Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Jestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?
kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:--(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)
Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu![]()
witam CieWitam kochane:-)
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiejMam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę
Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice.
Witam wszystkie nowe staraczki.
Kasiu gratuluję super decyzjiMam nadzieję, że szybko zafasolkujesz
Jeszcze tylko dzisiaj i święta!!!!Mam nadzieję, że w pracy będzie spokojnie, to może uda mi się coś w domu posprzątać.
3majcie się kochane. Miłego dzionka;-)
Trzymam kciukiWitajcie kobietki
Jestem starającą się 2008. To jest mój 4 cykl starań.
Dziś mam 9 dc. Czyli starania o fasolkę rozpoczęte.
nadal brakJestem, jestem, ale @ nadal brak ;-)Phelania a jak sie sprawy maja u Ciebie?
witam Cieciesze sie bardzo ze zrozumialaz ze malenstwo jet najwazniejsze
ile ja bym dala zeby tez moc cieszyc sie tak jak Ty
gratuluje Ci
![]()
Witaj Dżetuniu, mam nadzieję, że fasoleczka szybko zamieszka pod Twoim serduszkiemWitajcie kobietki
Jestem starającą się 2008. To jest mój 4 cykl starań.
Dziś mam 9 dc. Czyli starania o fasolkę rozpoczęte.
Bardzo mi przykro Phelanio, ale pamiętaj nowy cykl to nowe nadziejekochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:--(Gwiazdeczko co z tym tesetem??kiedy robisz ????jestem taka ciekawa:-):-):-)
Trzymam kciuki za 2 kreseczki może Tobie sie uda:-)ja odpadłam w tym miesiacu![]()
Cieszę się że tak do tego podchodzisz, myślę, że rodzice muszą dorosnąć do tej nowej sytuacji ale to tylko świadczy o tym jak bardzo Cię kochają i jak bardzo się o Ciebie martwiąWitam kochane:-)
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiejMam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę
Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice. Witam wszystkie nowe staraczki.
Dopóki @ nie przyszła zawsze jest nadzieja, trzymaj sięhey bardzo mi przykro ze w tym miesiacu Ci sie nie udalo :-( ja nadal czekam malenka ale boli mnie brzuch to ja pewnie tez odpadne w tym miesiacu i to pewnie jeszcze dzis :--
-( oj zeby to bylo takie latwe ehhh