reklama
anets
staranka 2008r Przyjaciółki 2008
Witaj Dario ojej bardzo ci współczuje bo widze z opisu że duuzo przeszłaś kurczę ale ja za bardzo od strony medycznej to ja się nie znam, ale powiem Ci że napewno Cie spotka to szczęcie i bedziesz miała to maleństwo wyczekane i ukochane wszystkie tu czekamy na tę wiadomość i napewno sie uda ZOBACZYCIE
majeczka02
Fanka BB :)
daria k ... ludzie wychodza z cięzkich chrób-bo maja wiarę, nadzieje na to,że uda im sie wyzdrowieć... (Wiem o jednym przykładzie z zycia,ze jeden męzczyzna mial nie wielką wadę serca...miał operacje i wszystkie wyniki byly zadowalające,ale on tak uwierzył w to,że sie nie uda...,że przestał jeść ciągle był przygnebiony...w końcu umarł-lekarze powiedzieli,ze to przez jego nastawienie...) Skoro nastawienie moze powodować złe rzeczy to i moze byc tak na odwrót!!!
Kochana Zapomnij o tym co złego Cie spotkało...wiem,ze to nie łatwe,ale wiem również,że do zrobienia... Powiedz sobie-mogę! chce! i napewno mi się uda! nie spocznę poki nie bede miała w ramionach mojego kochanego malenstwa. Podnies głowę do góry. Jestes w koncu jedna z nas - staraczek,ktore prą do celu aż go osiagną. Wiem,ze czasem nachodzi nas moment w ktorym nie mamy juz sił. Ale pamiętaj już nie jestes sama-masz nas...całe grono staraczek... Pomysl tak: na razie nasze maleństwo jest w naszych myslach,serduszkach i modlitwach. Teraz musimy działać by mógł być w naszych ramionach:-)
Czekanie z nami wcale nie będzie takie złe ;-) my z M staramy sie już 13-m-ąc.
Szkoda,ze wcześniej tu nie trafiłam:-) Teraz odczuwam wsparcie...współczucie zrozumienie...i szybciej mija czas oczekiwania.
Dario uśmiechnij się! bo uśmiech to najfajniejsza i najladniejsza krzywizna,która wszystko prostuje:-)
Dobrze,ze do nas napisałaś!!!
ojej ale się rozpisałam
]Pozdrawiam:-)
Kochana Zapomnij o tym co złego Cie spotkało...wiem,ze to nie łatwe,ale wiem również,że do zrobienia... Powiedz sobie-mogę! chce! i napewno mi się uda! nie spocznę poki nie bede miała w ramionach mojego kochanego malenstwa. Podnies głowę do góry. Jestes w koncu jedna z nas - staraczek,ktore prą do celu aż go osiagną. Wiem,ze czasem nachodzi nas moment w ktorym nie mamy juz sił. Ale pamiętaj już nie jestes sama-masz nas...całe grono staraczek... Pomysl tak: na razie nasze maleństwo jest w naszych myslach,serduszkach i modlitwach. Teraz musimy działać by mógł być w naszych ramionach:-)
Czekanie z nami wcale nie będzie takie złe ;-) my z M staramy sie już 13-m-ąc.
Szkoda,ze wcześniej tu nie trafiłam:-) Teraz odczuwam wsparcie...współczucie zrozumienie...i szybciej mija czas oczekiwania.
Dario uśmiechnij się! bo uśmiech to najfajniejsza i najladniejsza krzywizna,która wszystko prostuje:-)
Dobrze,ze do nas napisałaś!!!
ojej ale się rozpisałam
]Pozdrawiam:-)
Agniesia25:)
Witam wszystkie "stare" i nowe staraczki.Widze ze jeszcze u Zadnej nic nie wiadomo.A ja czekam i czekam na te fluidkiJa nie wiem, moze za slabo sie staracie
Jesli u Was ladna pogoda to zazdroszcze, u mnie leje, wieje i zimno....I jak tu byc pozytywnie nastawionym????
majeczka02
Fanka BB :)
U mnie ładna pogoda:-) no i dni mam płodne mam nadzieję,ze to zaowocuje;-):-)
Ależ mnie energia rozpiera:-) mieliśmy dzis z M sie nie przytulać bo codziennie to za czesto,ale chyba nie wytrzymam i go wykorzystam:-)
Dziewczynki sle dobra energie:-) dla wszystkich
Ależ mnie energia rozpiera:-) mieliśmy dzis z M sie nie przytulać bo codziennie to za czesto,ale chyba nie wytrzymam i go wykorzystam:-)
Dziewczynki sle dobra energie:-) dla wszystkich
Tez mysle ze moze za bardzo sie staramy.Ale ja jeszcze nie znalalam sposobu na wyluzowanie, ciagle mysle tylko co zrobic zeby bylo szybciej. wczoraj wieczorem strasznie mnie mdlilo i zaczelam sobie wkrecac ze to to.tylko ze to troche za szybko bo spodziewana@25.01.
reklama
Witajcie nowe starające się 2008:-)
U mnie bez zmian czyli brak @ .
Pisałysie ze moze miec na to wplyw stres, ale kto teraz nie zyje w stresie ;-)
ostatnie cykle mialam 31 dni alo krotsze, sama nie wiem bo jesli nna tescie w poniedzialek byla 1 kreseczka a nie mam do tej pory @ to obawiam sie ze cos jest nie tak! dzisiaj zrobie test kupie z innej firmy moze ale jak bedzie znow 1 kreska to moze do lekarza pojde..
Wiece co staram sie o faolke ale jak mam zrobic test jakos jetem przerazona..
U mnie bez zmian czyli brak @ .
Pisałysie ze moze miec na to wplyw stres, ale kto teraz nie zyje w stresie ;-)
ostatnie cykle mialam 31 dni alo krotsze, sama nie wiem bo jesli nna tescie w poniedzialek byla 1 kreseczka a nie mam do tej pory @ to obawiam sie ze cos jest nie tak! dzisiaj zrobie test kupie z innej firmy moze ale jak bedzie znow 1 kreska to moze do lekarza pojde..
Wiece co staram sie o faolke ale jak mam zrobic test jakos jetem przerazona..