reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starające się 2008

reklama
jarzebinka tak, łykam wiesiołek od tego cyklu. Może to za krótko jeszcze żeby zaczął działać. No zobaczymy, ale w tym cyklu chyba się jednak nie udało, bo coś mi się wydaje, że już się zbiera na @ :(

Witam:) mam do was pytanie drogie forumowiczki, kochalam się z mężem pod koniec 9 dnia cyklu mam okres co 28/29 dni mąż na drugi dzien po stosunku wyjechal w delegacje na miesiąc wiec nie moglismy juz sie dalej starać. Ale czy są jakiejś szanse, że jak wroci będe miala dla niego dobre wieści:)??

ewadbr a robiłaś już test?????
Aidzicha co tam u ciebie słychać ostatnio sie nie odzywasz

Ostatnia edycja:
reklama
pozdrawiam wszystkie dziewczyny, postanowiłam zajrzec do was, gdyż z mężem od 3 m-cy staramy się o rodzeństwo dla naszego synka, ale chyba tym razem potrzebujemy trochę więcej czasu
ostatnio miałam troszke nwerwowy okres w pracy i do tego kupiliśmy miaszkanie (remont), więc może nie był to najlepszy czas na dzidzię, na spontaniczne zapłodnienie daję sobie czsa do grudnia, wtedy pomyśle o testach owulacyjnych
powodzenia,na pewno szybko sie uda:)
Cześć dziewczyny
ja jestem w trakcie miesiączki brzuch boli:sad:
na chwilę obecną stwierdzam, że odpuszczę sobie mierzenie tempki i testy owulacyjne, a co zrobię po miesiączce to się okaże:zawstydzona/y:, mam nadzieję, że wytrwam w moim postanowieniu. A co tam u was?
na pewno wrzuceniu luzu wiecej pomoże niż narecanie sie z tempkami itp, w koncu jest lato i trzeba to wykorzystac:)
a ja siedze w pieluchach i po calych dniach jestm z mały sama,bo mąż pracuje na popoludniową zmiane,ale staram sie byc spokojna i opkanowana choc czasem jest trudno:)
Hej dziewczyny...nie pisalam dlugo bo nie mialam netu wrrr...ja dzis odebralam bete wynik 53,3mlU/ml wdg lekarza ok 4 tydz....powiem wam ze sie boje..ciagle boli mnie brzuch jak na miesiaczke i gowa mi peka i jestem zmeczona.
gratulacje:)
No robiłam. Wyszedł mi plus (tak słabiutki). Plus na tym teście oznacza ciąże. Tylko, że na ulotce napisane było, że min. cysta, może zafałszować wynik, więć się nakręcam :( Poza tym chyba za wcześnie na test, nie wiadomo co to będzie (czy nie przyjdzie jeszcze ta @, w końcu to dopiero 28dc, a cykle mam rozregulowane), więc dla swoje spokoju ducha jeszcze staram się nie nastawiać - uwierze jak lekarz mi powie :)
Na wszelki wypadek przestałam tylko brać castagnusa (na uregulowanie miesiączki).
gratuluje!!!na pewno wszystko jest ok i nie mysl od razu o jakis tam cystach,trzeba myslec pozytywnie:)

shyla ogromnie wspólczuje i myslami jestem z tobą....

Do góry