reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam kolejne "staraczki":-)

A ja mam 4 ostatnie pigulki anty w opakowaniu...i potem sie z nimi zegnam:tak::-)
I zaczynam 3 - miesieczne przygotowania do staranek.....ale sie ciesze:-) Hurrrrrrra:-)

EWCIA81 - i co z tą listą, mogłabys stworzyc, byloby fajnie:tak:
BETIINKA - papierochom mowimy sio:tak:

No i trzymam kciuki za staranka i za pozytywne testy, chwalic sie szybko jesli ktoras zatestuje:-p

Witaj Anetko widze ze chyba jestes moja imienniczka i jestes w moim wieku

anets nic się nie załamuj. My też się staramy mniej więcej od sierpnia. Z pierwszym dzieckiem zeszło nam jakieś pół roku, więc jak narazie nie tracę nadziei. :-) W końcu kiedyś się uda. Trzeba chyba tylko przestać tak bardzo chcieć. :tak:

Witajcie :-)

Już nowy rok się zaczął więc i ja przenoszę się ze staraczek 2007 do Was :tak::-)
W tamtym roku się nie udało, ale mam ogromną nadzieję że w tym się powiedzie i już niedługo będę się cieszyć swoją fasolką :tak::-)
Ponowne starania zaczęłam w listopadzie 2007r.

Wszystkim staraczkom życzę szybkiego zafasolkowania i dużo zdrówka oraz cierpliwości :happy2::-):-D

Witaj Klaudia ja mam na imie Aneta jest mi bardzo milo Cie poznac.Wiesz moj maz zaczyna sie na mnie denerwowac ze ciagle o tym mowie i mysle, ale nie panuje nad tym.Utracilam dzieciatko i boje sie ze juz niedy mi sie nie uda

Monik75Witam Cie cieplutko.Jestes jedna z nas moze razem uda nam sie przetrwac ten dlugi czas staran!!!

Witaj Anetko widze ze chyba jestes moja imienniczka i jestes w moim wieku
Tak ANETS mamy tak samo na imie.....ja rocznik 83, 23 lata mialam jak sie rejestrowalam na forum ;-)
Nic sie nie załamuj kochana....ja na pierwsza ciaze czekalam prawie rok - skonczyla sie po 8 tygodniach - ale za to po kolejnych 3 tyg sie udalo i efekty widac na suwaczku :-) TAk wiec wszystko jest mozliwe ;-)

reklama
Do góry