reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cytat :Olica a gdzie sie wybieracie?? ja niedlugo mam 1 rocznice slubu ale szybko nigdzie nie pojedziemy, ostatnio mąż wspomina zeby sie gdzies pobudowac,ale dla mnie to na razie marzenie scietej glowy,tak bardzo lubie podrozowac ale włąsny domek to tez cos:) pozdrawiam
ps co do latania w tak wczesnej ciazy to bym sie spytala ginekologa ale chyba nie powinno to zaszkodzic,moze gdzies tu lub na edziecko.pl jest odpowiedni wątek o lataniu,poszukaj[/quote]

Lecimy do Turcji na 2 tygodnie. Pytałam lekarkę to ona mówi, że fakt , że jest duża różnica ciśnień, ale wybór należy do mnie, bo ona sama latała w ciąży i nic się nie działo. Moja koleżanka w ciąży też ciągle lata i też jakos nic się jej nie dzieje...

Dziewczyny czy wy się staracie codziennie kiedy czujecie, że zbliża się owulacja?
Ja nie tak codziennie ,ale chociaż co drugi dzień i leżę z pupą na poduszcce albo robię swiecę na kilka minut :)

Zwariuję do testowanka 16 września- kurczę ...ale niektórym udaje się odrazu-może ja też będę jedną z takich :)

reklama
.......... tylko była radość,że rośnie małe szczęście, które notabene ma już 3,5 roczku i właśnie zaczęło edukacje przedszkolną ......
To mamy świeżego przedszkolaka :-)

Witam po weekendzie! Znów mam mnóstwo zaległości na BB. Nie wytrzymałam w sobotę zrobiłam test - negatywny. A dzisiaj z samego rana zawitała @. :crazy: Może w następnym cyklu.....
Głowa do góry. Może zostaniesz czerwcową mamą ;-)

Ja dziewczyny staram się pierwszy raz w życiu. Teraz czekam na owulację, ale mam nieregularne okresy i w sumie sama nie wiem kiedy ona nadejdzie. W razie czego już są staranka bo na dniach powinna owualcja się pojawić, a testowanko zrobię poza granicami naszego kraju bo wyjezdzamy w podroz poslubną. Także jak wróce pod koniec września to dam znać czy się udało za 1wszym razem :)
Ja chcę majowe dziecko !!!

Aha czy waszym zdaniem bezpieczne jest latanie samolotem w pierwszym miesiącu ciąży ? Bo jeśli nam się uda pierwsze staranko to w podroz polecimy zafasolkowani :)
Mam nadzieje, że uda Wam się za pierwszym razem :tak: A co do samolotu to niestety nie wiem.

a mi grypa juz przechodzi z synkiem tez nie jest zle, oby tak dalej
To dobrze, że czujecie się lepiej. Dzięki za pocieszenie z objawami.

Witam:)
Jestem tu "świeżynką". Wcześniej Was trochę czytałam.
Właśnie rozpoczynamy starania. Mam nadzieję że szybko nam sie uda:)
Witaj Kasiu, trzymam kciuki za staranka :tak:

A mnie niestety przeszły bóle brzucha a szkoda bo myślałam, że to dobra wróżba. Kurcze korci mnie żeby zrobić sikany test ciążowy ale jestem dopiero 9 dni po owulacji, jejku nie wiem czy wytrzymam do soboty.

Witam:)
Jestem tu "świeżynką". Wcześniej Was trochę czytałam.
Właśnie rozpoczynamy starania. Mam nadzieję że szybko nam sie uda:)

ps. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i mam nadzieję że wspólnie na forum będziemy sie cieszyć z każdej fasolki:)

Pozdrawiam
Kasia
Witam witamy i powodzenia zycze jak najszybciej ;-)

u mnie kicha znow zrobilam tescik nie wytrzymałam i jak zwykle I kreseczka :crazy: klamia te testy jak smok, pomyslalam sobie ze jak nie bede w ciazy to ide sie leczyc na glowe bo jak mozna tak glupiec i wymyslac objawy to nawet nie ze ja wymyslam ale organizm jak potrafi oszukac wczoraj juz nawet zgaga doszła masakra

u mnie kicha znow zrobilam tescik nie wytrzymałam i jak zwykle I kreseczka :crazy: klamia te testy jak smok, pomyslalam sobie ze jak nie bede w ciazy to ide sie leczyc na glowe bo jak mozna tak glupiec i wymyslac objawy to nawet nie ze ja wymyslam ale organizm jak potrafi oszukac wczoraj juz nawet zgaga doszła masakra
Justyna pisała, że pierwszy test w dniu @ wyszedł jej negatywny dopiero chyba po 5 dniach pozytywny więc głowa do góry ;-);-);-)
Ja już straciłam nadzieje, że w tym cyklu się udało :-( Boję się zrobić test jejku ale los kobiet jest ciężki

kingus robiac ten test niebardzo wierzylam ze beda II bo chyba faktycznie to za wczesnie ale co tam kupilam 2 testy na kolejna probe zobaczymy ile teraz wytrzymam hehe, a Ty głowa do gory nie trac nadziei

Witajcie wszystkie starajace sie kobietki :)
Jestem tutaj nowa i staram sie z mężem o drugiego dzidziusia.Pierwszy test robilam sporo przed @ i wyszedl negatywny,kolejny chce zrobic w środe i mam nadzieje ze zobacze na nim II kreseczki najlepiej grubaśne :)
A u Was dziewczynki kiedy testowanko??

Witajcie wszystkie starajace sie kobietki :)
Jestem tutaj nowa i staram sie z mężem o drugiego dzidziusia.Pierwszy test robilam sporo przed @ i wyszedl negatywny,kolejny chce zrobic w środe i mam nadzieje ze zobacze na nim II kreseczki najlepiej grubaśne :)
A u Was dziewczynki kiedy testowanko??
no to powodzenia życze i jak potrafisz to wstrzymaj sie jak najdluzej :tak: hehe chyba ze jak ja chcesz wydac pol pensji na testy (moglam kupic w hurtowni:-) )
trzymam kciuki

Adolfina, Kinguś, Natella trzymam kciuki za wasze testy. Oby były dwie II

Mam pytanko - jakie bierzecie witaminy? Ja biorę FEMINATAL 800 Metafolin. Moze macie jakiś wypróbowany zestaw witamin dla planujących ciążę?

Ostatnia edycja:
Nie dziekuje ,ale chyba nic z tego nie bedzie bo nie odczuwam objawow ciazowych .Tak bardzo chcialabym aby byla juz we mnie fasolka :)

reklama
Do góry