Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Julitko nie zamartwiaj się!!! idz do ginusia iw szystko bedzie wiadomo co sie tam dzieje...
tak wlasnie mysle zeby zrobic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julitko nie zamartwiaj się!!! idz do ginusia iw szystko bedzie wiadomo co sie tam dzieje...
tak wlasnie mysle zeby zrobicmartwie sie bo to juz tyle czasu jestem pewna ze teraz tez dostane mialam miec 13 ale nie sa az tak regularne wiec na bank dostane
![]()
U mnie tez sie spóznia od tygodnia mam lekkie bóle podbrzusza ale to nie oznacza braku ciąży:-)jeszcze poczekam
ja tez czekam zobaczymy jak to bedzie trzeba miec nadzieje![]()
julitko jak nie teraz to pózniej:-)może bocian do nas przyleci:-)
hehehe bocian powiadaszfajnie by bylo ale bylabym szczesliwa
dzisiaj wraca moj mezus po dwoch tygodniach
![]()
Czesc ja tylko na chwile bo dzisiaj strasznie zle sie czujejak nie 2 jajniki
naraz to podbrzusze boli :-( i caly czas mnie mdli :-( oraz wymiotuje zisiaj jak
kret wiec dzis jest nieciekawie ale dam rade
Dziendoberek kobietki, dziekuje, ze jestescie ze mna! Niestety nie przynioslam dobrych wiesci....tescik (co prawda z e-baya) pokazal samotna jedna kreche.... Nie wiem co myslec...
Witajcie kochane,
Ja dzisiaj jestem strasznie zdołowana więc nie będę się rozpisywać co wam dnia nie psuć moimi smutami:-(Wczoraj powiedziałam rodzicom o ciąży i potraktowali mnie jak gówniarę, która popełniła największy błąd w swoim życiu. Zaczęły się pytania jak my to sobie wyobrażamy itp. Ja już nawet nie mam siły, żeby się cieszyć. Non stop chce mi się płakać:-(