reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Leganza Kochana w ciazy nie mozesz sie stresowac. Pamietaj!!!
Jesli sie czegos obawiasz to idz w pon. do lekarza.

My zbieramy sie do Dublina ale czekamy na szwagra az z pracy wroci...

reklama
a ktory to twoj cykl z clo?:confused:
To mój drugi cykl z clo i coś czuje, że nieostatni. W poprzednim cyklu byłam jakoś pozytywnie nastawiona, że się uda na dzień dzisiejszy jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Musi się udać z fasolką w 2008 mocno trzymam kciuki za Ciebie :-D

Zaczynam sie martwić czy wszytsko wporządku patrząc na swoja temperature czy czasem nie srtrace fasokli test robilam 28dc 2 dni po spodziewanej @ i wszyszedl pozytywny dzis jest 30dc i temperatura mi spada:(
Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze.

Tricolor już widzę Twoje piękne suwaczki :tak::tak:

We wtorek idę na usg, już nie mogę się doczekać. Jak będą pęcherzyki to zaczynam ostre staranka :-)

Ostatnia edycja:
kingus- jak czytam na necie ktora dziewczyna w ktorym cyklu zaszla po clo to tak srednio w 3 zachodza w ciaze.. wiec napewno ci sie uda jesli nie w 2 to juz na bank w 3 cyklu:):happy2:

Leganza- Gratuluje fasolki :-). Niestety jak się kształtuje temperatura na początku ciąży nie wiem bo zarzuciłam pomiary jak mi wyszedł test pozytywny.... po co się denerwować???
test ci wyszedł stanowczo pozytywny (tez taka kreseczkę miałam w dniu spodziewanej@) potem zrobiłam jeszcze 2 testy bo mąż nie chciał uwierzyc że jestem w ciaży i na każdym krecha wychodziła mi coraz mocniejsza...nie denerwuj się, nie mierz temperatury, poczekaj 2 dni i zrób test jeszcze raz, powinna wyjsć naprawde gruba krecha i juz nie mierz tenperaturki... wyluzuj i poczekaj do sierpnia.
ja mam 7 tydz 2 dni w srodę, ide do gina ale na serduszko sie nie nastawiam... chciałabym tylko zobaczyć, że fasolka zagnieździla się w odpowiednim miejscu i ma 7 mm :-)

Witajcie dziewczynki :-)
Dawno nie zagladalam na forum i jest duzooooo zaleglosci, nie wiem czy nadrobie :zawstydzona/y:
W kazdym badz razie mi znowu sie nie udaloooo :szok::crazy::wściekła/y:
dzisiaj powinna przyjsc @ jak przewazniej trzy dni po duphastonie ( znowu sie spozni jeden dzien ) i przyjdzie jutrooo, test ciazowy w srode negatywny i wczoraj tez, wiec nie mam juz watpliwosci ze znowu sie nie udalo...
W tym cyklu nie staram sie z Clo, w poniedz, lece do polski a tam mi tak poprostu zaden lekarz nie wypisze clomidu:no:
ale postanowilam lykac wiesiolek do ok 13 dc i bede jesc Alerte Lecznicza ( o ktorej juz kiedys pisalam ) jak wroce z wakacji bede musiala namowic mojego na badania nasienia i zrobic Hsg ( mam nadzieje ze do wrzesnia zrobie to cholerne badanie:wściekła/y:)
Ogromniaste gratulacje dla nowo zafasolkowanych dziewczyn :-)
kingus i Tikanis- wiec wy tak jak i ja cierpicie na PCO:-(
Kingus- trzymam kciuki za pecherzyki niech rosna i rosna a pozniej pieknie pekna :tak:
Milego dnia, papa

Leganza- gratuluje, ale tu nie chodzi o to w ktorym cyklu udalo ci sie normlanie zajsc w ciaze a o te dziewczyny ktore biora CLO-lek na wywolanie owulacji.. :dry:
lilu19- to jest nas 3.. ja narazie jeszcze nie biore CLO ale mam nadzieje ze juz w pon dostane na niego recepte i bedziemy sie leczyc:)

Lilu fajnie że wreszcie się odezwałaś :tak: Już jakiś czas pytałam dziewczyny co u Ciebie . Nie znikaj tak ;-) I nie łam się u mnie też pierwszy test nic nie pokazał , a mimo to się udało . Dopłuki nie ma @ to jest nadzieja . Może jednak nie przyjdzie i będzie okazja do testowania za 2-3 dni . A w PL na pewno dostaniesz receptę . Weź tylko puste opakowanie.

reklama
Lilu fajnie że wreszcie się odezwałaś :tak: Już jakiś czas pytałam dziewczyny co u Ciebie . Nie znikaj tak ;-) I nie łam się u mnie też pierwszy test nic nie pokazał , a mimo to się udało . Dopłuki nie ma @ to jest nadzieja . Może jednak nie przyjdzie i będzie okazja do testowania za 2-3 dni . A w PL na pewno dostaniesz receptę . Weź tylko puste opakowanie.

Witaj kochaniutka, obiecuje ze juz tak nie bede znikac :tak:
poprostu ten ostatni tydzien przed urlopem w pracy byl wyczerpujacy, wracalam do domku i tylko marzylam o kapieli i lozku :zawstydzona/y:
Ale naszczescie teraz odpoczne 2 tygodnie :-D
Moze i masz racje z tym pustym opakowaniem po Clo, ale i tak obiecalam sibe ze jak mi sie teraz nie uda to odpoczywam psychicznie chociaz miesiac, i tak zrobie :tak: nie bede sie stresowac czy pecherzyki rosna, pozniej czy byla owulka i czy sie udalo...
Mojego M ,bratowa przedwczoraj urodzila synka :-D a pamietam jak obiecalam mojemu ze zajde w ciaze jak Gosia jeszcze nie urodzi, ale niestety nie dotrzymalam obietnicy:-(
Milego wieczorku :-)

Do góry