reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Justyna0 pocieszasz mnie ze nie tylko ze mnie taki glupolek:-D mowie do meza ze mam metaliczny smak w buzi bo juz nie wytrzymalam w koncu a on na to ze to pewnie po tym zatruciu zeba hehe szybko mnie sprowadzil na ziemie, tylko w sklepie kupilam sobie kapusty kiszonej a on do mnie ze pewnie to ciaza a ja na to no co ty zawsze jem kapuste a w duchu sie ciesze jak glupol ale tez go nie chce nakrecac oby jeszcze przetrwac te 4 dni chociaz i wyskocze chyba na bete:tak:

reklama
Oj to jednak młodość na forum ;) Ja za 2 tygodnie kończę 29. Planem było urodzić przed 30, teraz chciałabym zajść w ciążę przed tą magiczną datą :-)

U mnie nadal dołek temperaturowy, teraz to już na pewno nic z tego nie będzie, bo szyjka ciasna jak nie wiem co. Ech, to życie, pod górkę cały czas... ;-)

Gratulacje dla wszystkich świerzych zaciążonych :-)

Hejka z rana wszystkim , jak humorki ??
u mnie kicha ucieszylam sie bo wzrosła mi tempka a sie okazalo ze na FF przesuneła sie moja owulka cholercia troche to dziwne bo z 14 dc na 20dc a cykle mam 28 dni , hm i kicha straszna bo przytulanek nie bylo :no::crazy: hehe ale jakby nie bylo objawy ciazowe sa jak drut szkoda tylko ze urojone :sorry2: i misiac w plecy :angry:

u mnie kicha ucieszylam sie bo wzrosła mi tempka a sie okazalo ze na FF przesuneła sie moja owulka cholercia troche to dziwne bo z 14 dc na 20dc a cykle mam 28 dni , hm i kicha straszna bo przytulanek nie bylo :no::crazy: hehe ale jakby nie bylo objawy ciazowe sa jak drut szkoda tylko ze urojone :sorry2: i misiac w plecy :angry:

Witam z ten paskudny dzionek .....:dry:
adolfina jak to sie przesunela??? ja dzisiej nie kumata jetem! pamietaj ze rzolniezyki moga przezyc do 3 dni w sprzyjajacym srodowisku :tak: wiec moze to jednak nie urojenia;-)
milgak moim planem bylo urodzic przed 25 urodzinami .... niby mam jeszcze szanse ale .... brak staranek napewno to utrudni ;-) a dlatego tak wczesnie bo ja sie urodzilam jak mama miala chyba 32 latka jako 3 z kolei i mialam z nia koszmarny kontakt jako nastolatka kompletnie jakby byla z innej planety dopiero teraz sie "jakos" rozumiemy!
kinguś oj nie ladnie tak watpic!!!! nadzieja ma umierac ostatnia!!!!! ;-) wyglada na to ze tylko 2 jestesmy z '84 :tak:
rudka :-D dzieki!!! oj ale by bylo :tak: też jestes waga??
kochane dziewczyny jestescie :tak:
u siostry juz lepiej ale do poniedzialku ja zostawia i w sobote juz szwy zdejma! :sorry2: chociaz tyle pozytku z tego siedzenia! ja padam na ryjek ... leje za oknem ... serducho nie daje o sobie zapomniec... a w pon. o ile dostane zwolnienie lekarskie to sie naslucham od mojej powalonej szefowej przez tel. :-( moja kochana osemka nie odpuszcza nawet na moment ehhhh.... to se ponarzekalam a moglabym jeszcze pare linijek tak ... bo dzisiej szefowa tez mnie pokurzyla stwierdzajac ze sie pieszcze ze zdrowiem :angry:

Tylko ta pogoda okropna zniechęca do robienia czegokolwiek. Los jest czasem przewrotny więc pożyjemy zobaczymy;-). Objawy ciążowe to ja miałam wiele razy niestety przechodziły jak wychodził negatywny test :sorry2: No niby owulka jest 14 dni przed @ ale organizm to nie maszyna niestety.

moim planem bylo urodzic przed 25 urodzinami ....
to se ponarzekalam a moglabym jeszcze pare linijek tak ... bo dzisiej szefowa tez mnie pokurzyla stwierdzajac ze sie pieszcze ze zdrowiem :angry:
Ja też tak chciałam z dzieckiem. Szefową się nie przejmuj, pamiętaj, że trzeba dbać o zdrowie a kto tego nie rozumie tego miej w d.....Trzymaj się skarbie i nie dawaj się pamiętaj jesteś najważniejsza, jak coś to znajdziesz sobie inną pracę.

oj Eve wiem o tym doskonale ale my po 14 dc juz odpuścilismy bo mnie dopadła grypa żołądkowa i nic nie bylo :no: . no ff wskazuje teraz inny dzen bo on wylicza chyba wg srednich temperatur i teraz ostatnio dziwnie mi skakaly choc to troche dziwne bo sluzik byl juz inny po tej mojej niby owulacji no nic musze czekac cierpliwie.
Kingus ma racje pamietaj zdrowie najwazniejsze :tak:

kingus wiem dobrze o tych objawach ostatnio tez mialam hehe a nie bylo wogole przytulana bo bylam po zabiegu hehehe ale zawsze cos tam sobie glowka wymysla

wogole to powinno byc tak: owulka i na drugi dzien tescik albo + albo- i zyjemy lajcikowo a nie 14 dni glupch mysli :confused:, nadziei,:sorry2: dołków:wściekła/y: ale te kobietki sa biedne takie hustawki , moze kidys wymysla takie tesciki a narazie nie pozostalo nic innego jak czekac choc chetnie bym przesunela troszke czas tak tylko o 4 dni hehe:tak:

Ostatnia edycja:
Adolfina- Oj ja tez wariuje hihih , zamiast pracowac to siedze na BB i czytam , czytam, co chwile latam do kibelka i "wyczekuje" @ ( modle sie zeby nienadeszla):-p I ciagle wyszukuje objawow :-p Glupeczek ze mnie.W domu wole nie gadac za duzo zeby siebie i mezulka nie nakrecac:-p bo widze jak bardzos ie on stresuje.

Ja mam 26 lat i jestem Byczkiem z Maja :-D:-D:-D:-D

Buziaki dla was kobitki

Hej,
ja też jestem byczkiem i chcę byczka albo żeby chociaz pod koniec maja sie urodzil :)
Obecnie czekam na owulację i w razie czego już staranka rozpoczęte, tylko mój mąż jest w takim stresie, że aż jestem w szoku. On mówi, że tak go to stresuje, że nie ma przyjemności z uprawiania seksu tylko cały czas myśli co to się może stać :)
Czy u Was jest/było tak samo kiedy zdecydowaliscie się na staranka?

Ja też tak chciałam z dzieckiem. Szefową się nie przejmuj, pamiętaj, że trzeba dbać o zdrowie a kto tego nie rozumie tego miej w d.....Trzymaj się skarbie i nie dawaj się pamiętaj jesteś najważniejsza, jak coś to znajdziesz sobie inną pracę.

oj Eve wiem o tym doskonale ale my po 14 dc juz odpuścilismy bo mnie dopadła grypa żołądkowa i nic nie bylo :no: . no ff wskazuje teraz inny dzen bo on wylicza chyba wg srednich temperatur i teraz ostatnio dziwnie mi skakaly choc to troche dziwne bo sluzik byl juz inny po tej mojej niby owulacji no nic musze czekac cierpliwie.
Kingus ma racje pamietaj zdrowie najwazniejsze :tak:
wogole to powinno byc tak: owulka i na drugi dzien tescik albo + albo- i zyjemy lajcikowo a nie 14 dni glupch mysli :confused:, nadziei,:sorry2: dołków:wściekła/y: ale te kobietki sa biedne takie hustawki , moze kidys wymysla takie tesciki a narazie nie pozostalo nic innego jak czekac choc chetnie bym przesunela troszke czas tak tylko o 4 dni hehe:tak:

Dzieki za dobre slowka ;-) upewniaja mnie ze dobrze robie idac po zwolnienie bo mialam juz wyrzuty sumienia:confused:
a z tymi tescikami to dobre :laugh2: ale dobrze by bylo tak chop siup zaraz po przytulankach wiedziec!!

Hej,
ja też jestem byczkiem i chcę byczka albo żeby chociaz pod koniec maja sie urodzil :)
Obecnie czekam na owulację i w razie czego już staranka rozpoczęte, tylko mój mąż jest w takim stresie, że aż jestem w szoku. On mówi, że tak go to stresuje, że nie ma przyjemności z uprawiania seksu tylko cały czas myśli co to się może stać :)
Moj mezu ma stresa jeszcze przed starankami!!!!! wiec dobrze wiem o czym mowisz!!!;-) on ma juz panike w oczach!

już staranka rozpoczęte, tylko mój mąż jest w takim stresie. On mówi, że tak go to stresuje, że nie ma przyjemności z uprawiania seksu

Witaj
Moj M tez tak mial:dry: gdy przychodzilam od ginki po pregnylu i mowilam ze dzisiaj i np jutro koniecznie musimy sie przytylac, az wkoncu mi powiedzial ze on tak nie potrafi na sile :zawstydzona/y:
Wiec zdecydowalam ze nie bede mu mowic ze juz czas, tylko tak robilam zeby akurat doszlo do przytulanek :-p
On i tak sie domyslal ze to wlasnie te dni ( bo zawsze jak przychodzilam od lekarza w polowie cyklu) tylko tak juz sie nie stresuje bo mu nie marudze nad uchem ze to juz czas, i koniecznie musimy :tak:;-)

Wiec nato wychodzi ze jestem najmlodsza jak narazie w naszym towarzystwie :sorry2::-p

Kingus- jak to mowi moja ginka POZYTYWNE NASTAWIENIE TO POLOWA SUKCESU....
wiec glowa do gory :tak::laugh2:

reklama
hehe a ja z tym nie mam problemu moj to moze zawsze i wszedzie mogby ciagle dzieci robic bo cieszy sie ze ja o tym mysle ;-) ja mialam takie prolemy ze zdrowiem ,,tam,, ze Moj chodzi ciagle happy ze teraz moge hehe , no moze to tez kwestia ze dlugo sie nie staramy to tez pewnie inaczej sie podchodzi do tego

Do góry