reklama
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Witam sredecznie Kochane Kobitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Gusia i Kaka przestancie w koncu miec czarne mysli a kyszzzzzzzzzz z nim wasze fasoleczki maja sie bardzo dobrze ,tylko ze sa narazie takie malusienkie ze moze nie byc ich widac ,a juz za jakis czas to wam beda tak dawaly o sobie znac kopniakami,zobaczycie:-):-)
Modle sie za Was do Bozi,i wszystko bedzie dobrze,i prosze sie nie stresowac bo fasolki tego nie lubia.
Mama Pati dochodz nam do zdroweczka i sie kuruj ,ale corunie masz slodziutka
KasiaJ82 wczoraj mialam zamiar spedzic caly wieczor na BB ale jak na zlosc siad mi komp i dlatego tak mnie wcielo nagle.Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze nastepna w kolejce bedziesz ty ,i Majeczka Ci dostawi dwie krechy zycze Ci tego z calego serca,jak i wszystkim pozostalym Dziewczyna tezzeby jak najszybciej bociek do Nich przylecial.
U mnie dzisiaj piekna pogoda typowo wiosenna,a jaka w Polsce?
Gusia i Kaka przestancie w koncu miec czarne mysli a kyszzzzzzzzzz z nim wasze fasoleczki maja sie bardzo dobrze ,tylko ze sa narazie takie malusienkie ze moze nie byc ich widac ,a juz za jakis czas to wam beda tak dawaly o sobie znac kopniakami,zobaczycie:-):-)
Modle sie za Was do Bozi,i wszystko bedzie dobrze,i prosze sie nie stresowac bo fasolki tego nie lubia.
Mama Pati dochodz nam do zdroweczka i sie kuruj ,ale corunie masz slodziutka
KasiaJ82 wczoraj mialam zamiar spedzic caly wieczor na BB ale jak na zlosc siad mi komp i dlatego tak mnie wcielo nagle.Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze nastepna w kolejce bedziesz ty ,i Majeczka Ci dostawi dwie krechy zycze Ci tego z calego serca,jak i wszystkim pozostalym Dziewczyna tezzeby jak najszybciej bociek do Nich przylecial.
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
LUNIA83 witam ciebie bardzo serdecznie i ciesze sie ze dolaczylas do naszego grona,tutaj nigdy nie bedziesz sama (no chyba ze przez chwile jak wszystki jednoczesnie bedziemy sie starac;-)) Dziewczyny sa wspaniale zawsze sluza pomoca i dobrym slowem,trafilas w 10 wchodzac na BB i logujac sie na naszym forum,nie bedziesz zalowac.
nenius
Przyjaciółki 2008
nawet nie najgorsza, rano było mroźno ale słoneczko świeciło, teraz niestety trochę się chmurzy
edzka-it nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała :-)
LUNIA83 witaj wsrod nas staraczek !! zycze owocnych staranek i 2 kreseczkek jak najszybciej !!
A ja jeszcze godzinke w pracy !! za okienkiem widze piękne słoneczko !!
Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie:-)
LUNIA83 witaj wsrod nas staraczek !! zycze owocnych staranek i 2 kreseczkek jak najszybciej !!
A ja jeszcze godzinke w pracy !! za okienkiem widze piękne słoneczko !!
Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie:-)
Kluliczek
Babka z laską
DZieńdobry :-)
Witaj lunia83!
Dziewczyny! Koniec martwienia się o fasolki, uważać na siebie, słuchać lekarzy i nie martwić się na zapas.
A my wczoraj byliśmy w podróży sentymentalnej po okolicy, zjedliśmy razem obiad, a Janka sprzedaliśmy mojej mamie :-).
Witaj lunia83!
Dziewczyny! Koniec martwienia się o fasolki, uważać na siebie, słuchać lekarzy i nie martwić się na zapas.
A my wczoraj byliśmy w podróży sentymentalnej po okolicy, zjedliśmy razem obiad, a Janka sprzedaliśmy mojej mamie :-).
nenius
Przyjaciółki 2008
Kurcze, taka ładna pogoda a ja w pracy:-(A jak skończę to będzie już ciemno...
I na dodatek dowiedziałam się, że za tydzień czeka mnie pięciodniowa delegacjaNiecierpie tego...
doskonale Cie rozumiem , ja w pażdzierniku musiałam polecieć do Niemiec sama i strasznie to przeżywałam - nie dość, że za granicę sama to jeszcze po raz pierwszy samolotem , ale przeżyłam
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Jade do domku, nie wiem czy w weekend uda mi się zajrzeć bo mamy trochę planów. Więc tak na wszelki wypadek - udanego weekendu dziewczyny!!!