reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
majeczko to trzymam kciuki za was, obyś za dwa tygodnie przesyłała nam fluidki:tak::tak:

Bardzo Ci dziękuję...Tobie życzę tego samego:-)małego 'KTOSIA" pod serduszkiem:-)i wiele wiele szczęścia z tym związanego...

witaj megi, ja tez staram się od października i na razie cisza, ale będzie dobrze, musi być. Na każdą z nas przyjdzie pora:tak::tak:

Wierzę,że teraz uda się również Wam:-)

betiinka bedzie dobrze-zobaczysz:-):-):-)
Trzymam za wszystkie kciuki-bardzo mocno...

betiinka trzymaj się moze nastepnym razem bedzie fasolinka !!
majeczka02 no pewnie ze przyjdzie pora ... na kazda z nas :-)
ja jutro ide na bete, mysle ze labolatorium bedzie otwarte o 7 bo do pracy mam na 7:30 ale labol. jest obok mojej pracki .. niestety z pracki nie moge wyjsc wiec nie wiem jak to zrobie ale postaram sie! najwyzej kupie kolejny test i zrobie go we wtorek rano.. bo zawsze robilam wieczorem i pokazywala mi sie 1 kreseczka ehh..
Trzymajcie kciuki !!

betiinka trzymaj się moze nastepnym razem bedzie fasolinka !!
majeczka02 no pewnie ze przyjdzie pora ... na kazda z nas :-)
ja jutro ide na bete, mysle ze labolatorium bedzie otwarte o 7 bo do pracy mam na 7:30 ale labol. jest obok mojej pracki .. niestety z pracki nie moge wyjsc wiec nie wiem jak to zrobie ale postaram sie! najwyzej kupie kolejny test i zrobie go we wtorek rano.. bo zawsze robilam wieczorem i pokazywala mi sie 1 kreseczka ehh..
Trzymajcie kciuki !!
W takim razie trzymam mocno kciuki zeby udało się zrobic bete i żeby wyszła pozytywnie. Albo żeby teścik pokazał dwie piękne geube krechy I I

Powodzonka w starankach dla wszystkich:-)

Witajcie dziewczyny :-)
Przyznam, ze podglądam bb od pewnego czasu ale postanowiłam sie do Was przyłaczyć...

Narazie to pierwszy miesiąc starań, jestem jeden dzień po planowanym terminie @ i narazie jej brak... choć przyznaje dzisiaj rano był test... po ok 20 minutach pojawiła sie blada druga kreseczka, nie wiedziałam jak to interpretować że nie po 5 minutach i taka blada, wiec zrobilam kolejne popoludniu... generalnie 3 na 5 testow pokazuje II kreski ale pojawiły sie później niz po 5 minutach i sa slabe ale są...
Jak myslicie dziewczyny?... :sorry2:

Pozdrowienia dla Was wszystkich

Witaj calla, na moje oko to chyba jesteś w ciązy, ale dla pewności lepiej zrobić badania na betę one daja pewność w 100%

Wanilia jutro rano zrobię jeszcze jeden i zobaczymy co pokaże... ale jak przeczytałam Twojego posta że myślisz że tak, to aż mi sie w głowie zakreciło :-D ja jeszcze nie chce się nakręcać i niczego przesądzać, ale mam nadzieję.........
Powodzenia i udanych staranek

calla ja też myśle,że pod Twoim serduszkiem zaczeło się dziać coś bardzo ważnego! Tak jak radziła Ci wanilia_sky zrób betę albo ponownie zrób test za 2 dni(będzie bardziej widoczna ta 2 kreseczka). Choć moim zdaniem nie ma takiej potrzeby...

calla
Jejku tak bardzo cieszę się z Tobą (z Twojego szczęścia):-):-):-) Ściskam. Uważaj na siebie.( A jakie testy robiłas? wszystkie jednej firmy? Płytkowe czy strumieniowe?)

reklama
Calla, z całego serducha życzę Ci, żeby już ten cykl okazał się udany. Jednak z tymi testami ciążowymi to ponoć jest tak, że wynik dodatni widoczny jest dość szybko, natomiast wyniki uzyskane po 30 minutach należy uważać za nieważne. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku jednak jest inaczej i że już nosisz pod serduszkiem wymarzona Fasolkę.

Dziewczyny, jak tak patrze na te nasze suwaczki, zauważam, iż ogromna większość z nas jest na etapie około połowy cyklu:) Oj, będzie ciekawie za jakieś dwa tygodnie:) Mam nadzieję, że będziemy jedna po drugiej wklejały pozytywne fluidki, aż w końcu nie będzie już kogo zarażać:)

Do góry