reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Ojojoj to ładna pogode macie...U mnie dzis słonko świeci niebo czyste tylko powietrze troszke chłodne...Ale za to na czwartek 21 stopni zapowiadaja :-D

Ide sie dalej kurować....ktoś zna jeszcze jakies domowe metody na przeziebienie? Póki co stosuje syrop z cebuli i duuuuuzo czosnku....
ja też leże w łóżku i się kuruje żeby jutro do pracy być zdolną , pije dużo herbaty z miodem,cytryną i sokiem malinowym , no i obowiązkowo cieplutki, tłuściutki rosołek :tak:

Witaj Adiva widze Kochana ze mi sie przeziebilas,wiesz ja znam jeden sposob ktory bardzo mi pomaga ,wiec gorace mleko ,miod ,2 zabki czosnku (przecisnij przez praske) i lyzka masla wszystko wymieszaj w kubku ,wypij i do wyrka bardzo niesmaczne ale pomaga (mi zawsze:tak:) sprobuj:tak:
Adivka jak to wypijesz to Ci chyba pomnik postawią za odwagę fuuuuuuu
Dla mnie czosnek jest zupełnie niejadalny, moje kubki smakowe tego nie tolerują, zresztą cebuli też

Miłego dnia wam życzę, a co do pogody to u mnie jest 13 stopni ciepła i słoneczko walczy z chmurami....na razie z marnym skutkiem

Witajcie dziewczynki, właśnie wróciłam z mojego wyjazdu z mężem. Od razu siadłam do komputera i przeczytałam wszystko.
Witam nowe staraczki.
Wiecie chyba trochę wyluzowałam ze staraniami, przez 4 dni nie było przytulanka. Dobrze się bawiłam, wypiłam parę drinków i jestem jak nowo narodzona.
Polecam kilku dniowy odpoczynek i oderwanie się od szarej rzeczywistości.
Buziaczki dla wszystkich.

Adivka jak to wypijesz to Ci chyba pomnik postawią za odwagę fuuuuuuu
Dla mnie czosnek jest zupełnie niejadalny, moje kubki smakowe tego nie tolerują, zresztą cebuli też

Miłego dnia wam życzę, a co do pogody to u mnie jest 13 stopni ciepła i słoneczko walczy z chmurami....na razie z marnym skutkiem

Loretka to zacznij zbierać na ten pomnik :-D :-D Bo nie dośc że wypiłam mleko z "dodatkami" to jeszcze łyknełam syropu z cebuli i poszłam spać....Wypociłam sie porządnie i powiem szczerze obecnie czuje sie super....Ale zobaczymy jak bedzie jutro...;-)

Witajcie!!
Dwa dni mnie nie było a tyle do czytania:) Kurczę, trochę się zmartwiła gdy przeczytałam jedną wypowiedź o tym,że trzeba brac trzy miesiące przed staraniem kwas foliowy..:( nie wiedziałam.No cóż..jutro kupię:) Aha!Mam pytanko, tylko prosze sie nie śmiac.Nie wiem jak to jest z tymi dniami płodnymi i niepłodnymi.W piątek skończyła się @ i nie wiem czy mogę się juz dziś starac?:) Aha! Jeszcze jedno do tych co są tutaj dłużej: Jak zrobic takie fajne suwaczki?:)

Witajcie!!
Dwa dni mnie nie było a tyle do czytania:) Kurczę, trochę się zmartwiłam gdy przeczytałam jedną wypowiedź o tym,że trzeba brac trzy miesiące przed staraniem kwas foliowy..:( nie wiedziałam.No cóż..jutro kupię:) Aha!Mam pytanko, tylko prosze sie nie śmiac.Nie wiem jak to jest z tymi dniami płodnymi i niepłodnymi.W piątek skończyła się @ i nie wiem czy mogę się juz dziś starac?:) Aha! Jeszcze jedno do tych co są tutaj dłużej: Jak zrobic takie fajne suwaczki?:)

reklama
Witajcie Kochane:-)
Niech któraś mi powie, czy ten kwas foliowy to koniecznie trzeba brac trzy miesiące przed..?Bo my z mężem dziś chcemy spróbowac a muszę przyznac,że nie biorę kwasu foliowego..:zawstydzona/y:Ale jak trzeba to jutro polecę do apteki i kupię, a może macie konkretne nazwy godne polecenia dla mnie? I jeszcze jedno pytanko: Jak Wy robicie te śmieszne suwaczki?:-)

Do góry