reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam sie dzisiaj z Wami Dziewczynki :-).
Nenius to fajnie ze przyjaciolka urodzi :-) pewnie i dla Ciebie bedzie to nielada przezycie :-).

Witam wszystkie nowe staraczki i zycze szybkiego zafasolkowania :-) dla otuchy
dodam ze mnie sie udalo za 2 razem :-) .

A ja mam dzis troche gorszy dzien jakos slabo sie dzis czuje :-( glowa mnie muli czyli
zaniedlugo zacznie bolec :-( ide sie zaraz polozyc i poprostu zamknac oczka :-) .

MAJECZKO i MONIK co u was ????????????????????? ODEZWIJCIE SIE

Juz jutro bede mam nadzieje wiedziala wszystko ciekawe co mi powie ah..o ciazy to na bank moge w tym cyklu zapomniec :-(

Na ktora idziesz jutro do gina ????????
Ja tez mam juztro upragniona wizyte ,juz bym chciala zobaczyc znowu malenstwo
uslyszec i zobaczyc ze jest wieksze i uslyszec od gina ze dzidzia dobrze sie ma:tak:
i oczywiscie zdjecie dostac od gina :-D, ale ide do niego dopiero na 18,30
juz sie nie moge doczekac .

MAJECZKO i MONIK co u was ????????????????????? ODEZWIJCIE SIE

Hej Dorotko! Witam też wszystkie pozostałe staraczki i wystarane:))
Co u mnie idę (o 15) do ginka na usg...i boje się... Mój mąż jak zdązy dojechac do mnie z pracy to będzie ze mną...
Myślę,ze Monik nie pogniewa się jak wspomne tu też o niej :-) Więc Monik wczoraj juz po raz drugi widziała swoje maleństwo-rośnie :tak: Tatuś i Mamusia razem je podziwiali:tak::-)

Witam Was po swietach,niestety nie przeczytalam wczesniejszych postow...za duzo pracy,za malo czasu,brak neta tymczasowo w domu...ale postaram sie jakos nadrobic....

Na ktora idziesz jutro do gina ????????
Ja tez mam juztro upragniona wizyte ,juz bym chciala zobaczyc znowu malenstwo
uslyszec i zobaczyc ze jest wieksze i uslyszec od gina ze dzidzia dobrze sie ma:tak:
i oczywiscie zdjecie dostac od gina :-D, ale ide do niego dopiero na 18,30
juz sie nie moge doczekac .
Ja ide po pracy jutro czyli po 15, bo on jutro przyjmuje od 14 do 17 ale nie powiem mam stresika i to nie malego denerwuje mnie ten brzuch boli dokladnie tak jak na @ oh...

reklama
Do góry