adolfina
Fanka BB :)
Kingus i pewnie sie okarze ze mooje objawy sa urojone a u ciebie bedzie fasolka , wiemy obie dobrze co znaczaja te ojawy hehe wszystko sie okarze po testach mi zostały 3 dni choc bede przedłuzac jak tylko sie da ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się, ze się przydałąmkinguś dziękia wiesz to po częsci dzięki Tobie! bo kliknelam na twoj suwaczek!!
Ja mam takie objawy co miesiąc a fasolki brak ;-) Ale dziękuje podnosisz moją nadziejeKingus i pewnie sie okarze ze mooje objawy sa urojone a u ciebie bedzie fasolka , wiemy obie dobrze co znaczaja te ojawy hehe wszystko sie okarze po testach mi zostały 3 dni choc bede przedłuzac jak tylko sie da ;-)
justyna ogromne gratulacje!!!!! zycze samych radosci z bycia mamą teraz to juz w innym kontekscie posluchasz sobie tej pioseneczki o byciu mamą:-):-)szczesliwego rozwiazania no i informuj nas na bieżąco co sie dziejeCzesc Dziewczyny
Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy![]()
witaj wsrod nas!!!! trzymam kciuki za fasolkeCzesc dziewczyny!
Ja tez sie dopisuje do starajacych.Zaczelismy ok 3tyg tem u iteraz czekam czy sie @ pojawi,choc to u mnie nie jest wyznaczynikiem bo mam nieregularne strasznie@:-)
kingus nie martw sie ze nie masz objawow nie kazdy musi miec,ja nie mialam zadnych ani mdlosci,ani żyłek na cyckach nic....objawy przyszly duzo duzo pozniej....takze glowa do gory-jest nadzieja:-)Ja niestety nie mam żadnych objawów ani zgagi ani powiększonych piersi z żyłkami tylko od czasu do czasu brzuch zaboli ale boje się, że to tylko moja psychika mnie tak wystawia na próbę![]()
jarzebinka ja tez na pczatku nic nie czulam,ale po ok miesiacu mdosco jednak przyszly,ale glownie wieczorem wiec nie bylo zle,ale bardzo dlugo sie zastanawialam zy wogle jestem w ciazy nawet po usg niedowierzałam.witam poniedziałkowo i już wrześniowo .....
Justyna_0 wielkie gratulacje, samych wspaniałych chwil z maleństwem pod serduszkiem ......
i wszystkim testującym na dniach i troszkę dalej życzę takiego sukcesu ....
a co do objawów, to jak pisze Rudka, na pczątku może ich wcale nie być, ja przy pierwszej ciąży, gdyby nie II kreseczki i potwierdzenie u gina nie mogłam powiedzieć,że jestem w ciąży, cała ciąża zresztą przebiegała bezobjawowo, i gdyby nie powiększjący sie brzuszek nie powiedziałabym,że byłam w ciąży - ominęły nie wszystkie ciążowe dolegliwości .......... tylko była radość,że rośnie małe szczęście, które notabene ma już 3,5 roczku i właśnie zaczęło edukacje przedszkolną ......
pozdrawiam i miłego dnia życzę .....![]()
trzymaj sie jestesmy z toba!!!!Witam po weekendzie! Znów mam mnóstwo zaległości na BB. Nie wytrzymałam w sobotę zrobiłam test - negatywny. A dzisiaj z samego rana zawitała @.Może w następnym cyklu.....
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka