asiucha-L
Fanka BB :)
Dziekuje megi24, życzę udanego urlopu i cudownej pogody!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie. Dziś wróciłam z wakacji, niestety wróciliśmy tylko we dwoje ale i tak urlop się udał. Witam nowe staraczki, zaraz będę nadrabiać zaległości(zatrzymałam się na 914 stornie i trochę czytania mnie czeka ;-)) Życzę wszystkim miłej nocki
Przeczytałam wszystko :-) No niestety nie udało mi się (wynik bety tylko 1) ale nie jest mi tak przykro jak ostatnio(kiedy była podwyższona). Teraz biorę 2 tabletki clo od 3 do 7 dc i zobaczymy co będzie ...Wiataj kingus, jak dobrze ze juz wrocilas
bardzi ciekawa bylam czy Ci sie udalo, no ale niestety kolejny cykl,kolejna szansa ;-)
Dobrze ze wypczelas przynajmniej
Ja testuje w poniedzialek
milej lektury bo troche do czytania masz
pozdrawiam :-)
lilu19- witaj dawno cie tu nie widzialam, gdzie sie podziewalas?
witj serdecznie i pamiętaj co sie odwlecze to nie uciecze! a odpoczełas sobie i sie zrelaksowałas a to bardzo wazne!Witajcie. Dziś wróciłam z wakacji, niestety wróciliśmy tylko we dwoje ale i tak urlop się udał. Witam nowe staraczki, zaraz będę nadrabiać zaległości(zatrzymałam się na 914 stornie i trochę czytania mnie czeka ;-)) Życzę wszystkim miłej nocki
dziekuję bardzo!!!Rudka ślicznego masz synka
trzymam kciuki!!!!jak to szybko zleciało nie tak dawno pisałaś o tym a juz tuz tuz,na czym polega ten zabieg??a ja w wtorek ide juz do spzitala na laparoskopie.. i nie moge sie juz doczekac..najpozniej w szpitalu bede do 15, takze zobaczymy jak to wyjdzie..ale bardzooo sie ciesze ze wkoncu wierze przynajmniej pomoze mi to na cere i na dziudziusia.. :
z tego co pamietam to ja tez brałam od 3go dnia,moze to zalezy od długości cyklu ze każdy bierze inaczej?Kingus- a dlaczego teraz bierzesz od 3 do 7 a nie od 5 do 9 wsumie nigdy nie slyszalam zeby clo braly dziewczyny od 3 dc jak juz to od 2 do 6