reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Gusia a może byś poszła do innego lekarza, który od razu zrobi Ci usg dopochwowe?? Może niepotrzebnie będziesz się stresować a to przecież ma wpływ na fasolkę. Ja też miałam usg robione dopochwowo.
Trzymaj się kochana.

Wszystkim Staraczkom dziękuję za słowa pociechy i modlitwę. To i ja będę się modlić za Was żebyście szybko zafasolkowały.:tak::tak::tak:

Witaj Lunia 83 - Fajnie, że dołączyłaś do nas. A tym, że jestes nowa- nie przejmuj się. Ja na początku stycznia tez stawiałam tutaj swoje pierwsze kroczki, a teraz już zaprzyjazniłam się z dziewczynami i nie wyobrazam sobie dnia bez tego forum. Jest tu tyle przyjaznych Istotek, które zawsze pociesza, utula, wysłuchaja i użycza rekawa, jak chcemy sie wypłakac... Dziewczyny, dziekuje Wam, że jestescie! Dziekuje za troskę, odnosnie mojego zdrówka, za życzenia powrotu do niego. Jestescie kochane! Az sie chce zyc:) Buziaki!!

zgadzam sie z tymi slowami ja tez nie wyobrazam sobie aby codziennie choc na
chwile tu nie wejsc i dzieki za wsparcie :-)

Gusia a może byś poszła do innego lekarza, który od razu zrobi Ci usg dopochwowe?? Może niepotrzebnie będziesz się stresować a to przecież ma wpływ na fasolkę. Ja też miałam usg robione dopochwowo.
Trzymaj się kochana.

Wszystkim Staraczkom dziękuję za słowa pociechy i modlitwę. To i ja będę się modlić za Was żebyście szybko zafasolkowały.:tak::tak::tak:
kaka moje słonce dzieki za rade ale i tak długo nie bede u tego gina bo 28/02 ide doporadni endokrynologi ginekologicznej na ligocie i tam sie dopiero wezna za mnie ostro, a teraz wytrzymam zajme sie praca i domem do tego mam małego chrzsniaka przez tydzien to bede miała pełne rence roboty i nie bede miała czasu na myslenie o głupotach :-)

jak na razie tylk zwykłe usg za 2 tygodnie a dokładnie 26/02 mam is na dopochwowe i modle sie zeby było wszystko dobrze dufasto n ponoc na podtrzymanie co bym nie poroniła i zeby sie lepiej rozwijało

dziwny jest ten gin.bo moim skromnym zdaniem powinien zrobic
ci dopochwowe bo nawet przy dopochwowym fasolka jest pecherzykiem
i nie widamo czy sie rozwinie a co dopiero przy normalnym usg .
Jakos dziwny ten lekarz , zrobil ci normalne za wczesnie a ty teraz masz sie nie
martwic jakby nie mogl ci zrobic dopochwowo.

Mam 24 lata (jeszcze :tak:). Mieszkam sobie z mężem i pieskiem. Pracuję jako asystentka-tłumacz. Jesteśmy blisko 2 lata po ślubie a znamy sie już 8 lat:tak:;-)
Cześć mam 26 lat, jestem 2,5 roku po ślubie, w ubiegłym roku skończyłam studia i obecie czekam pracuję.
a jutro mam pierwsze testowanko i troche sie stresue,że bedzie jedna kreseczka

reklama
ppatqa juz jutro-super wreszcie machne sobie 2 kreseczki. Mocno trzymam kciuki-dawaj nam z samego rana znać:tak:bo mi kciuki popuchna;-) Kochana z całego serduszka życzę Ci fasolinki:-):tak:

Do góry