reklama
majeczka02
Fanka BB :)
OGŁASZAM,że lista staraczek 2008 powstanie w niedługim czasie(dziś wieczorem powinna być gotowa). Będzie łatwo dostępna dla wszystkich (nie będzie trzeba cofać sie do 5 str) Mam nadzieję tylko,ze Ewcia sie nie obrazi.
zgodnie z propozycją ady1 sama podejme się tego zadania. Mam nadzieję,że wam pasuje.
Pozdrawiam.
zgodnie z propozycją ady1 sama podejme się tego zadania. Mam nadzieję,że wam pasuje.
Pozdrawiam.
electra
Przyjaciolki 2008
Witajcie po"pracowitym" weekendzie ;-)
KasiaJ82 - trzymam za Ciebie kciuki
Tampeza - Gratulacje!!!
Ena - dzieki za odpowiedz o duphastonie
Majeczka 02 - pomysl z lista jest bardzo dobry!
Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na dobre wiesci II :-)
KasiaJ82 - trzymam za Ciebie kciuki
Tampeza - Gratulacje!!!
Ena - dzieki za odpowiedz o duphastonie
Majeczka 02 - pomysl z lista jest bardzo dobry!
Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na dobre wiesci II :-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
OGŁASZAM,że lista staraczek 2008 powstanie w niedługim czasie(dziś wieczorem powinna być gotowa). Będzie łatwo dostępna dla wszystkich (nie będzie trzeba cofać sie do 5 str) Mam nadzieję tylko,ze Ewcia sie nie obrazi.
Pozdrawiam.
No i super :-)
Oby ta lista staraczek szybciutko zamieniła się w listę wystaranych :-):-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Anetko ja jestem właśnie w fazie owulacji :-) Wczoraj teścik był pozytywny i dzisiaj jajniczek bardzo boli więc lada chwila pęknie. A może już pękł ;-):-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Anetko mój ginek powiedział żeby działać na następny dzień po dodatnim teście owulacyjnym. Wtedy są największe szanse na fasolkę
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczyny :-)
Z reguły nie mam rano czasu na forum, ale chciałam Wam tylko powiedzieć ze wyjaśniło sie szybciej niż myślałam.... Pani @ nadciąga wielkimi krokami, już widzę że sie zaczyna, więc przechodzimy na kolejny cykl....:-( zauważyłam zaraz po tym jak zrobiłam dzis rano teścik - wyszedł absolutnie na minus, nawet po godzinie widać tylko jedną I, także sprawa jasna...
Na szczęscie wczoraj do tych testow podchodziłam z dystansem więc nie rozbiłam sie dziś rano na tysiąc kawałków.... kiedyś sie uda, byłoby zbyt pięknie gdyby się udało za pierwszym razem...
Wniosek z tego taki ze po pięciu minutach test musi wylądować w koszu..:-)
Majeczka pomysł popieram jak najbardziej!
Miłego dzionka i wielkie dzięki za wczorajsze wsparcie... teraz kciukasy zeby udało nam sie spotkać wśród październikowych mam :-)
szkoda ale nic to, niedługo na pewno się uda
Pozdrawiam.
świetnie :-)
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co myślicie o tym żeby lista staraczek 2008 była oddzielnym wątkiem bez komentarzy?? Nowe dziewczyny zgłaszały by się tutaj do listy.A pózniej ona byla by uzupelniana.Myślę że wtedy byłby porządek. Tylko ktoś musiałby ja założyć i o nia dbać przez cały rok... Żeby lista była aktualna. A jak się którejś staraczce uda to przy jej niku będziemy stawiać + żeby wiadomo było np na koniec roku ile dziewczym zaszło w upragnioną ciązę. Mi sie ten pomysł podoba:-)
Powiedzcie kto jest "za" i kto bedzie tego pilnowal?
Moim zdaniem, to super pomysł. I brawo dla Majeczki za pracowitość!!!
To już tydzień od daty @ minął Ja czuję, że jutro ten teścik wyjdzie pozytywny :-) Kasia, a masz jakieś inne objawy??witajcie a mnie sie nie udalo zrobicbadania krwi wszystkie labolatoria sa czynne od 8:---(wiec nie ma szans niestety...
wiec pozostaje mi zakupc dzisiaj test i zrobic jutro rano...a @ jak nie bylo tak nie ma
Oj, Monik, jeszcze ci z tego podwójna fasolka wyjdzie :-)Wiecie. Mam podejrzenia że przechodzę podwójną owulacje Wczoraj bardzo bolał mnie prawy jajnik. takie typowy ból owulacyjny. A dzisiaj z kolei lewy. Na USG było widać że lewy ma większe pęcherzyki i gin tez potwierdził że owulka będzie z lewego. Ale może przez te czopki które ostatnio sobie aplikowałam mam podwójną owulkę Sama nie wiem co jest grane. Oby tylko wyszło to na dobre ;-)