reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kingus i pewnie sie okarze ze mooje objawy sa urojone a u ciebie bedzie fasolka , wiemy obie dobrze co znaczaja te ojawy hehe wszystko sie okarze po testach mi zostały 3 dni choc bede przedłuzac jak tylko sie da ;-)

reklama
kinguś dzięki:-D a wiesz to po częsci dzięki Tobie! bo kliknelam na twoj suwaczek!!
Cieszę się, ze się przydałąm :-D

Kingus i pewnie sie okarze ze mooje objawy sa urojone a u ciebie bedzie fasolka , wiemy obie dobrze co znaczaja te ojawy hehe wszystko sie okarze po testach mi zostały 3 dni choc bede przedłuzac jak tylko sie da ;-)
Ja mam takie objawy co miesiąc a fasolki brak ;-) Ale dziękuje podnosisz moją nadzieje :tak: Mam nadzieje, że będziemy mogły obie już wkrótce się cieszyć ;-);-);-) Kochana jesteś :-)

Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
justyna ogromne gratulacje!!!!! zycze samych radosci z bycia mamą teraz to juz w innym kontekscie posluchasz sobie tej pioseneczki o byciu mamą:-):-)szczesliwego rozwiazania no i informuj nas na bieżąco co sie dzieje:)
Czesc dziewczyny!
Ja tez sie dopisuje do starajacych.Zaczelismy ok 3tyg tem u iteraz czekam czy sie @ pojawi,choc to u mnie nie jest wyznaczynikiem bo mam nieregularne strasznie@:-)
witaj wsrod nas!!!! trzymam kciuki za fasolke
Ja niestety nie mam żadnych objawów ani zgagi ani powiększonych piersi z żyłkami tylko od czasu do czasu brzuch zaboli ale boje się, że to tylko moja psychika mnie tak wystawia na próbę:dry:
kingus nie martw sie ze nie masz objawow nie kazdy musi miec,ja nie mialam zadnych ani mdlosci,ani żyłek na cyckach nic....objawy przyszly duzo duzo pozniej....takze glowa do gory-jest nadzieja:-)

a mi grypa juz przechodzi z synkiem tez nie jest zle, oby tak dalej

witam poniedziałkowo i już wrześniowo ..... :tak:

Justyna_0 wielkie gratulacje, samych wspaniałych chwil z maleństwem pod serduszkiem ...... :tak::-D:tak:

i wszystkim testującym na dniach i troszkę dalej życzę takiego sukcesu .... :tak:

a co do objawów, to jak pisze Rudka, na pczątku może ich wcale nie być, ja przy pierwszej ciąży, gdyby nie II kreseczki i potwierdzenie u gina nie mogłam powiedzieć,że jestem w ciąży, cała ciąża zresztą przebiegała bezobjawowo, i gdyby nie powiększjący sie brzuszek nie powiedziałabym,że byłam w ciąży - ominęły nie wszystkie ciążowe dolegliwości .......... tylko była radość,że rośnie małe szczęście, które notabene ma już 3,5 roczku i właśnie zaczęło edukacje przedszkolną ...... :tak:

pozdrawiam i miłego dnia życzę ..... :rofl2:

Witam po weekendzie! Znów mam mnóstwo zaległości na BB. Nie wytrzymałam w sobotę zrobiłam test - negatywny. A dzisiaj z samego rana zawitała @. :crazy: Może w następnym cyklu.....
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

"KANKIYA a to jak te globulki sie nazywaja?????odpisz bo bardzo mnie zaciekawilas
A ja dziewczyny inna metode w tym cyklu stosuje.W tym cyklu zmierzam kochac się z męzem co dziennie!!!!!!!bo tymi mądrosciami to nic nie zdziałalismy jak do tej pory.......w tym dzien:tak, w ten dzień- nie.......i guzik z tego!bo nasienie słabe i inne takie tam.....trzeba codziennie i musi jakis dobiec"

sorki, ze dopiero teraz odpisuje :sorry2: te globulki noszą nazwę "Distreptaza";-)

Napisał Justyna_0
Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki

Justyna gratulacje!!!.... ale Ci zazdroszczę..... :)
Ja dziewczyny staram się pierwszy raz w życiu. Teraz czekam na owulację, ale mam nieregularne okresy i w sumie sama nie wiem kiedy ona nadejdzie. W razie czego już są staranka bo na dniach powinna owualcja się pojawić, a testowanko zrobię poza granicami naszego kraju bo wyjezdzamy w podroz poslubną. Także jak wróce pod koniec września to dam znać czy się udało za 1wszym razem :)
Ja chcę majowe dziecko !!!

Aha czy waszym zdaniem bezpieczne jest latanie samolotem w pierwszym miesiącu ciąży ? Bo jeśli nam się uda pierwsze staranko to w podroz polecimy zafasolkowani :)

witam poniedziałkowo i już wrześniowo ..... :tak:

Justyna_0 wielkie gratulacje, samych wspaniałych chwil z maleństwem pod serduszkiem ...... :tak::-D:tak:

i wszystkim testującym na dniach i troszkę dalej życzę takiego sukcesu .... :tak:

a co do objawów, to jak pisze Rudka, na pczątku może ich wcale nie być, ja przy pierwszej ciąży, gdyby nie II kreseczki i potwierdzenie u gina nie mogłam powiedzieć,że jestem w ciąży, cała ciąża zresztą przebiegała bezobjawowo, i gdyby nie powiększjący sie brzuszek nie powiedziałabym,że byłam w ciąży - ominęły nie wszystkie ciążowe dolegliwości .......... tylko była radość,że rośnie małe szczęście, które notabene ma już 3,5 roczku i właśnie zaczęło edukacje przedszkolną ...... :tak:

pozdrawiam i miłego dnia życzę ..... :rofl2:
jarzebinka ja tez na pczatku nic nie czulam,ale po ok miesiacu mdosco jednak przyszly,ale glownie wieczorem wiec nie bylo zle,ale bardzo dlugo sie zastanawialam zy wogle jestem w ciazy nawet po usg niedowierzałam.
To teraz nowe szkolne wyzwania przed toba powodzenia:)
Witam po weekendzie! Znów mam mnóstwo zaległości na BB. Nie wytrzymałam w sobotę zrobiłam test - negatywny. A dzisiaj z samego rana zawitała @. :crazy: Może w następnym cyklu.....
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka
trzymaj sie jestesmy z toba!!!!

kankiya kazda metod jest dobra,są rozne poglądy jak czesto sie przytulac, niektorym wystarczy tylko jeden raz a inni muszą codziennie,tak bywa. Czy podnosisz nogi po przytulankach? ja tak robilam,na kilkanascie minut opierałam je o sciane.Moze pomoze a na pewno nie zaszkodzi,powodzenia

Olica a gdzie sie wybieracie?? ja niedlugo mam 1 rocznice slubu ale szybko nigdzie nie pojedziemy, ostatnio mąż wspomina zeby sie gdzies pobudowac,ale dla mnie to na razie marzenie scietej glowy,tak bardzo lubie podrozowac ale włąsny domek to tez cos:) pozdrawiam
ps co do latania w tak wczesnej ciazy to bym sie spytala ginekologa ale chyba nie powinno to zaszkodzic,moze gdzies tu lub na edziecko.pl jest odpowiedni wątek o lataniu,poszukaj

Ostatnia edycja:
Dziękuję Rudka! Troszkę mi przykro ale nie robiłam sobie ogromnych nadziei bo to dopiero pierwszy cykl starań. Niestety na majowe mamusie nie uda mi sie załapać. Nie tracę na razie nadziei i wierzę, ze niedługo zostanę mamusią :-)
A jak Ty sie czujesz i Twój synuś - zdrowi już jesteście?

Poczytałam troszkę, no i przyłączam sie do gratulacji dla naszych majowych mamusiek! Wszystkie fluidki złapałam, więc teraz będzie mi łatwiej :-D

Witam również nowe Staraczki :-) Oby udało wam się jak najszybciej!

reklama
Witam:)
Jestem tu "świeżynką". Wcześniej Was trochę czytałam.
Właśnie rozpoczynamy starania. Mam nadzieję że szybko nam sie uda:)

ps. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i mam nadzieję że wspólnie na forum będziemy sie cieszyć z każdej fasolki:)

Pozdrawiam
Kasia

Do góry