reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Jestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?

kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:-:)-(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)

Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu:baffled:

Witam kochane:-)
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiej:tak:Mam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę:tak:Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice.

Witam wszystkie nowe staraczki.
Kasiu gratuluję super decyzji:tak:Mam nadzieję, że szybko zafasolkujesz:tak:
Jeszcze tylko dzisiaj i święta!!!!Mam nadzieję, że w pracy będzie spokojnie, to może uda mi się coś w domu posprzątać.
3majcie się kochane. Miłego dzionka;-)

kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:-:)-(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)

Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu:baffled:

hey bardzo mi przykro ze w tym miesiacu Ci sie nie udalo :-( ja nadal czekam malenka ale boli mnie brzuch to ja pewnie tez odpadne w tym miesiacu i to pewnie jeszcze dzis :-:)-:)-( oj zeby to bylo takie latwe ehhh

Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiej:tak:Mam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę:tak:Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice.

Witam wszystkie nowe staraczki.
Kasiu gratuluję super decyzji:tak:Mam nadzieję, że szybko zafasolkujesz:tak:
Jeszcze tylko dzisiaj i święta!!!!Mam nadzieję, że w pracy będzie spokojnie, to może uda mi się coś w domu posprzątać.
3majcie się kochane. Miłego dzionka;-)
witam Cie :) ciesze sie bardzo ze zrozumialaz ze malenstwo jet najwazniejsze :) ile ja bym dala zeby tez moc cieszyc sie tak jak Ty :tak: gratuluje Ci :-p

witam Cie :) ciesze sie bardzo ze zrozumialaz ze malenstwo jet najwazniejsze :) ile ja bym dala zeby tez moc cieszyc sie tak jak Ty :tak: gratuluje Ci :-p

Julitko, naprawdę się ceszę, że z naszej miłości powstało coś tak wspaniałego. życzę tobie kochana powodzenia w starankach i cierpliwości:tak:;-) Będzie dobrze.

reklama
Witajcie kobietki :happy:
Jestem starającą się 2008. To jest mój 4 cykl starań.
Dziś mam 9 dc. Czyli starania o fasolkę rozpoczęte.
Witaj Dżetuniu, mam nadzieję, że fasoleczka szybko zamieszka pod Twoim serduszkiem

Bardzo mi przykro Phelanio, ale pamiętaj nowy cykl to nowe nadzieje
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiej:tak:Mam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę:tak:Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice. Witam wszystkie nowe staraczki.
Cieszę się że tak do tego podchodzisz, myślę, że rodzice muszą dorosnąć do tej nowej sytuacji ale to tylko świadczy o tym jak bardzo Cię kochają i jak bardzo się o Ciebie martwią:tak:, Ty dla nich zawsze zostaniesz małą dziewczynką, to się nie zmienia, mój synek ma już prawie 5 lat, a ja ciągle uważam, że on jest taki malutki i ciągle mnie zaskakuje, że on tyle nowych rzeczy umie i wie, chociaż wszyscy jak widzą moje zdziwienie to mi mówią, że przecież w jego wieku to normalne, :sorry: tak to jest:-D
hey bardzo mi przykro ze w tym miesiacu Ci sie nie udalo :-( ja nadal czekam malenka ale boli mnie brzuch to ja pewnie tez odpadne w tym miesiacu i to pewnie jeszcze dzis :-:)-:)-( oj zeby to bylo takie latwe ehhh
Dopóki @ nie przyszła zawsze jest nadzieja, trzymaj się
Gwiazdeczko, Ty wiesz co ja myślę o Twoim cyklu, on potrwa jeszcze troszkę, zobaczymy
A z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam:
wielkanoc-5.JPG

I czegoś najważniejszego czyli:
wielkanoc-7.JPG

Do góry