wakacje gdzie przez cale 3 tygodnie nie zapalilam ani razu,(nie wiem jak to zrobilam:szok:) a zaraz po powrocie na trzeci dzien zapalilam jednego z ranca do kawy i jednego popoludniu.No i tak do dzisiaj pale 2 dziennie (wczesniej palilam25 sztuk na dobe:zawstydzona/y:) jakos sie trzymam i mam nadzieje ze uda mi sie wyeliminowac te 2 szt.dziennie,dla przyszlej fasoleczki:tak:
Brawa Adiva tobie tez sie udalo

Ale Ci dobrze Electra tez bym chciala do Polski chociaz na chwilke do mamusi zawitac,ale najblizszy termin to Swieta Wielkanocne czyli za miesiac:-(
Pozdrow Kraj odemnie:tak:chyba zaraz skocze na drogi koniec miasta po ogorki kiszone i jakies kabanosy do polskiego sklepu,bo cos mnie ochota wziela na cos POLSKIEGO:blink:

reklama
Witam,
to mój pierwszy post na tym forum :) Już sama nie wiem co mam myśleć. Robiłam dziś test (jestem w 27 dniu cyklu, a trwa on 31 dni). Wiem, że za szybko robiłam, ale był to pre-test, który rzekomo ma wykrywać 6ciodniową ciążę. Druga kreseczka wyszła bardzo blada, ale widoczna. Spotkałam się z opiniami, że może być to ciąża. Oczywiście poszłam od razu do laboratorium, chciałam zrobić badania na beta HCG, ale czeka się na wynik tydzień, więc mi odradzono, bo mogę do tego czasu dostać @. I pani laborantka, po tym jak pokazałam jej test, powiedziała, że to raczej na pewno nie wskazuje ciąży i żebym sobie nadziei nie robiła :( Jak myślicie, czy taka bladziutka kreska może wskazywać ciążę? Może są już jakieś mamusie z bladymi kreskami :) Jak tak mam żyć w nerwach co miesiąc zanim zajdę to nie wytrzymam tego :( Tak bardzo bym chciała... Pozdrawiam

Do góry