reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Nie wiem czy masz meza ale proponuje na odstresowanie sie jakies wspolne zajecia moze hobby nawet przebywanie jak najwiecej ze soba to czasem wystarcza, wiem sama po sobie czesto sie mijamy z mezem bo obydwoje pracujemy ale jak tylko jest chwilka to spedzamy czas ze soba to bardzo wazne i duzo daje wystarczy usmiech pocalunek a juz czlowiek tak nie mysli o stresach

reklama
Oczywiscie Monisiu trzeba wierzyc ze nam sie uda bo jak zaczniemy sie zalamywac to jeszcze gorzej.Z tego co piszesz tez bardzo wiele przezylas.Ale dwa aniolki sa napewno z Toba i napewno dadza Ci sile by kolejna kruszynka byla juz niedlugo z Toba:tak::tak::tak:

" wozeczki pojda w ruch"-- podoba mi sie:-)
Moja bratowa jest w 4 mc ciazy.Ciesze sie razem z nia ,ale i zerkam na jej zaokraglony brzuszek z zazdroscia.
Czy Wy tez przegladacie strony z artykulami dla niemowlat?

witaj bettinka ja stron nie przegladam ale w sklepach wozki ubranka az mnie sciska

Dziewczyny strasznie mi przykro, jak czytam co przeżyłyście. :no: Ale najważniejsze, że nie poddałyście się i próbujecie nadal. Będziemy się tu wspólnie wspierać i napewno damy radę :-) Minie parę miesięcy i będziemy się wymieniać tekstami o kupkach, zupkach itp :-)

Oj Klaudius zeby to bylo juz niedlugo zebysmy mogly pisac o naszych kruszynkach

Anets dzięki za ciepłe słowa :-)
Betiinka no pewnie że też przeglądam :tak:Jak przechodzę koło takiego sklepu też wzrokiem rzucę na wózie :-D I na dodatek wyłapuję wzrokiem z tłumu wszystkie ciężarne ;-) Wtedy czuję dużą sympatię do tych brzuszków :-), choć i małe kłucie w sercu też jest.

Powiedz Ty juz mam swojego maluszka jakie to uczucie czy Twoj synek byl planowany?

reklama
Do góry