reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dziewczyny, zastanawiam się czemu czekacie aż tak długo, czyli 2 tyg. na zrobienie testu. Są przecież specjalne, czułe, które można robić już po siedmiu dniach. Ja jak zaszłam w ciążę z moją małą to zrobiłam test właśnie 7 dni po i wyszły dwie kreski. A to było 5 lat temu, to teraz tym bardziej są chyba lepsze.

reklama
ja w aptece pytalam sie o najczulszy a tam napisane jest w dniu spodziewanej @ ostatni tez robilam w 10dpo i byl negatywny a bylam w ciazy wiec teraz nie chce ryzykowac ale zaufaj mi iki jakby takie byly juz dawno bym zrobila

wiecie co ukradłam to z innego forum ale tak strasznie mi sie spodobalo az mi sie lezka zakrecila i musialam to tu stawic http://pl.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA milego słuchania

Ostatnia edycja:
wydaje mi sie ze te bole brzuszka to sa tu zaraźliwe;-) mnie tez cos ciagnie. nacztałam sie o tych roznych objawach na roznych forach ponoc takie prawdziwe objawy ciazy to sa dopiero po 6 tg musze troche wyluzowac korci mnie na test jutro ale wiem ze to bez sensu oj musze wytrzymac chociaz do niedzieli i obiecuje sobie zero wyszukiwania objawów :crazy:
Ja sobie też obiecuje ale i tak znam wszystkie objawy na pamięć:sorry2: Dziś byłam w sklepie i jak mnie brzucho nie zaboli aż musiałam się schylić :baffled: oj to chyba moja wyobraźnia niestety...

Dziewczyny, zastanawiam się czemu czekacie aż tak długo, czyli 2 tyg. na zrobienie testu.
Ja czekam bo pregnyl fałszuje wynik testu.

wiecie co ukradłam to z innego forum ale tak strasznie mi sie spodobalo az mi sie lezka zakrecila i musialam to tu stawic YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera milego słuchania
To prawda łezka się w oku kręci ale my niedługo będziemy wklejać zdjęcia naszych brzuszków ciążowych NA PEWNO :tak::tak::tak:

Cześć Dziewczyny!!
Jestem tu nowa.. to mój pierwszy post :) i pierwszy dzień starania się!!!! Trzymajcie kciuki... robiłam dzisiaj o 18 test owulacyjny i wyszły mi grubaśne dwie kreski, więc jest duża szansa.. :tak:hehe... zamiast pisać, już dawno powinnam być w łóżku, hehe :)
chciałam się tylko z Wami przywitać (macie jakiś wątek w którym się przedstawiacie?) i prosić żebyście trzymały kciuki, a jak się uda.. jak się uda to będę tu stałą forumowiczką :) :)
Buziaki!!! :-)

Dziewczyny, zastanawiam się czemu czekacie aż tak długo, czyli 2 tyg. na zrobienie testu. Są przecież specjalne, czułe, które można robić już po siedmiu dniach. Ja jak zaszłam w ciążę z moją małą to zrobiłam test właśnie 7 dni po i wyszły dwie kreski. A to było 5 lat temu, to teraz tym bardziej są chyba lepsze.

Dlaczego?? Bo one chyba nie sa takie czułe jak opisują:( Moja bratowa była w ciązy i po 5 teście dopiero wyszło:(
A ja co miesiac mam schizy, że napewno sie udało -@ sie spóźnia kilka dni , robie test i na nastepny dzień po tescie dostaje @ :( ale tak to już jest z tymi nieregularnymi @
Ale w końcu mam nadzieję , że przyjdzie ten moment i zobacze te dwie kreseczki:)

No ja robilam tesciora dzien po oczekiwanej dacie @ i wyszedl negatywny.
Dzis je 5 dzien i @ jak nie ma tak nie ma.
Potrzebuje pomocy: dzisiaj wieczorem mialam sluzik koloru rozoro-brunatnego , troche mnie to wystraszylo, kurcze nie mam pojecia co to moze byc bo @ sie nie pojawila:baffled::confused::confused::confused:chyba juz zaczynam szalec :-p

Witam wszytskie nowe dziewczyny :-D:-D:tak::tak:;-);-)

Wpadlam jeszcze dopisac, ze sie przejelam tym plamieniem i grzebalam w necie i znalazlam moze przydatny link : http://starania.net/viewtopic.php?t=95 milego czytania i dobranoc kobitki

Ostatnia edycja:
Justyna to moze byc to zagniezdzenie o ktorym czesto pisza dziewczyny ze jest to niewiekie plamienie, brazowy sluz oby ;-)

o zapomnialam Dzien dobry wszystkim z rana i mamy weekendzik u mne nawet sloneczko swieci oby tak dalej robimy dzisiaj ognisko i mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma a ze bede mala troche przygotowan moze zapomne o objawach:tak:

napisała norma
Cześć Dziewczyny!!
Jestem tu nowa.. to mój pierwszy post :) i pierwszy dzień starania się!!!! Trzymajcie kciuki... robiłam dzisiaj o 18 test owulacyjny i wyszły mi grubaśne dwie kreski, więc jest duża szansa.. :tak:hehe... zamiast pisać, już dawno powinnam być w łóżku, hehe :)
chciałam się tylko z Wami przywitać (macie jakiś wątek w którym się przedstawiacie?) i prosić żebyście trzymały kciuki, a jak się uda.. jak się uda to będę tu stałą forumowiczką :) :)
Buziaki!!! :biggrin2:

witaj norma rozgosc sie oby ne na dlugo na tym wateczku;-)

hej dziewczyny

adolfina to jest super, fajnie ze wstawilas!!!:-)
dziewczyny ja wam powiem ze mi w kazdą noc dzieci się snią , że je urodzilam i tak bardzo je kocham...czuję że to moje dziecko...:tak:

Moja siostra tez jest w ciąży, pewnie jak zaczną mi się zjazdy na uczelni to zobaczę nowy wysyp mamusiek!życzę wam i sobie tego wszystkiego co możemy usłyszec w tej piosence, ktorą adolfina nam pokazala!

reklama
Dzis je 5 dzien i @ jak nie ma tak nie ma.
Potrzebuje pomocy: dzisiaj wieczorem mialam sluzik koloru rozoro-brunatnego , troche mnie to wystraszylo, kurcze nie mam pojecia co to moze byc bo @ sie nie pojawila:baffled::confused::confused::confused:chyba juz zaczynam szalec :-p
A kiedy robisz teścik? Tak jak pisze Adolfina to może być zagnieżdżanie. Lepiej zrób test to jak wyjdzie pozytywny to trzeba powiedzieć lekarzowi o plamieniu. Daj znać jak będziesz znała wynik. Trzymam kciuki ;-);-)

Adolfina a Ty czekasz do niedzieli? Podziwiam wytrwałość:tak::tak:

Miłej soboty

Do góry