reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
hey słoneczka moje kochane, troszke mnie nie bylo :-( ja jestem juz w pracy, ale strasznie niewyspana, budzilam sie w nocy doslownie co godzine a czasem czesciej, straszna mialam ta noc :-( a głowa mnie boli okropnie... ale do 15 sie przemecze, musze niestety :-( u mnie nic nowego, ani godnego uwagi sie nie dzieje, dalej bez zmian niestety :-( staram sie wyluzowac i nie myslec o ciazy, dziecku i tym wszystkim ale to jest takie trudne, ale staram sie naprawde :tak: moj mezus wraca w piatek to troszke mnie napewno podtrzyma na duchu :-p kurcze tak bardzo bym chciala zeby moje marzenie sie spelnilo :tak::-p wiem ze nie zawsze mamy odrazu to co chcemy. . . sa dni ze ja naprawde wszystko rozumiem i jestem w stanie czekac, a sa tez takie ze mam ochote tylko plakac i krzyczec wtedy czuje sie taka bezsilna i bezradna :-( kolezanka mi mowi ez jej sie udalo jak sobie odpuscila i przestala tak czekac , ale ja sie staram kochane naprawde, ale mi nie wychodz juz nie wiem co mam robic.... 17 kwietnia mam kontrol u lekarza ale musze zmienic lekarza bo on mi w niczym nie pomaga niestety :-:)-:)-( przepraszam kochane ze od rana wam pisze take smutasy, przepraszam !!!

Witajcie kochane,
Serdecznie witam wszystkie nowe staraczki:tak:życzę 2 kreseczek na teścikach:tak:
Wszystkim chorowitkom, życzę zdrówka:tak:3majcie się kochane;-)

Ja cały weekend odpoczywałam na maxa. Nic nie robiłam tylko w wyrku leżałam, czytałam gazetki i oglądałam TV:tak: i muszę przyznać, że nawet odpoczęłam. Dzisiaj idę do nowego lekarza na USG. Przyjmuje od 17 więc nie będę musiała zwalniać się wcześniej z pracy. Zobaczymy co on mi powie.

Julitko, nie zamartwiaj się i nie zadręczaj bo to kochana na pewno w niczym nie pomoże. Zmień lekarza:tak:;-)Będzie dobrze. Buziam.

Witajcie kochane,
Serdecznie witam wszystkie nowe staraczki:tak:życzę 2 kreseczek na teścikach:tak:
Wszystkim chorowitkom, życzę zdrówka:tak:3majcie się kochane;-)

Ja cały weekend odpoczywałam na maxa. Nic nie robiłam tylko w wyrku leżałam, czytałam gazetki i oglądałam TV:tak: i muszę przyznać, że nawet odpoczęłam. Dzisiaj idę do nowego lekarza na USG. Przyjmuje od 17 więc nie będę musiała zwalniać się wcześniej z pracy. Zobaczymy co on mi powie.

Julitko, nie zamartwiaj się i nie zadręczaj bo to kochana na pewno w niczym nie pomoże. Zmień lekarza:tak:;-)Będzie dobrze. Buziam.
Super ze idziesz do nowego lekarza :-p wiec kochana czekam na sms-ka jak tylko wyjdziesz od niego :-p wiem ze w niczym nie pomoze.... staram sie słoneczko naprawde

Witajcie, ja tez teraz na etapie owulkowym, martwi mnie tylko jedn rzecz a mianowicie powinny przeciez bolec jajniczki, a ja nic nie czuje, zawsze na owu czulam jak sie zbliza, bo jajniczki dawaly znaki a teraz jakby sie zaciely...

dzien dobry dziewczynki;)
Julitko nie zamartwiaj sie bo dobrze wiesz ze to tylko pogarsza sytuacje.. wszystko sie pouklada, trzeba w to wierzyc.. glowa do gory:tak:
lunia daj nam znac cio i jak tam po usg:-)
ja zaraz ide do lekarza bo zakatarzona jestem niemilosiernie i wogole boli wszystko:-( buziam ale w polika zeby nie zarazic:-p

Cześć dziewczyny, mam takie pytanie, może któraś będzie sie orientowała. Kiedy zaczyna twardnieć brzuszek, jak jest się w ciaży? ?? :zawstydzona/y:

reklama
Do góry