reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzień dobry z rana i po urlopie :szok: niestety dziś pierwszy dzień w pracy i tak jakoś trudno się w sobie zebrać ;-) ale po mału się rozkręce :-)
Jutro ide do lekarza i mam nadzieje dowiem się co i jak z moją fasolinką :tak:
basias- serdeczne gratulacje kochana! Życzę spokojnej ciąży :tak:
rudka- od 3 m-cy biorę kwas foliowey i póki co tyle, zobaczymy co jutro gin mi powie:happy:
niczka- GRATULUJE!
Marzenixx- zyczę Wam wszystkiego najlepszego, oby wszytskie Wasze marzenia się spełniły i byście zawsze byli tacy szczęśliwi jak w dzień Waszego Ślubu! I oczywiście GRATULUJE :-):-)
UlciaO - trzymam kciuki za następne staranka! Nie trać nadziei a wszystko będzie dobrze!!!

reklama
bablyss- czuje sie juz dobrze, czy bolalo?? po operacji bolal troszke brzuszek moze przez ok 4 dni pozniej bylo juz calkiem dobrze,, lekarz powiedzial ze wszytsko bylo czysciutkie i ze nakluli mi jajniczki i ze teraz wszytsko powinno sie regulowac z miesiaczki na miesiaczke.. coraz lepiej powinno byc z buzia, a pecherzyki to juz od tej co bedzie powinny byc,, ale tez pojde na kontrole..:) nawet musze isc...
justyna0- dziekuje za wpsracie:)

marzenixx- śliczna z was para jeszcze raz GRATULACJE
Eve84- Gratulacje dla kuzynki, duuza dziewczynke urodzila moja Marta miala 49cm i 2864:-D
UlciaO- przykro mi i trzymam kciuki za nastepny cykl

Kingus - dzieki za kciuki

tikanis-trzymam kciuki za pomysly przebieg spraw:tak:

u mnie nadal cisza z @ kurcze korci mnie zeby zrobic test ale mam nadzieje ze bede twarda i wytrzymam do piatku, bo niby nie hce sie nakrecac ale to silniejsze ode mnie

pozdrawiam goraco i milego dnia

Witam jestem nowa. Zafasolkowalam ...Robilam dzis test i 2 grube krechy. Ostatnia @ miala 20 lipca 2008. Czy mozecie mniej wiecej powiedziec ktory to tydzien?? Jutro lece do lekarza... Pozdrawiam

Madzia_Singh i inne dziewczyny, kórym się udało - graulacje! Ja niestety będę musieć jeszcze trochę popróbować - kolejny raz nic z tego:-(. Dziś pierwszy dzień cyklu, ale tym razem będę się wspomagać ziółkami. Nowy cykl, nowa nadzieja.

Czesc
Ja musze sie przyznac ze zostalo mi juz kilka dni do @ ale nie bola mnie piersi, i czytalam ze pierwszym objawem ciazy, jest podwyzszenie sie temperatury ciala...i co??? od 3 dni moja temperatuta : 37.1 :laugh2:
Nie chce sie nakrecac za bardzo....czekam cierliwie na @ zeby pozniej rozpaczy nie bylo.

Buziaki dla was:*:*:*:*:rofl2:
No to ja niestety nie mam nawet co robić sobie nadziei:crazy: U mnie tylko 36.8. Ale trzymam za Ciebie kciuki! a testowanko już niebawem:-).

Madzia_Singh - ogromniaste gartulacje! przesyłaj szybciutko fluidki!

Marzenixx - wyglądałaś olśniewająco!

UlciaO - trzymam kciuki żeby w następnym cyklu powiodło się.

Maja33 - ale Ty masz cierpliwość.

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!

Ostatnia edycja:
reklama
butterfly27 wg mnie choć nie jestem takim super znawca ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie chodzi o wysoka temperature ale podwyzszona np ja przed owu mam 36,6 a po owu 36,8 lub 36,9 i wlasnie w ciazy ta tempka mi sie utrzymywala do samego konca tz kilka dni po planowanej @ raz tylko podniosła mi sie powyzej 37 ale tak noramlnie byla od 36,8-37, normalnie po kilku dniach po owu mi spada a w ciazy nie spadla wiec moje drogie nie wolno tracic jeszcze nadziei

Do góry