reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Lilu moze wlasnie o to chodzi czesto sobie wymyslamy objawy i sa bez sensu sama wiesz to po sobie wiec moze juz poprostu organizm wyluzowal i dobrze

moniau witaj i powodzenia hehe fajnie ze nie tylko ja mam tak z tymi testami, uzalezniaja ja moglabym codziennie robic hehe
a co do twojej piersi to nie mam pojecia w pierwszej ciazy mialam cos takiego ale to bylo napewno duzo później, czasem wysoki poziom prolaktyny powoduje cos takiego ale to tylko moje gdybania w tym temacie jestem zielona

zycze tobie i wszystkim starajacym i przedewszysttkim sobie nie tyle co fasolek bo to normalne ale cierpliwosci ,cierpliwości raz jeszcze ;-)(oczywiescie chodzi o testowanie )

reklama
kingus, lilu19- trzymam mocno kciuki aby wam sie udalo:)

ja jestem przed owulka.. wiec jeszcze pare dni i dzialamy:)
nie nastawiam sie ze teraz sie uda czy w nastepnym miesiacu, wazne jeedno chcialabym zeby udalo sie do konca 2008 roku..:tak:takie moje skryte maluskie malutenieczkie marzonko:zawstydzona/y:

trzymam kciuki za wszytstkie testujace, a z niecierpliwoscia czekam na wiesci od kingus i lilu19 :laugh2:

moniau - ja mam cos takiego z sutkami!!!!I wyczytalam ze to moze byc za wysokia prolaktyna i ze niewyleczona powoduje niemoznosc zajscia w ciaze bo hamuje owulacje i itp....cuda na kiju normalnie!!!:-:)dry:no i od razu polecialam do GPi mily Pan doktor mnie uspokoil i powiedzial,ze on nie widzi objawow za wysokiej prolaktyny ani niczego takiego,ale mam skierowanie na badanie krwi i hormonalne w ta srode i ide:tak:ale powiedzial,ze to bardzo zadkie,ale moze byc to objaw ciazy,niektore kobiety tak maja, szczegolnie w drugiej ciazy wiec ja umieram narazie ze szczescia i czekam na II na tesciku:-) powiedzial,ze to nie powinny byc hormony(czyli prolaktyna tez)bo mialabym inne objawy a On nic nie widzi:tak:
a dzis powinnam miec pierwszy dzien miesiaczki,albo jutro(choc nie za bardzo regularne sa,ale od 2-3mcy w miare tak wlasnie sie okres mi zaczynal) i ni widu ni slychu i senna jestem i glodna i brzuchol mam napecznialy i pogorszyl mi sie lekko stan zebow,tj dlugo wlaczylam przez pierwsza ciaze z dzislami(krew mi leciala) i teraz znowu sie zaczelo:baffled:i test zrobie jakos pod koniec tygodnia i licze,ze to bobsik wyczekiwany!!!!!!!!!!!!!!!! no i jakos od 2dni przestalo mi cieknac z sutkow juz a piersi mam wieeeeeeeelkie nadal:-)
ale radze isc do GP,bo z tego co wyczytalam to moze byc prolaktyna i wtedy problemy tylko sa...

Kto testuje razem ze mna w środe?bedzie raźniej :) Macie moze jakies przeczucie iz mozecie być w ciąży ?

ja moge z toba testowac ale cholercia musisz mi pomoc wytrzymac do srody hehe nie wiem czy dam rade , :no: a przeczucia mam straszne wczoraj w nocy jak probowałam usnac ostatnio ciezko mi to wychodzi mialam takie wrazenie ze napewno jestem , ze nie ma mozliwosci by bylo inaczej wszystko tak idealnie pasowalo oczywiscie poplakałam sie przy tym na maksa , masakra , poprostu wydawalo mi sie to niemozliwe ze moze moje cialo tak mnie w konia zrobic boje sie strasznie rozczarowania , jest to pierwszy miesiac staranek wiec nie jest to wielka tragedia ale boje sie wlasnie tego rozczarowania ze tak mozna bardzo wierzyc miec takie objawy, ze organizm moze tak oszukiwac :crazy:

Natella ja tez potestuje w srode :) o ile wytrzymam :)
choc z checia pobiegłabym do apteki juz...

objawow jako takich nie mam, raczje mozna wyobraznia :)

Adolfina i Moniau wytrzymamy do środy :) damy rade :) to juz niedlugo,poniedzialek zaraz zleci no i tylko wtorek a w srode raniutko wstajemy i sie testujemy :)A jezeli chodzi o rozczarowanie to tez strasznie sie tego boje o niczym innym nie potrafie myslec heh ale z drugiej strony to nie byl byc w ciągłej niepewności i tak sobie mysle ze wole juz w srode wiedziec czy jestem zafasolkowana czy nie zeby moze juz jakos sie nastawic.Co o tym myslicie dziewczynki wytrzymamy?i testujemy w srode? takie male wyzwanie sobie zrobimy?:)

Dziewczyny zrobcie sobie taki wirtualny test ciazowy i powiedzcie jakie mialyscie wyniki :)
internetowy test ciążowy ;) - (należy przyłożyć kciuk do zielonego okienka i trzymac 1-2 min. jesli kwadrat zabrwi sie na czerowono, na 95% jesteś w ciąży, jeśli na niebiesko - nie jesteś w ciąży)
http://emagia.narod.ru/index.htm

reklama
Do góry