reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Co myślicie o tym żeby lista staraczek 2008 była oddzielnym wątkiem bez komentarzy?? Nowe dziewczyny zgłaszały by się tutaj do listy.A pózniej ona byla by uzupelniana.Myślę że wtedy byłby porządek. Tylko ktoś musiałby ja założyć i o nia dbać przez cały rok... Żeby lista była aktualna. A jak się którejś staraczce uda to przy jej niku będziemy stawiać + żeby wiadomo było np na koniec roku ile dziewczym zaszło w upragnioną ciązę. Mi sie ten pomysł podoba:-)
Powiedzcie kto jest "za" i kto bedzie tego pilnowal?

reklama
gosiaczek widzę, że masz w tym samym dniu owulkę co ja:tak::tak: To będziemy testować w tym samym czasie

No waśnie u mnie mój suwaczek troszkę kłamie, bo ostatnie dwie @ dostałam 2 dni wcześniej więc już dziś pewnie po owulce, ale wolałam jeszcze poheblować tak dla pewności, no i druga sprawa że chcemy synusia a wtedy trzeba właśnie pod koniec.
Jezuu dobrze że już koniec weekendu, ja ledwo co siedzę, hihi.
Idę spać, słodkich snów.

mnie sie pomysł Majeczki 02 nie podoba wcale bo tak jak jest do tej pory jest dobrze. A może gdyby pomysł przeszedł to Ty Majeczko może byś sie sama zajęła aktualizacją itd?

Co myślicie o tym żeby lista staraczek 2008 była oddzielnym wątkiem bez komentarzy?? Nowe dziewczyny zgłaszały by się tutaj do listy.A pózniej ona byla by uzupelniana.Myślę że wtedy byłby porządek. Tylko ktoś musiałby ja założyć i o nia dbać przez cały rok... Żeby lista była aktualna. A jak się którejś staraczce uda to przy jej niku będziemy stawiać + żeby wiadomo było np na koniec roku ile dziewczym zaszło w upragnioną ciązę. Mi sie ten pomysł podoba:-)
Powiedzcie kto jest "za" i kto bedzie tego pilnowal?

A ja popieram :tak: Myślę, że to dobry pomysł :tak:

Cześć dziewczyny :-)
Z reguły nie mam rano czasu na forum, ale chciałam Wam tylko powiedzieć ze wyjaśniło sie szybciej niż myślałam.... Pani @ nadciąga wielkimi krokami, już widzę że sie zaczyna, więc przechodzimy na kolejny cykl....:-( zauważyłam zaraz po tym jak zrobiłam dzis rano teścik - wyszedł absolutnie na minus, nawet po godzinie widać tylko jedną I, także sprawa jasna...
Na szczęscie wczoraj do tych testow podchodziłam z dystansem więc nie rozbiłam sie dziś rano na tysiąc kawałków.... kiedyś sie uda, byłoby zbyt pięknie gdyby się udało za pierwszym razem...
Wniosek z tego taki ze po pięciu minutach test musi wylądować w koszu..:-)

Majeczka pomysł popieram jak najbardziej! :tak:
Miłego dzionka i wielkie dzięki za wczorajsze wsparcie... teraz kciukasy zeby udało nam sie spotkać wśród październikowych mam :-)

witajcie a mnie sie nie udalo zrobicbadania krwi wszystkie labolatoria sa czynne od 8:-:)-:)-(wiec nie ma szans niestety...
wiec pozostaje mi zakupc dzisiaj test i zrobic jutro rano...a @ jak nie bylo tak nie ma

Dzień dobry :-)

Majeczko bardzo fajny pomysł z tą listą :tak: Jestem za :-)
KasiaJ82 może testy jeszcze nie były pozytywne bo stężenie hormonów było za niskie. Jednak jak jutro dalej teścik byłby negatywny, to trzeba będzie się wybrać do gina. Ale ja trzymam mocno kciuki, żeby jednak były te dwie śliczne czerwone kreseczki :-)
Calla szkoda że się jednak nie udało. Ale nowy cykl nowe szanse :-)

Wiecie. Mam podejrzenia że przechodzę podwójną owulacje :szok: Wczoraj bardzo bolał mnie prawy jajnik. takie typowy ból owulacyjny. A dzisiaj z kolei lewy. Na USG było widać że lewy ma większe pęcherzyki i gin tez potwierdził że owulka będzie z lewego. Ale może przez te czopki które ostatnio sobie aplikowałam mam podwójną owulkę :confused: Sama nie wiem co jest grane. Oby tylko wyszło to na dobre ;-)

Witam kochane staraczki.Oj ledwo przeczytałam tyle napisałyście przez wekeend, ale mam zaległości:tak:

reklama
TAMPEZA moje ogromne gratulacje teraz dbaj o Was i zero stresów pamietaj a wszystko będzie napewno dobrze.:tak::tak:

Do góry