reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witam :)
Lunia strasznie mi przykro, ze rodzice tak zareagowali, ale nie przejmuj sie na bb masz jakies 100 osob, ktore caly czas trzymaja za Was kciuki i mocno sie ciesza z Twojego zafasolkowania. A! no i wszytskiego najlepszego (przedwczesnie, ale nie wiem kiedy masz dokladnie ur) duzo zdrowka zycze :)
Phelania nadal trzymam kciuki za ten cykl :)
Julitko prosze grzecznie isc do lekarza i sprawdz co to za kulka.
A u nas swieta zblizaja sie wielkimi krokami, wiec trzeba brac sie do sprzatania, gotowania i pieczenia wiec biore sie do roboty, tym bardziej, ze przychodzi dzisiaj znajoma, a wiecie jak to w czasie sprzatania, jak sie zaczyna to sie robi wiekszy balagan niz byl :-D wiec mieszkania wyglada hmmm ... napewno nie czysto :-D
Pozdrawiam :-)
dziekuje bardzo :) napewno sie wybiore i sprawdze co to moze byc ja po pracy tez mam sprzatania oj na sama mysl nie chce mi sie ale coz nikt za mnie tego nie zeobi hehe buziaki ale tu fajnie kazdy doradzi pomoze lepiej nz nie jedna kolezanka dziekuje wam naprawde jak rozmawiam z wami przestaje sie smucic :)

reklama
dziekuje bardzo :) napewno sie wybiore i sprawdze co to moze byc ja po pracy tez mam sprzatania oj na sama mysl nie chce mi sie ale coz nikt za mnie tego nie zeobi hehe buziaki ale tu fajnie kazdy doradzi pomoze lepiej nz nie jedna kolezanka dziekuje wam naprawde jak rozmawiam z wami przestaje sie smucic :)

No, to fakt. Dziewczyn są rewelacyjne:tak:Zawsze można na nie liczyć, wesprą, pocieszą, doradzą...Tak się cieszę, że tu trafiłam...

..._.............-"--._
.../..\......../....____\
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=............---'|}
.....|.._.............\.).....|........../....../}}
......\/.......=.\......;_.'/........=\.---'`\}
......|.............`--`__.;---.//`..'----./'
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|....||.
....-/................/......|.....\\.
{...|.............../_...../.......\|.
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
Życze Wam Kochane Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja"

Wizyta u gina odwołana:wściekła/y:Pani doktor dzisiaj nie będzie w pracy i mam wizytę przełożoną na po świętach... Może to i dobrze. Fasolka będzie troszkę większa:tak:I tak jestem strasznie zmaltretowana psychicznie, mam oczy czerwone i opuchnięte jak u chomika i jedyne o czym marzę to prysznic, wyrko:tak:
Dzwoniła do mnie Babcia i powiedziałam jej o maleństwie. Ta kobieta ma najzdrowsze podejście do całej sytuacji - najwyższy czas na dziecko. I oczywiście mądrość życiowa: każda sytuacja ma swoje plusy i minusy:tak:Kochana jest. Podniosła mnie na duchu:tak:

reklama
Wizyta u gina odwołana:wściekła/y:Pani doktor dzisiaj nie będzie w pracy i mam wizytę przełożoną na po świętach... Może to i dobrze. Fasolka będzie troszkę większa:tak:I tak jestem strasznie zmaltretowana psychicznie, mam oczy czerwone i opuchnięte jak u chomika i jedyne o czym marzę to prysznic, wyrko:tak:
Dzwoniła do mnie Babcia i powiedziałam jej o maleństwie. Ta kobieta ma najzdrowsze podejście do całej sytuacji - najwyższy czas na dziecko. I oczywiście mądrość życiowa: każda sytuacja ma swoje plusy i minusy:tak:Kochana jest. Podniosła mnie na duchu:tak:

super, że masz oparcie w babci

ja już uciekam, pa!

Do góry