Agniesiak85
Fanka BB :)
Przepraszam za tyle wpisów ale internet coś mi dziś kiepsko działa...A wiecie jak to jest z radiowym...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwas foliowy jest potrzebny i dobrze by było żebyś sobie kupiła i zaczeła łykać , nie przejmuj się czasem niektóre kobiety zaczynają brać jak się dowiadują że są w ciąży i jakoś wszystko jest ok ;-)Witajcie Kochane:-)
Niech któraś mi powie, czy ten kwas foliowy to koniecznie trzeba brac trzy miesiące przed..?Bo my z mężem dziś chcemy spróbowac a muszę przyznac,że nie biorę kwasu foliowego..Ale jak trzeba to jutro polecę do apteki i kupię, a może macie konkretne nazwy godne polecenia dla mnie? I jeszcze jedno pytanko: Jak Wy robicie te śmieszne suwaczki?:-)
To w takim razie my tuuulimy. Uszka do gory! Oby do lipca.właśnie dostałam okres i znowu się podłamałam , najgorsze że nie mam się nawet do kogo przytulić, mąż w piątek wyjechał do pracy za granice i wróci dopiero w lipcu :-(