edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
no faktycznie Migotka swiat stanal na glowie ,ale jezeli wziasc pod uwage powiedzenie "kwiecien plecien poprzeplata troch zimy troche lata" to mozna powiedziec ze sie sprawdzilo;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też leże w łóżku i się kuruje żeby jutro do pracy być zdolną , pije dużo herbaty z miodem,cytryną i sokiem malinowym , no i obowiązkowo cieplutki, tłuściutki rosołekOjojoj to ładna pogode macie...U mnie dzis słonko świeci niebo czyste tylko powietrze troszke chłodne...Ale za to na czwartek 21 stopni zapowiadaja
Ide sie dalej kurować....ktoś zna jeszcze jakies domowe metody na przeziebienie? Póki co stosuje syrop z cebuli i duuuuuzo czosnku....
Adivka jak to wypijesz to Ci chyba pomnik postawią za odwagę fuuuuuuuWitaj Adiva widze Kochana ze mi sie przeziebilas,wiesz ja znam jeden sposob ktory bardzo mi pomaga ,wiec gorace mleko ,miod ,2 zabki czosnku (przecisnij przez praske) i lyzka masla wszystko wymieszaj w kubku ,wypij i do wyrka bardzo niesmaczne ale pomaga (mi zawsze) sprobuj
Adivka jak to wypijesz to Ci chyba pomnik postawią za odwagę fuuuuuuu
Dla mnie czosnek jest zupełnie niejadalny, moje kubki smakowe tego nie tolerują, zresztą cebuli też
Miłego dnia wam życzę, a co do pogody to u mnie jest 13 stopni ciepła i słoneczko walczy z chmurami....na razie z marnym skutkiem