reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie. Dziś wróciłam z wakacji, niestety wróciliśmy tylko we dwoje ale i tak urlop się udał. Witam nowe staraczki, zaraz będę nadrabiać zaległości(zatrzymałam się na 914 stornie i trochę czytania mnie czeka ;-)) Życzę wszystkim miłej nocki:tak:

Witajcie. Dziś wróciłam z wakacji, niestety wróciliśmy tylko we dwoje ale i tak urlop się udał. Witam nowe staraczki, zaraz będę nadrabiać zaległości(zatrzymałam się na 914 stornie i trochę czytania mnie czeka ;-)) Życzę wszystkim miłej nocki:tak:

Wiataj kingus, jak dobrze ze juz wrocilas :tak:
bardzi ciekawa bylam czy Ci sie udalo, no ale niestety :szok: kolejny cykl,kolejna szansa :tak:;-)
Dobrze ze wypczelas przynajmniej :tak::-D
Ja testuje w poniedzialek :sorry2:
milej lektury:laugh2: bo troche do czytania masz :-D:-D:-D
pozdrawiam :-)

Wiataj kingus, jak dobrze ze juz wrocilas :tak:
bardzi ciekawa bylam czy Ci sie udalo, no ale niestety :szok: kolejny cykl,kolejna szansa :tak:;-)
Dobrze ze wypczelas przynajmniej :tak::-D
Ja testuje w poniedzialek :sorry2:
milej lektury:laugh2: bo troche do czytania masz :-D:-D:-D
pozdrawiam :-)
Przeczytałam wszystko :-) No niestety nie udało mi się (wynik bety tylko 1) ale nie jest mi tak przykro jak ostatnio(kiedy była podwyższona). Teraz biorę 2 tabletki clo od 3 do 7 dc i zobaczymy co będzie ...
Trzymam mocno kciuki za wynik testu.

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym :-D:-D:-D:-D
Rudka ślicznego masz synka:tak::tak:

witajcie kochane kingus- nic sie nie martw - napewno wkrotce zobaczysz II kreseczki:-D
lilu19- witaj dawno cie tu nie widzialam, gdzie sie podziewalas?:szok:

a ja w wtorek ide juz do spzitala na laparoskopie.. i nie moge sie juz doczekac..najpozniej w szpitalu bede do 15, takze zobaczymy jak to wyjdzie..ale bardzooo sie ciesze ze wkoncu wierze przynajmniej pomoze mi to na cere i na dziudziusia.. ::laugh2:

rudka nie wiem właśnie kiedy mam zrobić ten test.Myślałam nad poniedziałkiem 11.08 ale czy to nie za wcześnie?mam juz dosyć negatywnych testów:( poradz coś kochana jak możesz
Pozdrowionka

megi24 jak tylko zrobie test to dam znac :) dzieki za wsparcie

Pozrowionka

lilu19- witaj dawno cie tu nie widzialam, gdzie sie podziewalas?:szok:

Wiataj Tikanis :-)
Ja bylamcaly czas, tylko tak z boczku sobie siedzialam i czytalam :-p duzo nowych staraczek przybylo i tam swoje sobie pisalo :tak: wiec ja tylko siedzialam i czytalam :cool2::sorry2:

Kingus- a dlaczego teraz bierzesz od 3 do 7 a nie od 5 do 9 :confused: wsumie nigdy nie slyszalam zeby clo braly dziewczyny od 3 dc jak juz to od 2 do 6 :dry:

Pozdrawiam dziewczynki :cool2:

witj serdecznie i pamiętaj co sie odwlecze to nie uciecze! a odpoczełas sobie i sie zrelaksowałas a to bardzo wazne!
Rudka ślicznego masz synka:tak::tak:
dziekuję bardzo!!!:zawstydzona/y:
a ja w wtorek ide juz do spzitala na laparoskopie.. i nie moge sie juz doczekac..najpozniej w szpitalu bede do 15, takze zobaczymy jak to wyjdzie..ale bardzooo sie ciesze ze wkoncu wierze przynajmniej pomoze mi to na cere i na dziudziusia.. ::laugh2:
trzymam kciuki!!!!jak to szybko zleciało nie tak dawno pisałaś o tym a juz tuz tuz,na czym polega ten zabieg??
Kingus- a dlaczego teraz bierzesz od 3 do 7 a nie od 5 do 9 :confused: wsumie nigdy nie slyszalam zeby clo braly dziewczyny od 3 dc jak juz to od 2 do 6 :dry:
z tego co pamietam to ja tez brałam od 3go dnia,moze to zalezy od długości cyklu ze każdy bierze inaczej?:confused:
SylwusiaW22 ja bym poczekałą do terminu spodziewanej miesiączki i odczekała jeszcze 3 dni i wtedy zrobiłabym test lub betke w lab,wtedy miałabym pewność,ale moze dziewczyny mają jakies inne pomysly?

witam niedzielnie ................. :tak::-D:tak:

ja też z urlopu wracam w niepowiększonym gronie, a z @ na występach gościnnych .... :szok: nowy cykl przede mną :tak:

miłego ..... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry