edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Bede sie powoli zwijac do wyrka ,bo cos senna jestem .Dobrej nocki Wam zycze do jutra papa:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ze idziesz do nowego lekarza wiec kochana czekam na sms-ka jak tylko wyjdziesz od niego wiem ze w niczym nie pomoze.... staram sie słoneczko naprawdeWitajcie kochane,
Serdecznie witam wszystkie nowe staraczkiżyczę 2 kreseczek na teścikach
Wszystkim chorowitkom, życzę zdrówka3majcie się kochane;-)
Ja cały weekend odpoczywałam na maxa. Nic nie robiłam tylko w wyrku leżałam, czytałam gazetki i oglądałam TV i muszę przyznać, że nawet odpoczęłam. Dzisiaj idę do nowego lekarza na USG. Przyjmuje od 17 więc nie będę musiała zwalniać się wcześniej z pracy. Zobaczymy co on mi powie.
Julitko, nie zamartwiaj się i nie zadręczaj bo to kochana na pewno w niczym nie pomoże. Zmień lekarza;-)Będzie dobrze. Buziam.
DziękiZapominajka, mysle, ze tak od 10-15tc jesli jest to pierwsza ciaza.