reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam wszystkie drogie Panie!
Witam także wszystkie nowe staraczki:tak: i życzę powodzonka w staraniach:tak:
U mnie nawet ok. Całkiem dobrze sie czuję, tylko po tym zastrzyku okropnie pupa mnie boli:tak: ale dla maleństwa zrobię wszystko:tak: Ale nie ma żadnego plamienia więc troszkę się uspokoiłam.
Dzisiaj czeka mnie rozrywkowy dzionek. Wróciła moja przyjaciółka z Anglii i spędzimy sobie dzisiaj razem dzień na plotach:tak: Już nie mogę się doczekać!
Życzę Wam kochane miłego i spokojnego dnia:tak: Buziaki
Ja tez zycze Ci słonko milego dnia, ciesze sie malenka ze milo spedzisz dzionek tylko prosze mi na siebie uwazac!! hehe buziaki

reklama
Staram sie na biezaco czytac Wasze posty, ale za nim je wszytskie przeczytam to juz musze cos robic i nie ma czasu na odpisywanie :-(
A u mnie bez zmian, jeszcze tylko chwilka i bede mogla zaczac staranka i wpełni dolaczyc do Waszego grona :-)
Pozdrawiam i zycze udanego dnia

Staram sie na biezaco czytac Wasze posty, ale za nim je wszytskie przeczytam to juz musze cos robic i nie ma czasu na odpisywanie :-(
A u mnie bez zmian, jeszcze tylko chwilka i bede mogla zaczac staranka i wpełni dolaczyc do Waszego grona :-)
Pozdrawiam i zycze udanego dnia
hehe jest tego duzo wiem :tak: ja jak mam wolna chwile to wracam do tych poczatkowych hehe ;-) ciesze sie ze niedlugo do nas dolaczysz i oby Ci sie udalo zycze Ci tego naprawde powodzenia :tak:

Cześć dziewczynki :happy:

Czesc wszystkim przyszlym i obecnym mamusiom :-)
mam na imie Natalia i jestem tu nowa moje starania zaczynam od nastepnego cyklu
zycze wam wszyskim powodzenia no i oczywiscie sobie ;-)

Witam :-)

Witam wszystkie nowe staraczki :-).
Co do brzucha niby-ciążowego, to ja wyglądam na conajmniej 5 miesiąc :-/, zwłaszcza teraz po świętach ;-(. No, wyglądam jak typowa angielka :-(.
Coś się rozkładam, kurcze, nie podoba mi się to :wściekła/y:. Grunt że Tuptaczek zdrowy, choć wiecej śpi i marudny, ale to zęby...

to zdróweczka kochana!!!!

To połaczenie moich ulubionych imion: Tomasz i Sławomir :tak:. A nazwisko jest bardzo długie, bo dwuczłonowe. No i dlatego imię musi być krótkie i z powodu zakończenia obu nazwisk typowo polskiego (-dzki, -ski) raczej tradycyjne.

hihih Sławomir to Twoje ulubione? Tak ma na imie mój mężulek, ale to pewnie wiesz :sorry2:

Witam Was kochane, ja jestem juz w pracy wlaczylak kompa i odrazy babyboom:tak:ale dzisiaj ze mnie zadnego pozytku nie bedzie, jestem zdołowana, wczoraj az sie poplakalam :-( Pełna nadziei zrobiłam sobie wczoraj wieczorkiem test i wyszła jedna samotna kreska :-( a ja juz myślalam ze w koncu sie udało:-( i do tego jeszcze zaczęłam plamic hm...sama nie wiem wczoraj zobaczyłam ze zaczełam delikatnie plamic. W czwartek mam do lekarza hm...ale nadziei juz nie mam. Ale wczoraj mialam paskudny wieczor sama w domu taka zdolowana nie mialam z kim pogadac... kochane moje ja juz powoli nie mam sily i trace jaka kolwiek nadzieje na dzidzie :-( Ale nie zawracam wam soba głowy buziaki kochane moje

Julitka, głowa do góry!!! Nie wolno sie poddawać :no:, trzeba wierzyć a wiara czyni cuda :tak:, mamy tu kilka dziewczyn, które bardzo długo sie starały i jednak sie udało :tak:. Lekarz na pewno pomoże, daj znać co powiedział :tak:

A tak z innej beczki: Moja przyjaciółka idzie dzisiaj do szpitala na wywoływanie porodu bo jest już tydzień po terminie. Zobaczymy, kiedy maluch wreszcie wyjdzie na światło dzienne :-D

Cześć dziewczynki :happy:

Witam :-)

to zdróweczka kochana!!!!

hihih Sławomir to Twoje ulubione? Tak ma na imie mój mężulek, ale to pewnie wiesz :sorry2:

Julitka, głowa do góry!!! Nie wolno sie poddawać :no:, trzeba wierzyć a wiara czyni cuda :tak:, mamy tu kilka dziewczyn, które bardzo długo sie starały i jednak sie udało :tak:. Lekarz na pewno pomoże, daj znać co powiedział :tak:

A tak z innej beczki: Moja przyjaciółka idzie dzisiaj do szpitala na wywoływanie porodu bo jest już tydzień po terminie. Zobaczymy, kiedy maluch wreszcie wyjdzie na światło dzienne :-D
Wiem ze nie wolno sie poddawac i ze trzeba wierzyc ale to takie trudne duzo razy staralam sie podchodzic na luzie z mysla jak bedzie to bedzie a jak nie to nie glupia bylam i myslalam ze to cos przyspieszy ale nadal nic nadal jedna samotna kreska ide jutro do lekarza napewno dam znac co powiedzial mysle tylko skad te plamienia teraz hm..

reklama
Wiem ze nie wolno sie poddawac i ze trzeba wierzyc ale to takie trudne duzo razy staralam sie podchodzic na luzie z mysla jak bedzie to bedzie a jak nie to nie glupia bylam i myslalam ze to cos przyspieszy ale nadal nic nadal jedna samotna kreska ide jutro do lekarza napewno dam znac co powiedzial mysle tylko skad te plamienia teraz hm..

Lekarz wyjaśni Twoje wątpliwości :tak:, zrobisz badania, dostaniesz leki jeśli potrzeba i będzie dobrze :tak:. Musi być!!!

Do góry