reklama
Witam mam do was pytanie drogie forumowiczki, kochalam się z mężem pod koniec 9 dnia cyklu mam okres co 28/29 dni mąż na drugi dzien po stosunku wyjechal w delegacje na miesiąc wiec nie moglismy juz sie dalej starać. Ale czy są jakiejś szanse, że jak wroci będe miala dla niego dobre wieści??
wychodzi na to, że szanse są średnie patrzylam juz na to wczesniej. ale dzieki
patusiaaaa85
majóweczka '09
Dziewczyny, czy słyszałyście o tym, że pozytywny test ciązowy może oznaczać cyste jajnika?
(na moim teście tak jest napisane)
No też o tym słyszałam i czytałam ale po pozytywnym teście i tak trzeba odwiedzic lekarza to stwierdzi czy to faktycznie ciąża czy nie.
patusiaaaa85
majóweczka '09
Pytanie do mierzących temeprature : jaka tamperature pokazuje termometr w czasie ciąży? wysoką jak przy owulacji ? czy niska?
ewadbr a robiłaś już test?????
Aidzicha co tam u ciebie słychać ostatnio sie nie odzywasz
.......
Ostatnia edycja:
reklama
rudka
Mama lipcowa '08
powodzenia,na pewno szybko sie udapozdrawiam wszystkie dziewczyny, postanowiłam zajrzec do was, gdyż z mężem od 3 m-cy staramy się o rodzeństwo dla naszego synka, ale chyba tym razem potrzebujemy trochę więcej czasu
ostatnio miałam troszke nwerwowy okres w pracy i do tego kupiliśmy miaszkanie (remont), więc może nie był to najlepszy czas na dzidzię, na spontaniczne zapłodnienie daję sobie czsa do grudnia, wtedy pomyśle o testach owulacyjnych
na pewno wrzuceniu luzu wiecej pomoże niż narecanie sie z tempkami itp, w koncu jest lato i trzeba to wykorzystacCześć dziewczyny
ja jestem w trakcie miesiączki brzuch boli
na chwilę obecną stwierdzam, że odpuszczę sobie mierzenie tempki i testy owulacyjne, a co zrobię po miesiączce to się okaże, mam nadzieję, że wytrwam w moim postanowieniu. A co tam u was?
a ja siedze w pieluchach i po calych dniach jestm z mały sama,bo mąż pracuje na popoludniową zmiane,ale staram sie byc spokojna i opkanowana choc czasem jest trudno
gratulacjeHej dziewczyny...nie pisalam dlugo bo nie mialam netu wrrr...ja dzis odebralam bete wynik 53,3mlU/ml wdg lekarza ok 4 tydz....powiem wam ze sie boje..ciagle boli mnie brzuch jak na miesiaczke i gowa mi peka i jestem zmeczona.
gratuluje!!!na pewno wszystko jest ok i nie mysl od razu o jakis tam cystach,trzeba myslec pozytywnieNo robiłam. Wyszedł mi plus (tak słabiutki). Plus na tym teście oznacza ciąże. Tylko, że na ulotce napisane było, że min. cysta, może zafałszować wynik, więć się nakręcam Poza tym chyba za wcześnie na test, nie wiadomo co to będzie (czy nie przyjdzie jeszcze ta @, w końcu to dopiero 28dc, a cykle mam rozregulowane), więc dla swoje spokoju ducha jeszcze staram się nie nastawiać - uwierze jak lekarz mi powie
Na wszelki wypadek przestałam tylko brać castagnusa (na uregulowanie miesiączki).
shyla ogromnie wspólczuje i myslami jestem z tobą....