reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
przyznam szczerze ze wiekszosc z was poprostu podziwiam za wytrwalosc ja mam juz dzieci i najsmieszniejsze jest to ze nie bylo problemu z poczeciem ich a teraz jakos pod gore moze to znak ze dosc juz sama niewiem najchetniej zamknelabym sie w mysiej dziurze .....

kingus, magdaim83,lilu19 - jestesmyw tym samym worze..:))) razem z PCO:-(
ja wlasnie wrocilam od lekarza no i mam badania ale na poziom insuliny musze czekac :wściekła/y: no ale poszlam na wszelki wypadek zeby dowiedziec sie co z tymi wynikami :confused: no i okazalo sie ze cukier, trojglicerydyl, ldl, i cos tam jeszcze mam w normie a powyzej normy mam cholesterol.. lekarz mowi ze szczupla ze mnei dziewczyna wysoka a jednak ten cholesterol za wysoki i mowi ze czesto pco towarzysy podwyzszony cholesterol.. teraz jeszcze czekam na wyniki insuliny no iwtedy pojde z kompletem badan do niego tylko ze wyniki z insuliny moge odebrac popiero po powrocie 24.. wtedy tez pojde do gina.. no i zobaczymy co mi przepisze.. mam nadzieje ze wtedy juz jakies leki mi da - ze da mi te clo :wściekła/y:
no ale narazie i tak musze te wyniki poczekac.. niestety cieprliwosci... a mi jej teraz brak..:dry:

dziewczyny mozecie mnie pocieszyc blagam otoz dzis zaczelam jakos plamic a staramy sie z moim M o fasolke dzis jest 28 dzien cyklu na 33 mozliwe co to moze byc wstretna @ czy cos innego dodam ze te plamienia sa bardzo malutkie podbarwione rozowa krwia ....
To może jak się bardzo denerwujesz to zrób test ciążowy. Może to być np. plamienie implantacyjne. Niestety czasem @ się przesuwa.

Moj M oczywiscie sadzie ze ja zabardzo chce i dlatego nie wychodzi, bo jak on sadze nie zawsze dostaje sie to na dana chwile czego sie tak bardzo pragnie, ze trzeba wyluzowac i dzidzia sama sie pojawi w naszym zyciu, kiedy ona bedzie chciala, a nie kiedy ja bede chciec bo przeciez nic na sile....
Widzę, że nasi panowie podobnie myślą. Takie same słowa usłyszałam wieczorkiem od mojego męża ;-)

tylko ze wyniki z insuliny moge odebrac popiero po powrocie 24.. wtedy tez pojde do gina.. no i zobaczymy co mi przepisze.. mam nadzieje ze wtedy juz jakies leki mi da - ze da mi te clo :wściekła/y:
no ale narazie i tak musze te wyniki poczekac.. niestety cieprliwosci... a mi jej teraz brak..:dry:
Trzymaj się skarbie. Może clo nie będzie Ci już potrzebne...:tak::tak:

kingus, magdaim83,lilu19 - jestesmyw tym samym worze..:))) razem z PCO:-(

Jeszcze rudka ma PCO, a tak wogole to ciekawe co u niej, bo napewno juz urodzila bobaska:tak: jak ja jej pozytywnie zazdroszcze :zawstydzona/y:
Wogole z kat to choroba sie bierze:wściekła/y: ja nigdy wczesniej o niej nie slyszalam dopiero jak zostala zdiagnozowana u mnie :szok: to pco jest straszne:dry: a najgorsze ze zostaje do konca zycia :szok::no:

przyznam szczerze ze wiekszosc z was poprostu podziwiam za wytrwalosc ja mam juz dzieci i najsmieszniejsze jest to ze nie bylo problemu z poczeciem ich a teraz jakos pod gore moze to znak ze dosc juz sama niewiem najchetniej zamknelabym sie w mysiej dziurze .....

Ojj nie przejmuj sie tak kochana, to napewno nie jest tak jak myslisz, to ze masz juz dzieci nie znaczy ze nie mozesz miec ich wiecej, osobiscie znam kobiete ktora urodzila ich az 11 samych chlopcow, a jej moz powiedzial ze bedzie plodzic do momentu kiedy nie urodzi sie corka:tak: ta pani jest juz obecnie ok 50-siatki a najmlodszy syn ma 8 miesiecy i nie wiem czy juz kolejne nie jest w drodze :eek:
osobiscie wspolczuje tym dziecia i tej pani.....

osobiscie znam kobiete ktora urodzila ich az 11 samych chlopcow, a jej moz powiedzial ze bedzie plodzic do momentu kiedy nie urodzi sie corka:tak: ta pani jest juz obecnie ok 50-siatki a najmlodszy syn ma 8 miesiecy i nie wiem czy juz kolejne nie jest w drodze :eek:osobiscie wspolczuje tym dziecia i tej pani.....
Chętnie bym wzięła jednego albo dwóch :tak::tak::tak:

Leganza wszystko dobrze??odezwij się

Ostatnia edycja:
ja rowniez bardzo chetnie wiecie co to chyba @ kuje mnie w boku i boli podbrzusze tylko jak to mozliwe skoro strzelalismy tak zeby zolnierzyki sie wymienialy w razie czego boje sie ze moj maz po 3 cyklu staran powie dosc ciagle tylko chodze i marudze a przy tym wydaje masakryczna kase na testy ;(

reklama
Moj-Kochany-siostrzeniec--736.gif
To moj kochany siostrzeniec Czarus ktory jest BARANKIEM:-D:-D:-D i jest najcudowniejszym dzieckiem pod sloncem :-D

Do góry