reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Oj Dorotka jak sie ciesze, az mam lezki w oczach. Juz donioslam o tym radosnym fakcie dziewczynom z watku o poronieniach, bo sie wszystkie o Ciebie martwilysmy, a tu taka dobra wiadomosc :tak::tak::tak:. Dobranoc. Odpoczywaj Skarbie po stresach i badz dobrej mysli. :-)

reklama
wielkie ufffff Dorotka....ty to potrafisz człowieka wystraczyć.....:-)

A ja właśnie wstałam...padłam po 17-stej i sie obudziłam przed chwilą...a jutro znowu rano wstać trzeba i z kumpelą do wrocławia na cały dzień jedziemy...i tak biegam jak bym adhd miała :-)

Loretko udostepniłam na wykresiku to o co prosiłas...nie wiedziałam nawet że tego nie widzicie...

Aha no i u nas znowu ciepła wode wyłaczyli....skubańce...a tak mi sie kąpiel marzyła :-(

Ah....chetnie :-) jeszcze w Krakowie kochana mieszkasz...to miasto zawsze było moim najwiekszym marzeniem....eh....no nic...bedzie trzeba zaraz wody sobie nagrzać w garnkach :-) tak po staropolsku :-D

Witajcie kobitki-troche was podczytałam i przepraszam jesli wtrace słowo! Ja tez starałam sie o córkę ponad rok i nic i miałam zapalenie prydatków ostre -które zreszta spedziałam w szpitalu pod kroplówka mówiono mi że cie zko bedzie z zajściem w ciąże i było ciężko,nie pomogły tabletki od gina przepisane-bo podobno stwierdził u mnie brak owulacji i tak cudowaliśmy z mężem i cudowaliśmy ąz któregoś dnia moja mama wyczytała w poradniku medycznym że witamina E to witamina płodności i jej brak powoduje niemoznośc zajścia w ciąże chocby niewiem co!Troche sie wtedy uśmiałam ale po następnych próbach wkońcu pomyslałam spróbowac nie zaszkodzi!I o dziwo po 1 niedo ikończonym opakowaniu-zaszłąm w ciąże! To nie zbieg okoliczności! Moja znajoma 2 lata po slubie starała sie o dziecko i nic-poleciłam jej witaminę E i 2 miesiące pózniej zaszła w ciążę jej córcia ma juz 3 latka.Spróbujcie dziewczyny nie macie nic do stracenia-a duzo do zyskania!:tak:

Na pewno nie zaszkodzi:-). Ja mam ta witamine w zestawie z wiesiolkiem i tranem, wiec sobie lykam od kilku dni. Poczekamy na efekty:blink:.

Dziewczynki Kochane, to ja, nie chce zebyscie sie martwily moja nieobecnoscia na forum, wiec wpadam powiedziec ze zyje, ale dopadlo mnie takie grypsko, że nie wiem, kiedy do Was zawitam:( Staram sie jakos kurowac domowymi sposobami, ale cos widze, ze tym razem chyba to nie wystarczy :( Mam 39 stopni gorączki i tak mnie boli łepetyna i łamie w kościach, że ledwo chodzę...Buziam Was mocno i do poczytania w najblizszej przyszlosci.

Ale Cie dopadlo! Kuruj sie i wracaj do nas szybciutko.

Witajcie kochane :-)

Pomału wracam do zdrowia. Teraz jak na złość mężuś się zaraził i w domku mamy istny szpita:baffled:

Duzo duzo zdrowka dla Was!

Witajcie kochane staraczki widze ze tu strasznie smutno ostatnio jak nie problemy z fasolkami to epidemia grypy
Loretko co do ciebie to zmieniła bym lekarza albo poszukała bym jakies bardzo dobrej kliniki dzie zrobia ci jeszcze raz wszystkie badania i ustala przyczyny a potem to porzadnie wylecza ze mna mozna powiedziec ze tak zrobili i dzieki bogu ma teraz cudowna fasolke o która tez sie martwie całymi dniami ( jak nie mam co robic, to głupoty mi do łba przychodza)

Gusiu nie mysl tyle, bo zostaniesz mysliwym:-). To taki zarcik, ale przeciez to normalne, ze myslisz stale o fasolce, byle pozytywnie.

WItajciie!! wlasnie wrocilam z pracki a tu tyle do czytania!

No to teraz napisze co u mnie ...
Bylam u Dyrka zaproponowal mi koordynowanie projektu od podstaw w zakresie gospodarki noo ale zobaczymy nic nie jest jeszcze pewne na 100% pewnie w ciagu miesiaca sie wyjasni .. wiec na razie nie bedziemy sie starac :-(ale jak podpisze juz umowe to okres probny sie skonczy i na nowo staranka :-):-):-)czyli w tym roku jeszcze:tak::tak:
a tu drugi problem .. moje ostatnie @ trwaja 2 dni z czego 1 to taki normalny @ a potem to juz nic nie ma! umowilam sie na piatek do lekarza bo naprawde sie boje!!
Mam jeszcze 2 dni urlopu zaleglego wiec porobie badania krwi i na hormony!!
To pozdrawiam was goraco !!

Oj to rzeczywiscie jakas dziwna ta @. Moze wciaz po tabsach. Porob badanka, bedzie wiadomo co i jak.

Majeczko trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!

Loreta niezbadane sa wyroki boskie. Wierze, ze jeszcze sie o tym przekonasz.

Dobranoc Babeczki:-)!

Loretko źle zrozumiałas.....byłam w Krakowie wiele razy...ale to wiadomo tylko na wycieczkach...a mi sie zawsze marzyło że bede tam studiowała albo mieszkała...to miasto ma swój urok :-) oczarowało mnie i tak jakos mi tęskno bo juz kilka lat tam nie byłam...no ale wakacje sie zbliżaja i mam zamiar troszke sobie pojeździc po Polsce ;-)

Ide spać niunie..do poczytania rano :-)

Dorotko !! ja caly czas wierzylam i wiedzialam ze wszystko w porzadku z Twoja fasolką !! Jak ja sie ciesze !! Jejkuuu Super Dorotko !! Teraz lez i odpoczywaj:tak::tak:
W piatek zapisalam sie do gina niestety prywatnie bo z pracy nie moge wyjsc ..i badania pewnie tez prywatnie:-(ale coz zrobic zdrowie jest najwazniejsze przeciez!!
Ja mialam juz drugi taki @ 1-2 dniowy ... naprawde sie boje! a tabsow nie biore juz ponad pol roku...

reklama
Do góry