Joannazywanska23
Zaangażowana w BB
Witaj nati\misi
wocnych staranek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taka ciotunie, ktora nawet gdybym miala wklesly brzuch dopatrywalaby sie ciazy!U mnie wszystko dobrze, pyszniutkie jedzonko zaliczone ;-), trzeba wrócić do ćwiczeńzwłaszcza, że spotkałam się w Święta z pytaniem czy ja przypadkiem nie jestem w ciąży bo taki brzuszek mam
(a ja się głupia łudziłam, że mój brzuch wygląda już dużo lepiej
;-))
Na kompleksy polecam Anglieno ciążowy to juz zupełnie ina sprawa ;-), ja to niestetety przeczulona jestem na takie komentarze :-(, wbijam sobie do łba i w kompleksy wpadam, a raczej do nich wracam. Bo to tak juz jest, jak już sama siebie przekonam, ze nie jest tak źle, że nie powinnam się tak przejmować wyglądem to ktoś nieopatrznie coś klapnie i ja znów czuję się gruba![]()
Witaj Kowala!Witam :-)
Po raz pierwszy tutaj, ale tak sie cieszę, że musze sie pochwalić... Zapadła decyzja o drugim dzieciątku, że CHCEMY :-) No i mam nadzieje w tym cyklu zaczniemy starania...z córką łatwo poszło, bo udało sie w 1 cs, zobaczymy jak bedzie teraz ;-) Marzy mi sie poród na wiosne, wakacje na macierzynskim...ech, zobaczymy jak wyjdzie;-) Pozdrawiam wszystkich!
No to milej roboty, witaj na forum kingus!Witam
Chciałam dołączyć do Waszego grona, ja zaczynam 3 cykl starań( staram się o pierwsze dzieciątko). Po odstawieniu pigułek troszkę się rozregulował mi cykl dlatego biorę duphaston od 18 dnia cyklu.
Właśnie skończyła się @ i biorę się do roboty:-)
Pozdrawiam
Z nowym cyklem nowa nadzieja, powodzenia!Hej, melduje, ze mozecie puscic juz kciukaski, pojawilo sie brunatne plamienie, wiec zaczynam nowy cykl.
Luniu, nic sie nie bojjuz jestem dziewczynki,
Właśnie wróciłam od gina i jestem troszke przestraszona. Ok 5 tydzień ciąży, przepisała mi kaprogest zastrzyki co 3 dni i 2 tygodnie L4. Muszę odpoczywać i się nie stresować. Okazało sie że mam tyłozgięcie macicy ( żaden lekarz wcześniej mi o tym nie mówił...). Juz jeden zastrzyk wzięłam dzisiaj następny w piątek i w poniedziałek na wizytę...Oby wszystko było dobrze...Tak się boję.
Kasiu, no to trzymam kciuki za te najblizsze miesiace.witajcie dziewczynki ja wlasnie wróciłam od gin i...
tak jak myślałam dostałam Clostilbegyt 1 opakowanie na pobudzenie jajeczkowania.
Pani gin stwierdziła ze mam bardzo małą macicę .. ale to dziedziczne moja mama i siostra tak samo;-)zrobiła cytologię i.. mam przyjsc do niej za 2 miesiace wiec zapisałam sie na 27.05
Więc jak nie bede do tej pory w ciazy to stwierdziła ze trzeba zrobic badanka hormonalne i badania nasienia mezusia - ale watpie ze on sie zgodzi;-)to tyle..
aaa i kwas foliowy mam brać![]()
Witaj i staraj sie staraj na pewno sie uda!Czesc wszystkim przyszlym i obecnym mamusiom :-)
mam na imie Natalia i jestem tu nowa moje starania zaczynam od nastepnego cyklu
zycze wam wszyskim powodzenia no i oczywiscie sobie ;-)
Kluliczku, bardzo mi sie to imie dla chlopca spodobalo. Nigdy sie z nim nie spotkalam, oryginalne, a mozna tez wolac TomekCo do imion, to dziewczynka będzie Maja lub Maria. Chłopca chciałam nazwać Tomisław, ale niestety za długie imię.
No to jedno z najlepszych imion juz wykorzystalas:-).To połaczenie moich ulubionych imion: Tomasz i Sławomir. A nazwisko jest bardzo długie, bo dwuczłonowe. No i dlatego imię musi być krótkie i z powodu zakończenia obu nazwisk typowo polskiego (-dzki, -ski) raczej tradycyjne.
Julitko, kochana, nie możesz tak myśleć!!! Jutro pójdziesz d lekarza, powiesz mu co się dzieje, że bardzo chcesz zajść w ciążę, że już długo się staracie i coś nie wychodzi a lekarz na pewno Ci pomoże. Zbada Cię, da Ci skierowanie na badania. Nic się słońce ne martw na zapas, wszystko będzie dobrzeWitam Was kochane, ja jestem juz w pracy wlaczylak kompa i odrazy babyboomale dzisiaj ze mnie zadnego pozytku nie bedzie, jestem zdołowana, wczoraj az sie poplakalam :-( Pełna nadziei zrobiłam sobie wczoraj wieczorkiem test i wyszła jedna samotna kreska :-( a ja juz myślalam ze w koncu sie udało:-( i do tego jeszcze zaczęłam plamic hm...sama nie wiem wczoraj zobaczyłam ze zaczełam delikatnie plamic. W czwartek mam do lekarza hm...ale nadziei juz nie mam. Ale wczoraj mialam paskudny wieczor sama w domu taka zdolowana nie mialam z kim pogadac... kochane moje ja juz powoli nie mam sily i trace jaka kolwiek nadzieje na dzidzie :-( Ale nie zawracam wam soba głowy buziaki kochane moje
Dziekuje Ci malenka za wsparcie wiem jutro ide do lekarza powiem mu o wszystkim ale dzisiaj jetsem doslownie klebkiem nerwow ciagle zadaje sobie pytanie dlaczego mi sie nie udaje? czy cos jest ze mna nie tak?:-( co miesiac to samo wielkie rozczarowanie z miesiaca na miesiac coraz gozej to przezywam :-(Julitko, kochana, nie możesz tak myśleć!!! Jutro pójdziesz d lekarza, powiesz mu co się dzieje, że bardzo chcesz zajść w ciążę, że już długo się staracie i coś nie wychodzi a lekarz na pewno Ci pomoże. Zbada Cię, da Ci skierowanie na badania. Nic się słońce ne martw na zapas, wszystko będzie dobrzeTulam Cie mocno
Nosek do góry