reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
hej dziewczyny widze ze Was wywialy te wiatry i burze...
Leganza gratuluje fasolki
ja od dzis mam zaczac staranka po clo...nie nastawiam sie bo jeszcze chyba nikomu nie udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale jak nie teraz to potem przeciez do 3 razy sztuka:)...najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((dlatego tez mam lekki dolek..a jak u was jest dziewczyny po clo z sluzem??
pozdrawaim wszystkie staraczki i te ktore juz zaliczaja sie do przyszlych mam:)

cześć dziewczyny;-)
ja dzis strasznie niewyspana:dry: nic mi sie w pracy nie chce:sorry2:oby do 16-stej:tak:

ewcia77 ogromne gratulacje !!!!:-D
no dziewczyny! dawac tu więcej fasolek!:-D

buziole:cool2:

Zobacz załącznik 85502Zobacz załącznik 85503

hej dziewczyny widze ze Was wywialy te wiatry i burze...
Leganza gratuluje fasolki
ja od dzis mam zaczac staranka po clo...nie nastawiam sie bo jeszcze chyba nikomu nie udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale jak nie teraz to potem przeciez do 3 razy sztuka:)...najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((dlatego tez mam lekki dolek..a jak u was jest dziewczyny po clo z sluzem??
pozdrawaim wszystkie staraczki i te ktore juz zaliczaja sie do przyszlych mam:)

Może bedziesz pierwsza, która zajdzie własnie w pierwszym cyklu i poprawisz statystyki ;-):-) Oczywiście tego z całego serca Ci zyczę :-)
Zobacz załącznik 85496

cześć dziewczyny;-)
ja dzis strasznie niewyspana:dry: nic mi sie w pracy nie chce:sorry2:oby do 16-stej:tak:

ewcia77 ogromne gratulacje !!!!:-D
no dziewczyny! dawac tu więcej fasolek!:-D

buziole:cool2:

Niewyspana ? Ciekawe co Ty w nocy robilaś ?;-):-)
Ide sobie własnie kawkę zrobić, może razem wypijemy i jakos na nogi Cie postawi ta kofeinka ?:-)

Cześć Dziewczynki :tak:
pogoda jest paskudna ale po takim weekendzie to sie przyda troszke orzeźwienia :tak:
ja mialam wizytacje rodzinki od soboty: tesciu, szfagierka z mezem, 2,5 latnia Weronika i 21 tc fasolinek :-D to sie napatrzylam na brzunio i nawysciskalam Weronisie - strasznie rozpieszona :eek: ale i tak fajna, rozbrajala mnie jak odwijala mamie bluzke i calowala brzunio i mowila - kocham sie dzidziusiu :-D:-D:-D
ehhhmm...
tez mi sie pracowac bardzo nie chce byle do 15ej ;-)

Hej, my po imprezce urodzinowej, wszystko się udało na szczęście tylko sprzątanie zostało na dzisiaj.

Lilu przytulam Cię mocno :tak:

Witajcie po ponad miesięcznej przerwie! Chciałabym podzielić się cudowną nowiną!

Dziewiąty cykl starań okazał się szczęśliwy. I nie wiem już czy pomogło mi wyluzowanie czy wiesiołek :-D. W piątek zobaczyłam na teście (niejednym ;-)) ll
Cieszę się strasznie ...

Serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leganza, jak tam kolejny teścik?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie

najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((dlatego tez mam lekki dolek..a jak u was jest dziewczyny po clo z sluzem

Witam wszystkie dziewczynki :-)

Magdaim- Powiem ci ze ja tez mam prpblemy ze sluzem przy braniu clo juz drugi cykl zaobserwowalam ze go nie ma :wściekła/y: powiedzialam to mojej gince i przepisala mi tabl. dopochwowe Vagifem- maja podobno dobry wplyw na sluzowke macicy biore je 2 razy w tyg. do spodziewanej owu, i wiesiolek tylko kazala mi go brac ( z reszta mojej kolezance tez ) dopochwowo od 5 do 9 dc ( w czasie brania clo ) i kolejny cylk jak bede na clomidzie mam zaczne wlasnie tak aplikowac ten wiesiolek :sorry2:;-)

Milego dnia kochane
pozdrawiam...

Witajcie
Nie wyspałam się przez tą burzę, tak błyskało, że w domu jasno się robiło. Mój mąż smacznie sobie spał a ja jakoś nie mogłam :sorry2:

teraz miesiac odpoczynku i zobaczymy co pani doktor zadecyduje w nastepnym cyklu
Niektóre dziewczyny zachodzą w ciąże właśnie gdy odstawią wszystkie leki. Życzę abyś znalazła się w tej grupie:tak:

ja od dzis mam zaczac staranka po clo...nie nastawiam sie bo jeszcze chyba nikomu nie udalo sie zajsc w pierwszym cyklu z clo ale jak nie teraz to potem przeciez do 3 razy sztuka:)...najgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow owuacji-wogole sluzu, nic:((
Nie przejmuj się ja też nie miałam po pierwszym cyklu z clo objawów owulacji a i tak była. Śluz miałam tylko podczas brania (5-9dc) a później nie było. Więc nic straconego.

Eve84 ja też uwielbiam spotkania z dziećmi, dostaje wtedy energii do działania żeby mieć swojego bąbelka :-)

Tikanis
i jak byłaś już u lekarza? odezwij się

Ostatnia edycja:
reklama
wiem kingus ze nic straconego ale bez sluzu sa male szanse na ciaze....ale zobaczymy...przeciez moj gin wie co robi.....a ty jak tam po clo??bo z tego co pamietam tez powinnas sie starac mniej wiecej w tym okresie co ja?chyba ze cos pomylilam:)

Do góry