reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki

Witajcie dziewczynki :-):-)

Justynko- OGROMNE GRATULACJE KOCHANA...:tak::laugh2:

Noi zaczynaja sie Majowe FASOLECZKI ;-):tak:

A u mnie dzien jak co dzien.... wczoraj tak sie wyszalelismy z moim M ze chyba za wszystkie czasy :laugh2: ( oczywiscie nie musze podkreslac jak szalelismy ) ;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Ja juz po obiadku, teraz troszke relaxu, bo jutro juz do pracy :wściekła/y:
A co do tempki to ja tez mam jakies dziwne skoki :dry: tylko ze ja testuje dopiero 8 lub 9 wrzesnia:sorry2:
Ostatnio ciezarna przyjaciolka dala mi test ciazowy ( bo jej sie juz nie przyda) i nosila go caly dzien przy brzuszki twierdzac ze go zaraza fasolka :-p ale sie wtedy usmialam :laugh2:
w kazdym badz razie milej niedzieli wam zycze.....papa....

reklama
Kingus :sorry2: moja wytrwałasc jest super hehe w sobote rano zrobilam tescik w koncu mialam go w torebce taki biedniutki tyle czekał, no oczywiscie nie musze pisac jaki byl wynik teraz poczekam juz do @ i dopiero jak nie przyjdzie zrobie a to 3 dni jeszcze
Oj to widzę, że u Nas tak samo z cierpliwością tylko mnie mój M stopuje. Każe mi czekać te 14 dni od owulacji. Dziś już 8 dpo to czekam ...
Trzymam kciuki ;-);-);-)

A co do tempki to ja tez mam jakies dziwne skoki :dry: tylko ze ja testuje dopiero 8 lub 9 wrzesnia:sorry2:
Ostatnio ciezarna przyjaciolka dala mi test ciazowy ( bo jej sie juz nie przyda) i nosila go caly dzien przy brzuszki twierdzac ze go zaraza fasolka :-p ale sie wtedy usmialam :laugh2:
To na pewno test wyjdzie pozytywny po takim "napromieniowaniu" go :-D Może i ja swój test położę przed monitorem żeby działały fludki od innych ;-)

Miałam się jeszcze spytać Justynko czy masz jakieś objawy ciążowe? Czy przeczuwałaś już coś przed testem?

Gratuluje majowej mamusi!!! Życzę spokojnej ciąży i zdrówka!!! :-)

A jeśli chodzi o mnie.. to starania się odbyły i teraz pozostaje tylko czekać ;-) ale coś mi się wydaje, że nie wytrzymam tak długo by czekać na domowy test płytkowy i jego wynik.... myślałam, żeby zbadać stężenie gonadotropiny we krwi, ale nie jestem pewna po ilu dniach od zapłodnienia test będzie wiarygodny? Znalazłam w necie, że 7 dni, ale lekarz mi mówił, że 14.. :baffled: wiecie ile mam czekać? No i jeszcze jedno.. muszę robić takie badanie odpłatnie w prywatnej klinice czy zrobią mi gdzieś za darmo? (jestem z warszawy)

Dziękuję za miłe powitanie na forum
i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki!!
:-)

Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki

Moje Gratulacje:) Życzę miłej spokojnej ciąży:)
No ja niedługo też będę testowała, bo ostatni raz @ miałam 23.07 ale moje cykle ostatnio sa co 32-35 dni więc jeszcze kilka dni poczekam z testem bo coś podbrzusze mnie strasznie boli i mam takie jakieś dziwne skurcze:(
Chciałabym też dołaczyc do tych majowych mamusiek:)

czesc dziewczyny

Ja wlasnie wrocilam do domu, bylismy u mojego taty i na urodzinkach synka siostry.
Justyna wielgachne gratulacje!!!spokojnej ciązy bez komplikacji i z mnustwem kopniaczkow!!:tak::-)
Rudka może i tak!hihihi ale byłoby fajnie! mąż się nie moze doczekac...choc miala byc chwilowa przerwa..ale teraz nie podchodzę juz tak emocjonajnie, co miesiąc wysylam zaproszenie dla maluszka i prośbę bo Boga.Jesli się zgodzi, to chyba zajde!:-):tak:

DZIEWCZYNY :pytanie -jak mam zrobic żeby wyslac tą piosenkę kolezance?jaka ja jestem ciemna z tym kompem :( do tej pory suwaczka nie mam...

myślałam, żeby zbadać stężenie gonadotropiny we krwi, ale nie jestem pewna po ilu dniach od zapłodnienia test będzie wiarygodny? Znalazłam w necie, że 7 dni, ale lekarz mi mówił, że 14.. :baffled: wiecie ile mam czekać? No i jeszcze jedno.. muszę robić takie badanie odpłatnie w prywatnej klinice czy zrobią mi gdzieś za darmo? (jestem z warszawy)
Mi gin mówiła, że można już po 10 dniach ale kazała czekać do 14 dni po owulacji. Ja robię prywatnie za 35 na bemowie. Spytaj w laboratorium ile trzeba czekać na wynik bo spotkałam, że w jednym aż 5 dni. Trzymam kciuki oby staranka okazały się owocne ;-);-)

Chciałabym też dołaczyc do tych majowych mamusiek:)
Ja też bardzo bym chciała :sorry2: Mam nadzieje, że w niedługo będziesz mogła się wpisać na liste majowych mamusi :tak::tak::tak:

Rudka może i tak!hihihi ale byłoby fajnie! mąż się nie moze doczekac...choc miala byc chwilowa przerwa..ale teraz nie podchodzę juz tak emocjonajnie, co miesiąc wysylam zaproszenie dla maluszka i prośbę bo Boga.Jesli się zgodzi, to chyba zajde!:-):tak:

DZIEWCZYNY :pytanie -jak mam zrobic żeby wyslac tą piosenkę kolezance?jaka ja jestem ciemna z tym kompem :( do tej pory suwaczka nie mam...
Trzymam kciuki. Ja też stwierdziłam, że rzucam na luz ale chyba nie potrafię bo juz odliczam czas do testu.
Musisz skopiować linka piosenki (jak otworzy Ci się w przeglądarce to kliknij na adres następnie kopiuj i wklej do maila )

Trzymam kciuki. Ja też stwierdziłam, że rzucam na luz ale chyba nie potrafię bo juz odliczam czas do testu

No kinguś mi tez jest ciężko, najchętniej bymjuż poleciała po test, ale boję sie bo jak wychodzi mi negatywny to później wyje całą noc. Więc postanowiłam poczekać jeszcze tydzień do testu. mam nadzieję , że robienie świec po stosunku pomogły tym razem:)

alez tu nudy nikogo nie ma, a ja umieram z glupoty mialam nie szukac objawow a one same przychodza mam wielki nadety brzuch az M zauwazyl ze przytylam glupie to bo przeciez brzuch nie rosnie tak szybko no i zeby bylo wesolo meczy mnie zgaga koszmar wiem ze to wszystko nie realne ale i tak czuje sie koszmarnie ciagle jestem glodna a jak zjem to meczy mnie bol zoladka czy jak to tam nazwac tak mnie uciska :crazy: i przez to wszystko ze mam nadzieje to nie biore zadnych lekow oj ale to meczy:baffled: cos bym zjadla tylko nie wiem co i siedze sobie i mysle :confused:

reklama
adolfina wiesz, juz kiedys pisalam na tym wątku o mojej kolezance.Jej opierwszym objawem ciąży byl wlasnie wzdęty brzuch.Duzo kobiet tak ma.Moja siostra tez.On nie rosnie, tylko jest wlasni taki wzdęty.Ja tez tak mam przed @.Wiem, ze latwo jest się nakręcic, ale to przeciez może byc fasolka.Bo skoro proby ku temu byly to dlaczego nie?i tego Ci życzę:tak::-) wiesz co?nie idzie mi z tą piosenka....A ja zrobilam sobie frytki, siedzę i jem:-D a moj mężus ma służbe i jestem sama,wlasnie zadzwonil z wyznaniem ze chce miec dzidziusia...a co ja mu poradze...jak nie wychodzi:zawstydzona/y:

Do góry