reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

W tym momencie nie potrafię się cieszyć.Mam w głowie różne głupie myśli ( że może faktycznie mogliśmy trochę poczekać...) Ale z drugiej strony to jest moje życie, i to ja podejmuję w nim decyzje. Jkaby nie było mam 25 lat, prawie 2 lata po ślubie, skończyłam studia, mam dobrą pracę i to w domu, mamy własne mieszkanie ( małe bo małe ale własne) no i kochamy się a to chyba najważniejsze...Rano aż ojciec do mnie przyjechał na rozmowę i wyskoczył z tekstem, że matka całą noc nie spała. A ja niby mogę spać...

Teraz przeczytalam ile masz lat hi wiesz co ja 22 marca skoncze 25 lat :tak:
3 marca z M obchodzilismy 1 rocznice po slubie :tak:.
Mamy prace oboje ale nie mamy mieszkania a mimo to dla nas najwazniejsza jest
dzidzia i damy jej wszystko najlepsze co tylko bedziemy mogli :-D.
Troche dziwni ci twoi rodzice ale coz i tak bywa ale nie denerwuj sie bo dziecko
mimo ze jest jeszcze fasolka to to czuje :tak: wiec MAMUSIU GLOWA GO GORY
DLA WLASNEGO DZIECKA TO ZROB

reklama
Nie smucisz nas po to tutaj jestesmy :tak: a rodzicami sie nie przejmuj :tak:.
Nie ladnie postapili ale sie nie martw moja mama tez byla zszokowana i krzyczala
na nas ze mialam isc do lekarza zanim zajde ( ja 7 miesiecy temu poronilam )
i tez nie byla zadowolona ale to moje zycie moja sprawa a i z czasem
mama sie cieszy.Tzn ona sie cieszyla od razu ale z opiekunczosci swojej najpierw
mnie okrzyczala bo martwila sie zeby nie skonczylo sie tak jak wtedy :wściekła/y:.
Zobaczysz oni sie z tym przespia i bedzie dobrze :-D a jesli moge zapytac
to ile masz lat skoro zachowalas sie niby jak smarkula czego jestem innym
zdaniem ???????????

Nie jestem taką smarkulą. Za kilka dni skończę 25 lat... A jeśli chodzi o rodziców to najlepsze jest to, że wczoraj troszkę inaczej zareagowali. Owszem, byli w szoku ale przejęli to na klatę. A dzisiaj taka akcja...

mam taka nadzieje naprawde :) a Ty ile sie starasz jak moge wiedziec?:)

Julitko to mój pierwszy cykl starania sie :-)właśnie rozmawiałam z koleżanką przz GG (ma dwójke dzieci)z pierwszym dzieckiem (dowiedziala sie w 3 miesiacu) brak okresu natomiast z 2 juz po tygodniu wiedziała ze zafasolkowała:-)wieć jeszcze mam nadzieje mi powiedziala ze jestem ale nie nastawiam sie na to...

Julitko to mój pierwszy cykl starania sie :-)właśnie rozmawiałam z koleżanką przz GG (ma dwójke dzieci)z pierwszym dzieckiem (dowiedziala sie w 3 miesiacu) brak okresu natomiast z 2 juz po tygodniu wiedziała ze zafasolkowała:-)wieć jeszcze mam nadzieje mi powiedziala ze jestem ale nie nastawiam sie na to...
mam nadzieje ze udało Ci sie :) ale zobaczymy? kiedy robisz jakis tescik ?

Witam :)
Lunia strasznie mi przykro, ze rodzice tak zareagowali, ale nie przejmuj sie na bb masz jakies 100 osob, ktore caly czas trzymaja za Was kciuki i mocno sie ciesza z Twojego zafasolkowania. A! no i wszytskiego najlepszego (przedwczesnie, ale nie wiem kiedy masz dokladnie ur) duzo zdrowka zycze :)
Phelania nadal trzymam kciuki za ten cykl :)
Julitko prosze grzecznie isc do lekarza i sprawdz co to za kulka.
A u nas swieta zblizaja sie wielkimi krokami, wiec trzeba brac sie do sprzatania, gotowania i pieczenia wiec biore sie do roboty, tym bardziej, ze przychodzi dzisiaj znajoma, a wiecie jak to w czasie sprzatania, jak sie zaczyna to sie robi wiekszy balagan niz byl :-D wiec mieszkania wyglada hmmm ... napewno nie czysto :-D
Pozdrawiam :-)

reklama
Witam :)
Lunia strasznie mi przykro, ze rodzice tak zareagowali, ale nie przejmuj sie na bb masz jakies 100 osob, ktore caly czas trzymaja za Was kciuki i mocno sie ciesza z Twojego zafasolkowania. A! no i wszytskiego najlepszego (przedwczesnie, ale nie wiem kiedy masz dokladnie ur) duzo zdrowka zycze :)
Phelania nadal trzymam kciuki za ten cykl :)
Julitko prosze grzecznie isc do lekarza i sprawdz co to za kulka.
A u nas swieta zblizaja sie wielkimi krokami, wiec trzeba brac sie do sprzatania, gotowania i pieczenia wiec biore sie do roboty, tym bardziej, ze przychodzi dzisiaj znajoma, a wiecie jak to w czasie sprzatania, jak sie zaczyna to sie robi wiekszy balagan niz byl :-D wiec mieszkania wyglada hmmm ... napewno nie czysto :-D
Pozdrawiam :-)

Dzięki kochana imienniczko:-)Urodzinki ma 27.03. A rodzicami już się mniej przejmuję. Trudno, wygląda na to, że to Oni nie są wystarczająco dojrzali. Dla mnie maleństwo jest najważniejsze i nie mam zamiaru się już denerwować. Super, że mam Was. Dzięki;-)

Do góry