reklama
Agniesia25:)
Hej Anets!!!
tak, staramy sie od grudnia, wiem ze to bardzo krociotko, ale strasznie nie moge sie doczekac.tak naprawde to juz od dawna odezwal sie u mnie instynkt macierzynski, ale wisz jak jest...;-)
Jestem chyba w troszke gorszej sytuacji bo mam za soba ciaze pozamaciczna w zwiazku z ktora usunieto mi prawy jajowod wiec boje sie ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze.Jak narazie to nie dopuszczam mysli ze moglo byc cos nie tak wiec pelna nadziei czekam na zafasolkowanie.wiec trzymam kciuki za siebie i Was wszystkie bo byloby super cieszyc sie razem:-)
tak, staramy sie od grudnia, wiem ze to bardzo krociotko, ale strasznie nie moge sie doczekac.tak naprawde to juz od dawna odezwal sie u mnie instynkt macierzynski, ale wisz jak jest...;-)
Jestem chyba w troszke gorszej sytuacji bo mam za soba ciaze pozamaciczna w zwiazku z ktora usunieto mi prawy jajowod wiec boje sie ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze.Jak narazie to nie dopuszczam mysli ze moglo byc cos nie tak wiec pelna nadziei czekam na zafasolkowanie.wiec trzymam kciuki za siebie i Was wszystkie bo byloby super cieszyc sie razem:-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Anets w którym dniu cyklu jesteś ?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Nasz synuś Maciuś był jak najbardziej planowany. Wtedy zaciążenie zajęło nam 6 miesięcy, ale w końcu się udało :-) No i powiem tylko tyle, że Maciejka to (po moim mężu) najpiękniejsza sprawa jaka mi się w życiu przytrafiła. Każdej kobiecie życzę, żeby doświadczyła macierzyństwa, bo to jest naprawdę przeżycie surrealistyczne.
I nie słuchajcie wcale, że to tylko nieprzespane noce i ciągłe kłopoty. Jak dziecko jest chciane, to to naprawdę jest niesamowita przygoda, która nadaje życiu całkiem nowy sens, a związkowi mężczyzny i kobiety zupełnie nowy lepszy wymiar. Wiem, że to strasznie patetycznie brzmi, ale same zobaczycie, że tak jest :-)
I nie słuchajcie wcale, że to tylko nieprzespane noce i ciągłe kłopoty. Jak dziecko jest chciane, to to naprawdę jest niesamowita przygoda, która nadaje życiu całkiem nowy sens, a związkowi mężczyzny i kobiety zupełnie nowy lepszy wymiar. Wiem, że to strasznie patetycznie brzmi, ale same zobaczycie, że tak jest :-)
url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
Ja tez nie wiem jak zrobic suwaczek:-( wiec moze pomomozecie...
[/url]
Ja tez nie wiem jak zrobic suwaczek:-( wiec moze pomomozecie...
monik75
Mama Mai i Oskarka
Betiinka to proste z tym suwaczkiem :-)
Kliknij na którykolwiek z suwaczków dziewczyn. Otworzy ci się stronka i tam zgodnie z opisem zrobisz sobie suwaczek. Potem zapisz kod który wyświetli się na końcu (powinien być na dole stronki) i zapisz w Ustawienia > edytuj podpis i zatwierdź.
Gotowe :-)
Jak by co to pytajcie
Kliknij na którykolwiek z suwaczków dziewczyn. Otworzy ci się stronka i tam zgodnie z opisem zrobisz sobie suwaczek. Potem zapisz kod który wyświetli się na końcu (powinien być na dole stronki) i zapisz w Ustawienia > edytuj podpis i zatwierdź.
Gotowe :-)
Jak by co to pytajcie
monik75
Mama Mai i Oskarka
Anets to ja jestem cztery dni przed Tobą :-) A jak długie masz cykle?
reklama
Zgadzam sie w 100%.......a usmiech, przytulanie malucha i inne piekne chwile rekompensuja te nieprzespane noce ;-)Nasz synuś Maciuś był jak najbardziej planowany. Wtedy zaciążenie zajęło nam 6 miesięcy, ale w końcu się udało :-) No i powiem tylko tyle, że Maciejka to (po moim mężu) najpiękniejsza sprawa jaka mi się w życiu przytrafiła. Każdej kobiecie życzę, żeby doświadczyła macierzyństwa, bo to jest naprawdę przeżycie surrealistyczne.