reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kochane dzieki , troche sie juz uspokoilam, wczoraj az zasnac nie moglam i siedzialam w szukalam czegokolwiek w internecie.:rofl2:
Testuje jutro od rana z porannego moczu, chce miec wieksza pewnosc.Juz widzialam ze pojawil sie nowy post Majowe mamy 2009:tak::tak: oj jak strasznie chce tam byc:-p, i zeby wam sie tez udalo.
Adolfina no to kopniak na szczescie za jutrzejsze testowanko ;-) i molego ogniska.

U nas dzis w Londku o dziwo piekna pogoda:) wiec juz posprzatalam mieszkanko-w koncu zaciagnelam meza zeby mi pomogl i teraz zbieramy sie na zakupki bo wkrotce jedziemy na wakacje do Polski ( moja siostra wychodzi za maz) wiec mam kupe prezentow do porobienia, plus organizuje jej wieczor panienski:-pi potrzebuje zakupic jakies tam aksesoria.
A moge sie wam pochwalic co zamierzamy jej zrobic: A wiec " w drodze na panienski- zostanie aresztowana-zakuta w kajdanki i pod pozorem wywiezienia na komisariat zawioza ja na przygotowana impreze niespodzianke:-p:-p juz sie nie moge doczekac, radiowoz zalatwiony- jak dobrze miec znajomych pracujacych w Policji:-D:-D:-D:-D I co fajny pomysl ?

Buziaczki dziewczyny i milego popoludnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc Kobietki!
Właśnie wróciłam ze szpitala, moja przyjaciółka wczoraj o 21.20 urodziła córeczkę:-D:-D:-D. Mała waży 3550, ma 54 cm i 10 punktów i jest prześliczna:-):tak::-D:-):tak::-D. Poród trwał 14 godzin:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: i strasznie wymeczona moja koleżanka, na koniec musieli użyc vacum bo mała była już wysunięta dosyc, ale koleżanka nie miała już siły przec:-(. Na szczęście wszystko skończyło się szczęśliwie i już dzidzia jest z nami:-).
A mnie od dwóch dni bardzo boli dół brzucha:baffled:, już po owulce a jeszcze długo do @ więc nie wiem skąd ten tępy, ciągnący ból:crazy:. Jutro jadę na imprezkę do teściów bo oboje robią przyjęcie z okazji 50-tych urodzin więc mam nadzieję, że te dziwne boleści mi przejdą:sorry2:.
Lece:-D i życze owocnego weekendu:cool:
zawsze sie balam takiego porodu,dobrze ze zdecydowalam sie na cesarke,bo bym chyba nie przezyla:szok: a ten bol to mam nadzieje owocny bedzie:laugh2:
wiecie co ukradłam to z innego forum ale tak strasznie mi sie spodobalo az mi sie lezka zakrecila i musialam to tu stawic YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera milego słuchania
piekna piosenka,wzruszylam sie i podeslalm kolezankom, poczekajcie a i wy wszystkie bedziecie mamami,wiele kobiet ma problemy z zajsciem w ciąz a mimo to bardzo nielicznym sie to nie udaje,glowa do góry!!!
Cześć Dziewczyny!!
Jestem tu nowa.. to mój pierwszy post :) i pierwszy dzień starania się!!!! Trzymajcie kciuki... robiłam dzisiaj o 18 test owulacyjny i wyszły mi grubaśne dwie kreski, więc jest duża szansa.. :tak:hehe... zamiast pisać, już dawno powinnam być w łóżku, hehe :)
chciałam się tylko z Wami przywitać (macie jakiś wątek w którym się przedstawiacie?) i prosić żebyście trzymały kciuki, a jak się uda.. jak się uda to będę tu stałą forumowiczką :) :)
Buziaki!!! :-)
witaj heheh widzisz ja tez tu zostałam:)
No ja robilam tesciora dzien po oczekiwanej dacie @ i wyszedl negatywny.
Dzis je 5 dzien i @ jak nie ma tak nie ma.
Potrzebuje pomocy: dzisiaj wieczorem mialam sluzik koloru rozoro-brunatnego , troche mnie to wystraszylo, kurcze nie mam pojecia co to moze byc bo @ sie nie pojawila:baffled::confused::confused::confused:chyba juz zaczynam szalec :-phttp://
tez jestem za tym ze to zagniezdzenie dzidzi,poczekajmy na wynik testu,trzymam kciuki,jakkolwiek by nie wyszedl zrob jeszcze betke w pon,to sie wynik potwierdzi
hej dziewczyny

adolfina to jest super, fajnie ze wstawilas!!!:-)
dziewczyny ja wam powiem ze mi w kazdą noc dzieci się snią , że je urodzilam i tak bardzo je kocham...czuję że to moje dziecko...:tak:
bablyss mi tez przed ciaza snilo sie ze jestem w ciązy ze rodze dziecko,moze jak mowisz to jakies przygotowanie psychiki do tego co ma sie stac:)

Rudka - I tu sie pojawia problem bo betke bede mogla zrobic najwczesniej za 2 tyg jak wroce do Lodzi. Ja tu nie mialabym pojecia gdzie takie badania moglabym zrobic, bo tutaj jest troche innaczej :( Chyba ze jest tu jakas dziewczyna ktora mieszka w Londynie i wie gdzie sie ja robi.

tu na pewno sa dziewczyny z angli ale z tego co pamietam to kazda mowila ze z betką sa jakie sproblemy,ze sie nie robi,czy cos wtym stylu....ale moze testy maja jakies lepsze, a przynajmniej takie co czesciej wychodza pozytywne;-) czego zycze:-)

Czesc Dziewczyny

Przyszlam zameldowac dwie piekne krechy :-D
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki

A moge sie wam pochwalic co zamierzamy jej zrobic: A wiec " w drodze na panienski- zostanie aresztowana-zakuta w kajdanki i pod pozorem wywiezienia na komisariat zawioza ja na przygotowana impreze niespodzianke:-p:-p juz sie nie moge doczekac, radiowoz zalatwiony- jak dobrze miec znajomych pracujacych w Policji:-D:-D:-D:-D I co fajny pomysl ?
Pomysł super tylko żeby siostrze serducho wytrzymało tyle wrażeń :-D

Czesc Dziewczyny
Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GRATULUJE :tak::tak::tak: Super wiadomość z rana. Spokojnej ciąży życzę. Ogromnie się cieszę :-D:-D:-D
Swoją porcje fluidków już wchłonęłam ;-);-);-)

Adolfinko a Ty kiedy testujesz?

Czesc dziewczyny!
Ja tez sie dopisuje do starajacych.Zaczelismy ok 3tyg tem u iteraz czekam czy sie @ pojawi,choc to u mnie nie jest wyznaczynikiem bo mam nieregularne strasznie@:dry:
Ale licze ze moze sie udalo,bo mam powiekszone piersi i wieczne pragnienie, gesty sluz i wiecznie bym jadla:dry::confused:
Ale pamietam,ze z Weronisia od razu mialam wieeeelie fioletowe zyly na piersiach i to byl pierwszy objaw,a tu narazie nic:baffled:
Dzis wogole czuje sie jakby mial przyjsc @...Oby nieeeeeeeeee:-(Oczywiscie jak to ja mam w naturze-wielka niecierpliwosc-testy juz byly robione i negatywne wyszly,wiec czekam.......
Trzymam kciuki za siebie i wszytskie Panie czekajace na fasolke:-)

Pomysł super tylko żeby siostrze serducho wytrzymało tyle wrażeń :-D

GRATULUJE :tak::tak::tak: Super wiadomość z rana. Spokojnej ciąży życzę. Ogromnie się cieszę :-D:-D:-D
Swoją porcje fluidków już wchłonęłam ;-);-);-)

Adolfinko a Ty kiedy testujesz?
Dzieki kingus, teraz czekam na was zebyscie dolaczyly do majoweczek :tak:
A co do panianskiego to mam nadzieje ze ona przezyje, bedzie musiala :tak: No musze jej zafundowac troche wrazen :-p Ale juz sie nie moge doczekac zobaczyc jej miny:-D:-D
Czesc dziewczyny!
Ja tez sie dopisuje do starajacych.Zaczelismy ok 3tyg tem u iteraz czekam czy sie @ pojawi,choc to u mnie nie jest wyznaczynikiem bo mam nieregularne strasznie@:dry:
Ale licze ze moze sie udalo,bo mam powiekszone piersi i wieczne pragnienie, gesty sluz i wiecznie bym jadla:dry::confused:
Ale pamietam,ze z Weronisia od razu mialam wieeeelie fioletowe zyly na piersiach i to byl pierwszy objaw,a tu narazie nic:baffled:
Dzis wogole czuje sie jakby mial przyjsc @...Oby nieeeeeeeeee:-(Oczywiscie jak to ja mam w naturze-wielka niecierpliwosc-testy juz byly robione i negatywne wyszly,wiec czekam.......
Trzymam kciuki za siebie i wszytskie Panie czekajace na fasolke:-)
Czesc :tak: obys za dlugo tu nie siedziala:-p no i oczywiscie trzymam kciukasy za kolejne testowanko. Ja robilam dwa testy 1 dpo i wyszedl negatywny, i pozniej uzbroilam sie w cierpliwosc i oczywiscie @ sie nie pojawila i testowalam dzis i wyszedl jak najabrdziej pozytywny.zycze tobie tego samego.

Ostatnia edycja:
Hejka w niedziele :-)
Kingus :sorry2: moja wytrwałasc jest super hehe w sobote rano zrobilam tescik w koncu mialam go w torebce taki biedniutki tyle czekał, no oczywiscie nie musze pisac jaki byl wynik teraz poczekam juz do @ i dopiero jak nie przyjdzie zrobie a to 3 dni jeszcze
ale przestalam juz patrzec na objawy i o tym myslec i jest lepiej, nawet coraz czesciej mysle ze ta moja owulka to chyba mnie minela w tym miesiacu (mam jakies dziwne skoki temp.) i nie wierze ze sie udalo a moje bole brzuszka i zawroty glowy to pozostalosci po tej nieszczesnej grypie zołądkowej no ale kolejny miesiac przed nami teraz dnia nie odpuszcze M zeby nie bylo ze nie trafie w owulke hehe
dobra spadam sprzatac po naszym ogniusku a sie dzialo przez ten zołądek nie pilam (no 1 drineczka tylko ) za to teraz sie ciesze ze nie choruje i tak pieknie na dworzu do tego ze lece sie po opalac troszke

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny

Az nie moge uwierzyc ze sie nam tak szybko udalo.przesylam wam tysiace fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzymam kciuki za wasze testowanka
buziaki
kurcze nie zauwazylam postów jakos mi uciekły i nie zauważyłam tej super wiadomosci dopiero teraz , no coz moge powiedziec ... a nie mowiłam!!!!!!!!!!
Gratulacje !!!!!!!!!!!!! ogromniaste !!!!!! bardzo ogromniaste
no i musze tylko dodac ze ten pomysl z panienskim to bajerancki pomysł, zarabisty

Witaj Katarzyna_S

Do góry