reklama
Witam kolejne "staraczki":-)
A ja mam 4 ostatnie pigulki anty w opakowaniu...i potem sie z nimi zegnam:-)
I zaczynam 3 - miesieczne przygotowania do staranek.....ale sie ciesze:-) Hurrrrrrra:-)
EWCIA81 - i co z tą listą, mogłabys stworzyc, byloby fajnie
BETIINKA - papierochom mowimy sio
No i trzymam kciuki za staranka i za pozytywne testy, chwalic sie szybko jesli ktoras zatestuje
A ja mam 4 ostatnie pigulki anty w opakowaniu...i potem sie z nimi zegnam:-)
I zaczynam 3 - miesieczne przygotowania do staranek.....ale sie ciesze:-) Hurrrrrrra:-)
EWCIA81 - i co z tą listą, mogłabys stworzyc, byloby fajnie
BETIINKA - papierochom mowimy sio
No i trzymam kciuki za staranka i za pozytywne testy, chwalic sie szybko jesli ktoras zatestuje
Klaudia
Lipcóweczka 2005
anets nic się nie załamuj. My też się staramy mniej więcej od sierpnia. Z pierwszym dzieckiem zeszło nam jakieś pół roku, więc jak narazie nie tracę nadziei. :-) W końcu kiedyś się uda. Trzeba chyba tylko przestać tak bardzo chcieć.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie :-)
Już nowy rok się zaczął więc i ja przenoszę się ze staraczek 2007 do Was :-)
W tamtym roku się nie udało, ale mam ogromną nadzieję że w tym się powiedzie i już niedługo będę się cieszyć swoją fasolką :-)
Ponowne starania zaczęłam w listopadzie 2007r.
Wszystkim staraczkom życzę szybkiego zafasolkowania i dużo zdrówka oraz cierpliwości :-)
Już nowy rok się zaczął więc i ja przenoszę się ze staraczek 2007 do Was :-)
W tamtym roku się nie udało, ale mam ogromną nadzieję że w tym się powiedzie i już niedługo będę się cieszyć swoją fasolką :-)
Ponowne starania zaczęłam w listopadzie 2007r.
Wszystkim staraczkom życzę szybkiego zafasolkowania i dużo zdrówka oraz cierpliwości :-)
anets
staranka 2008r Przyjaciółki 2008
Witaj Klaudia ja mam na imie Aneta jest mi bardzo milo Cie poznac.Wiesz moj maz zaczyna sie na mnie denerwowac ze ciagle o tym mowie i mysle, ale nie panuje nad tym.Utracilam dzieciatko i boje sie ze juz niedy mi sie nie uda
Tak ANETS mamy tak samo na imie.....ja rocznik 83, 23 lata mialam jak sie rejestrowalam na forum ;-)Witaj Anetko widze ze chyba jestes moja imienniczka i jestes w moim wieku
Nic sie nie załamuj kochana....ja na pierwsza ciaze czekalam prawie rok - skonczyla sie po 8 tygodniach - ale za to po kolejnych 3 tyg sie udalo i efekty widac na suwaczku :-) TAk wiec wszystko jest mozliwe ;-)
reklama