reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

a ty jak tam po clo??bo z tego co pamietam tez powinnas sie starac mniej wiecej w tym okresie co ja?chyba ze cos pomylilam:)
Jutro idę na usg zobaczyć czy są pęcherzyki (będzie 17 dc) w ostatnim cyklu miałam owulacje 19 dnia ale teraz już od 13 działam :-) Jutro będę wiedziała na czym stoję. Na pewno się odezwę jak wrócę od lekarza a Wy trzymajcie proszę kciuki żeby były pęcherzyki ;-)
A który masz dzień cyklu?

Leganza jak się dziś czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
77Ewcia GRATULACJE!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D moze sie zaraz nastepne fasolki posypią!!!!:tak:
kinguś tylko ze ja musze sie gryść w jezyk bo ja bym zaraz tego malego rozrabiake jakim jest Weronisia zaczela po swojemu wychowywać!!! :-D az mi glupio czsami sie udzielac bo przecież nie mam dzieci a tu jakies pouczenia bym dawala! :-D:-D cale szczescie szfagierka przyznaje mi racie ;-):-D i to odnosi sie do wszystkich maluchow .... po prostu bym chciala juz swoje i po swojemu uczyc go zyć :sorry2:
trzymam kciuki za pecherzyki ;-)
i tak czytam ze macie problemy ze sluzem to az sie dziwie sobie bo ja mam za duzo !!!!!! moge sie podzielic jak cos :-D ale nie pytajcie skad mam bo nie wiem zawsze mialam duuuzo w owu :zawstydzona/y:przez co i maz musi az przede mna uciekac :cool2:

kingus dzis mam 13 dc i staramy sie bo moj gin powiedzial ze moje dwa peccherzyki sa na tyle dojrzale ze powinny peknac lada dzien niby do 3 dni ale moze byc wczesniej dlatego jak dzis moj mezulek wroci do domu to biore go do "roboty"...niby jest super zareagowalam prawidlowo na lek ale jakos jestem pesymistycznie nastawiona-pewnie to ta pogoda...a moj maz mi powtarza ze wiara w sukces to juz polowa sukcesu...

Wiecie co dziewczyny, ale jestem glupia, ja juz powinnam sie chyba leczyc na glowe:zawstydzona/y:
obliczalam sobie ze jak bym zaszla w ciaze w tym cyklu bez clo, jakby wszytko tak mniej wiecej sie dobrze potoczylo tz. jakims cudem uroslyby same pecherzyki lub pecherzyk i sam by sobie pekna jak by doszlo do zaplodnienia w terminie spodziewanej owulacji wg. cyklu to moja dzidzia urodzilaby sie 20.kwietnia. 2009
a moj kochany M jest z 16 kwietnia i moj siostrzeniec 2.5 letni jest z 21 kwietnia, by byly same baranki w rodzinie :-D:-D:-D ale by bylo fajnie, moj by mial taki maly prezencik urodzinowy :sorry2: no coz jak narazie to tylko moje marzenia do spelnienia....

i tak czytam ze macie problemy ze sluzem to az sie dziwie sobie bo ja mam za duzo !!!!!! moge sie podzielic jak cos :-D
No to super, że masz go na tyle:-D

jak dzis moj mezulek wroci do domu to biore go do "roboty"...niby jest super zareagowalam prawidlowo na lek ale jakos jestem pesymistycznie nastawiona-pewnie to ta pogoda...a moj maz mi powtarza ze wiara w sukces to juz polowa sukcesu...
Trzymam kciuki żeby teraz się udało. Może lepsze jest Twoje nastawienie, później jest większa niespodzianka. No to do roboty:-):-):-)

Wiecie co dziewczyny, ale jestem glupia, ja juz powinnam sie chyba leczyc na glowe:zawstydzona/y:
obliczalam sobie ze jak bym zaszla w ciaze w tym cyklu bez clo, jakby wszytko tak mniej wiecej sie dobrze potoczylo tz. jakims cudem uroslyby same pecherzyki lub pecherzyk i sam by sobie pekna jak by doszlo do zaplodnienia w terminie spodziewanej owulacji wg. cyklu to moja dzidzia urodzilaby sie 20.kwietnia. 2009
Skarbie nie Ty jedna takie obliczenia stosujesz. Ja się również do tego przyznaje, chyba nie da się tego uniknąć. Więc stwierdzam, że z Tobą jest wszystko w porządku :-D:-DAle trzeba wierzyć, że się uda:tak::tak:

Tikanis gdzie jesteś??

Ostatnia edycja:
wiecie co dziewczyny, ale jestem glupia, ja juz powinnam sie chyba leczyc na glowe:zawstydzona/y:
obliczalam sobie ze jak bym zaszla w ciaze w tym cyklu bez clo, jakby wszytko tak mniej wiecej sie dobrze potoczylo tz. Jakims cudem uroslyby same pecherzyki lub pecherzyk i sam by sobie pekna jak by doszlo do zaplodnienia w terminie spodziewanej owulacji wg. Cyklu to moja dzidzia urodzilaby sie 20.kwietnia. 2009
a moj kochany m jest z 16 kwietnia i moj siostrzeniec 2.5 letni jest z 21 kwietnia, by byly same baranki w rodzinie :-d:-d:-d ale by bylo fajnie, moj by mial taki maly prezencik urodzinowy :sorry2: No coz jak narazie to tylko moje marzenia do spelnienia....

Zobacz załącznik 85574

Byłoby super ! Baranki sa najlepsze ;-):-) Ja jestem z 18 kwietnia :-)

lilu19 ja tez stosuje takie obliczenia...a dodatkowo marze o tym jak to bedzie jak sie pojawi taka dzidzia wy tez tak macie??moj maz jest z listopada ale nie chce kolejnego skorpionka a baranka i owszem:)..ja mysle o tym ze gdyby w tym cyklu udalo mi sie zajsc jakims cudem to mialabym cudowny prezent urodzinowo-rocznicowy...moj kochany marzy o blizniakach jak mu wczoraj gin powiedzial czy chce miec blizniaki bo sa dwa jednkowych romiarow jajeczka to sie wzruszyl i powiedzial ze bardzo-jest taki kochany i tak bardzo sie stara mnie wspierac a ja co chwile jestem zla i krzycze na niego...hmm to chyba przez stres i hormony:wściekła/y:

A juz myslalam ze tylko ja tak mam, ale widze ze nie jestem sama:tak:
Moj M oczywiscie sadzie ze ja zabardzo chce i dlatego nie wychodzi, bo jak on sadze nie zawsze dostaje sie to na dana chwile czego sie tak bardzo pragnie, ze trzeba wyluzowac i dzidzia sama sie pojawi w naszym zyciu, kiedy ona bedzie chciala, a nie kiedy ja bede chciec bo przeciez nic na sile....
Moze i ma racje, tylko ze ja tak jakos niepotrafie przestac myslec i robic wszystko zeby miec teraz ta fasolke:zawstydzona/y:

dzisiaj sie dowiedzialam ze moja kolezanka drugi raz bedzie wychodzic za maz ( z pierwszym mezem sie rozwiodla) i jest w ciazy 6 tydzien (ma juz synka 3 letniego z pierwszego zwiazku ) a ma zaledwie 23 lata...
Druga kolezanka ( 22 lata) urodzila ostatnio druga coreczke ....

A tak wogole to wszystko jest niesprawiedliwe u mnie w rodzinie nikt nie mial problemow z poczeciem potomka :no:, poprostu chciala to miala, tylko mnie musialo takie cos spotkac :szok::wściekła/y:

dziewczyny mozecie mnie pocieszyc blagam otoz dzis zaczelam jakos plamic a staramy sie z moim M o fasolke dzis jest 28 dzien cyklu na 33 mozliwe co to moze byc wstretna @ czy cos innego dodam ze te plamienia sa bardzo malutkie podbarwione rozowa krwia ....

reklama
dziewczyny mozecie mnie pocieszyc blagam otoz dzis zaczelam jakos plamic a staramy sie z moim M o fasolke dzis jest 28 dzien cyklu na 33 mozliwe co to moze byc wstretna @ czy cos innego dodam ze te plamienia sa bardzo malutkie podbarwione rozowa krwia ....

Jezeli plamienia nie rozkreca sie do jutra tz. nie bedzie wiekszego plamienia lub krwawienia to zrob test, jezeli wyjdzie pozytywny to szybciutko do lekarza bo mozliwe ze bedziesz potrzebowac Luteiny lub duphastonu, a jezeli jutro bedzie juz normalne krwawienie to bedzie znaczyc ze nadeszla wredna pani @ niestety.

Do góry