reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Aneta witamy no i Gratuluje !!!!! Świetna wiadomość,miło że postanowiłas sie z nami nią podzielić....Dbaj o Siebie i fasolke...duzo zdrówka i usmiechu :-)

Electra mam takie samo zdanie jak nenius....juz niedługo bedzie Twoja kolej...:tak::tak::tak:

Lunia a ty mnie nie strasz że to już tak szybko wymioty są....masakra....no ale czego sie dla dzidzi nie robi:-) Ja na twoim miejscu bym powiedziała bratu jeśli wiesz że dochowa tajemnicy...a jesli ma za długi jęzor to nic nie mów i poczekaj na lekarza i świeta..:-):cool2:

reklama
Aneta witamy no i Gratuluje !!!!! Świetna wiadomość,miło że postanowiłas sie z nami nią podzielić....Dbaj o Siebie i fasolke...duzo zdrówka i usmiechu :-)

Electra mam takie samo zdanie jak nenius....juz niedługo bedzie Twoja kolej...:tak::tak::tak:

Lunia a ty mnie nie strasz że to już tak szybko wymioty są....masakra....no ale czego sie dla dzidzi nie robi:-) Ja na twoim miejscu bym powiedziała bratu jeśli wiesz że dochowa tajemnicy...a jesli ma za długi jęzor to nic nie mów i poczekaj na lekarza i świeta..:-):cool2:

Sama jestem w szoku.Ale to pewnie sama sobie wkręciłam:tak: A z drugiej strony, 0.5 litra soku z kapusty może zrobiło swoje...A bratu chyba powiem bo to najdyskretniejsza osoba w mojej rodzinie ( po moim ojcu oczywiście). Zobaczymy co on na to...

Aneta, gratuluję!!!

Właśnie wypiłam 0,5 litra soku z kwaszonej kapusty, tak mi się chciało...Ale niestety, chyba fasolce nie bardzo bo już musiałam soczek zwrócić:-(
Właśnie dzwonił mój braciszek i zapowiedział się, że mnie odwiedzi dzisiaj po szkole. Wprosił się na obiad:tak:Chyba czegoś się domyśla;-)Ale będzie zdziwiony jak mu powiem:tak:A może nic mu nie mówić i poczekać do świąt???W czwartek na 17 mam lekarza a badania to pewnie dopiero po świętach ( dobrze, że sobie urlop wzięłam). Może poinnam powiedzieć jak już będę na 1000% pewna...

ja najbliższym powiedziałam od razu (tzn. nastepnego dnia :-p) tak więc na Twoim miejscu podzieliłabym się z bratem ta nowiną :tak:

Witajcie Kochane!!! Gratuluję Lunie i Dorotce że się pojawiła fasolka :-)....U mnie jak narazie czysto wredna @ nie przyjechała :no: w tamtym miesiącu już miałam okres no ale jeszcze dzień sie nie skończył :confused: Powiem wam dziewczynki ze zaczynam sie uzależniać od babyboom od razu jak wstałam z łożka siadałam do komputera ,weszłam na stronkę i czytam co tam u was sie dzieje no i proszę same dobre wiadomości:-) Dobra dziewczynki biorę Toffika (mój psiak) idę na zakupy... ma chęć na pyszna pomidorówkę ze śmietanką i makaronem mniam...później sie odezwę

witajcie kochane staraczki :-)
przepraszam ze sie nie odzywałam ( ostatnio nagninnie przepraszam :-( ) ale nie mam sił wicznie spie albo tak jak wczoraj laduje w zpitalu z bólem woreczka zółciowego ponoc mam jakies drobne kamyczki wiec dietka wszystko gotowane i lekko strawne i koniecznie jedzenie sucharków co by troszke przeczyscic zoładek :-( lubie sucharki ale nie na okraglo, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło zrobili mi usg dzidzia ładnie rosnie ma juz 2,5 cm :-) ale nie dali mi zdjecia wiec nie moge sie pochwalic :-( , ale nie panikuje byłam dzis u gina i chce mi zrocic jeszcze raz kontrolne usg dla siebie wiec moze jutro mi sie uda zdobyc fotke, usg mam popołudniu wiec moze po 18/00 jak sie uda to wrzuce :-)

witajcie kochane staraczki :-)
przepraszam ze sie nie odzywałam ( ostatnio nagninnie przepraszam :-( ) ale nie mam sił wicznie spie albo tak jak wczoraj laduje w zpitalu z bólem woreczka zółciowego ponoc mam jakies drobne kamyczki wiec dietka wszystko gotowane i lekko strawne i koniecznie jedzenie sucharków co by troszke przeczyscic zoładek :-( lubie sucharki ale nie na okraglo, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło zrobili mi usg dzidzia ładnie rosnie ma juz 2,5 cm :-) ale nie dali mi zdjecia wiec nie moge sie pochwalic :-( , ale nie panikuje byłam dzis u gina i chce mi zrocic jeszcze raz kontrolne usg dla siebie wiec moze jutro mi sie uda zdobyc fotke, usg mam popołudniu wiec moze po 18/00 jak sie uda to wrzuce :-)

bidaku, mam nadzieję, że to się nie powtórzy, super, że z fasoleczką dobrze :-)

reklama
Witam Dziewczyny. My staramy się od marca 07, wszystko było ok, odstawione tabletki, cykle, 28-30 dniowe. Jednak szybko cykle zaczęły wydłużać się do 50 dni nawet i były bezowulacyjne. Dostałam Duphaston a teraz będę od nowego cyklu brać tabletki, które wywołają owulację. Jestem bardzo dobrej myśli. Czuję, że kwiecień będzie fasolkowy!!!
Pozdrawiam gorąco

Do góry