reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Lunia tak s ciesze ze wszystko z Malenstwem ok, teraz tylko dbaj o siebie i Dzidziusia:tak:

Kasiu bierz witaminkii nic sie nie martw, do maja to juz bedziesz zafasolkowana zobaczysz:-)

Julitko Slonko czasami kazda z nas traci nadzieje, popadamy w przygnebienie zwlaszcza w samotne dlugie wieczory kiedy nie mamy komu sie wyzalic i do kogo przytulic.. ale te dni mina i tzreba wierzyc bo i tak NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Nenius gdzie Ty sie podziewalas tak dawno Cie nie widzialam:-(

Adiva Ty to samo????:szok:

Mialam wczoraj robic test ale nie zdazylam bo okropna wredna @ przyszla tez mi troche nadzieja ucieka ale nie pozwalam jej zniknac.. moze lepiej pozwolic Fasolce wybrac ten odpowiedni moment a nie za kazdym przytulankiem myslec ze sie uda, ze moze to teraz tworzy sie nasze upragnione Malenstwo.. ehh oglupiec mozna:-p

Lunia tak s ciesze ze wszystko z Malenstwem ok, teraz tylko dbaj o siebie i Dzidziusia:tak:

Kasiu bierz witaminkii nic sie nie martw, do maja to juz bedziesz zafasolkowana zobaczysz:-)

Julitko Slonko czasami kazda z nas traci nadzieje, popadamy w przygnebienie zwlaszcza w samotne dlugie wieczory kiedy nie mamy komu sie wyzalic i do kogo przytulic.. ale te dni mina i tzreba wierzyc bo i tak NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Nenius gdzie Ty sie podziewalas tak dawno Cie nie widzialam:-(

Adiva Ty to samo????:szok:

Mialam wczoraj robic test ale nie zdazylam bo okropna wredna @ przyszla tez mi troche nadzieja ucieka ale nie pozwalam jej zniknac.. moze lepiej pozwolic Fasolce wybrac ten odpowiedni moment a nie za kazdym przytulankiem myslec ze sie uda, ze moze to teraz tworzy sie nasze upragnione Malenstwo.. ehh oglupiec mozna:-p
Dziekuje wiem naprawde ze to wszystko minie tylko strasznie mi smutno ale to nic bedzie wszystko dobrze jutro ide do lekarza to dowiem sie wszystkiego dokladnie. Miałam jeszcze nadzieje ze moze mi sie udało, zrobilam wczoraj wieczorkiem sobie test a tu jedna samotna kreska myslalam ze moze za szybko ze moze test jeszcze nie wykazal mylily mnie te bole podbrzusza mam takie jak na @ i te wczorajsze plamienie ale rozmawialam z kolezanka w pracy i szybko sprowadzila mnie na ziemie powiedziala ze na 100% nie ciaza i ostatnia nadzieja poszla ale jutro porozmawiam z fachowcem on mi lepiej powie doradzi co i jak i mam nadzieje zleci jakies badanka

Oczywiscie Maluchu nie mozna sie zalamywac, fachowiec napewno doradzi, moze zapisze jakies witaminki, moze badanka.. Tule Cie mocnooo.. Musi byc dobrze i bedzie.
Czasami tak sie zastanawiam dlaczego te kobiety ktore juz nie chca, a nawet nie powinny miec dzieci to je maja i nie umieja tego Daru docenic a nawet uszanowac:-(
A gro kobiet ktore tak bardzo pragna Malenstwa i robia wszystko by je miec musza tak dlugo czekac by Fasolka byla w nich..........

Witam
Ja też nie mogę się doczekać upragnionych dwóch kreseczek na teście. Wiem, że to głupie ale jak test wyjdzie negatywny to szukam informacji o tym, że testy się mylą. Jak dostane @ to czytam, że nawet w ciąży zdarzają się plamienia przypominające @. Mąż twierdzi, że za bardzo chce za dużo czytam itp. ale to mi pomaga, teraz jak jestem na forum też jest łatwiej można poczytać, że inni mają podobnie no i wyżalić się.
Jak znajdę cudowny sposób na dzidziusia, to na pewno wszystkim napisze.
[FONT=&quot]Głowa do góry i trzymam kciuki za wszystkich[/FONT]

Oczywiscie Maluchu nie mozna sie zalamywac, fachowiec napewno doradzi, moze zapisze jakies witaminki, moze badanka.. Tule Cie mocnooo.. Musi byc dobrze i bedzie.
Czasami tak sie zastanawiam dlaczego te kobiety ktore juz nie chca, a nawet nie powinny miec dzieci to je maja i nie umieja tego Daru docenic a nawet uszanowac:-(
A gro kobiet ktore tak bardzo pragna Malenstwa i robia wszystko by je miec musza tak dlugo czekac by Fasolka byla w nich..........
tez sie nad zastanawiam dlaczego tak jest ze te kobiety ktore nie chca maja bardzo szybko a te ktore tak pragna nie moga i ja naprawde nie umiem tego zrozumiec dziekuje Ci bardzo za pocieszenie i za wsparcie.
jestescie dla mnie wielkim oparciem kochane naprawde tulam mocno :tak:

Witam
Ja też nie mogę się doczekać upragnionych dwóch kreseczek na teście. Wiem, że to głupie ale jak test wyjdzie negatywny to szukam informacji o tym, że testy się mylą. Jak dostane @ to czytam, że nawet w ciąży zdarzają się plamienia przypominające @. Mąż twierdzi, że za bardzo chce za dużo czytam itp. ale to mi pomaga, teraz jak jestem na forum też jest łatwiej można poczytać, że inni mają podobnie no i wyżalić się.
Jak znajdę cudowny sposób na dzidziusia, to na pewno wszystkim napisze.
[FONT=&quot]Głowa do góry i trzymam kciuki za wszystkich[/FONT]
Wiesz ze ja mam identycznie jak Ty wszedzie czytam szukam informacji o blednych testach, o ciazy w czasie @ to juz jakis obled jeju ja niedlugo chyba zwariuje kochane

Nie dziekuj, po to mamy siebie by sie wspierac we wszystkich problemach. No wiec jestesmy z Toba :tak: normalne:-D buziaaam

reklama
Do góry