reklama
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
wiecie co kochane
za te moje ostatnie wpadki i pomyłki, lub skleroze przesle wam jeszcze w ramach rekompensaty troszke zarazliwych fluidków co wy na to moze jeszcze bedzie wiecej zafasolkowanych staraczek :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nenius wiesz co zakochałam sie w twojej Darusi i stwierdzam ze ja tez chce córke :-)
za te moje ostatnie wpadki i pomyłki, lub skleroze przesle wam jeszcze w ramach rekompensaty troszke zarazliwych fluidków co wy na to moze jeszcze bedzie wiecej zafasolkowanych staraczek :-)
nenius wiesz co zakochałam sie w twojej Darusi i stwierdzam ze ja tez chce córke :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Witam Dziewczyny. My staramy się od marca 07, wszystko było ok, odstawione tabletki, cykle, 28-30 dniowe. Jednak szybko cykle zaczęły wydłużać się do 50 dni nawet i były bezowulacyjne. Dostałam Duphaston a teraz będę od nowego cyklu brać tabletki, które wywołają owulację. Jestem bardzo dobrej myśli. Czuję, że kwiecień będzie fasolkowy!!!
Pozdrawiam gorąco
Powodzenia!!!
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witam Dziewczyny. My staramy się od marca 07, wszystko było ok, odstawione tabletki, cykle, 28-30 dniowe. Jednak szybko cykle zaczęły wydłużać się do 50 dni nawet i były bezowulacyjne. Dostałam Duphaston a teraz będę od nowego cyklu brać tabletki, które wywołają owulację. Jestem bardzo dobrej myśli. Czuję, że kwiecień będzie fasolkowy!!!
Pozdrawiam gorąco
witaj słoneczko i obys takie nastawienie miała cały czas zycze ci z całego serca bo my tu sie wszystkie strasznie cieszymy z karzdej fasolki:-), a teraz połap jeszcze troszke fluidków i napewno kwiecien jest twoj
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witajcie staraczki........:-)
Dawno do Was nie zagladalam.......ale dzis chyba musze
Zrobilam tescik.......wyszedl pozytywny
Mam tylko nadzieje ze wszytko bedzie ok...prosze trzymajcie kciuki.
Termin wychodzi na koniec listopada albo poczatek grudnia......ale poczekam az lekarz dokladnie okresli....no ale do tego to jeszcze pare tygodni
WIELKIE GRATULACJE
oby tak dalej kochane jak ja uwielbiam czytac takie wiesci :-)
A ja za to mam parcie otoczenia...na 28 dni ładnie tempka rośnie i już sie wróżenia zaczynają...Jak sie czlowiek ma nie nakręcać jak otoczenie to robi ;-) do tego na magicznej liście staraczek wyjścia nie mam bo mam tyle zafasolkowanych nad soba że powinna być moja kolej...:-)
Ehh a co bedzie jak sie nie uda w tym cyklu...kto bedzie bardziej zawiedziony ja czy Wy ?
Ehh a co bedzie jak sie nie uda w tym cyklu...kto bedzie bardziej zawiedziony ja czy Wy ?
bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Dzięki za duchowe wsparcie!!!
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Gusia najwidoczniej twoje fluidki pomogły :-) :-)
I oby karzdej pomagały ja sie nie pogniewam jak bedzie wysyp zafasolkowanych
reklama
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Anetko OGROMNIASTE GRATULACJE dbaj o Siebie i Fasolke
Bredzelek witaj wsrod Nas ,trzymam kciuki za kwiecien i za optymistyczne podejscie,tak trzymaj;-)
Gusiu sloneczko tak mi przykro ze dopadl Cie atak woreczka,i wyladowalas w szpitalu,ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,dostalas takze super nowine FASOLKA ma 2.5 cm i to jest najwazniejsze:-)Dbajcie o WAS
Adiva ten cykl jest Twoj ja caly czas mam zacisniete piastki,az mi niewygodnie pisac,wiec syp jak najszybciej dobrymi nowinami:-):-):-)
Bredzelek witaj wsrod Nas ,trzymam kciuki za kwiecien i za optymistyczne podejscie,tak trzymaj;-)
Gusiu sloneczko tak mi przykro ze dopadl Cie atak woreczka,i wyladowalas w szpitalu,ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,dostalas takze super nowine FASOLKA ma 2.5 cm i to jest najwazniejsze:-)Dbajcie o WAS
Adiva ten cykl jest Twoj ja caly czas mam zacisniete piastki,az mi niewygodnie pisac,wiec syp jak najszybciej dobrymi nowinami:-):-):-)