reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

KasiuJ co u mnie pytasz? no wiec skarbie zalezy gdzie ucho przylozysz,wiec chorubsko jeszcze mnie troszke trzyma ale radze sobie z nim i zwalczam no bo przede mna ostra walka z tym jajcorem co za wielki sie zrobil

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
Dorotko, właśnie przeczytałam. Bardzo się cieszę i gratuluję.:-);-) Prawie się popłakałam... Modliłam się o to, by było dobrze, no i u nas są teraz rekolekcje i ich patronem jest Św. Józef, jakoś tak o Tobie wczoraj pomyślałam, czuję, że to Jego zasługa. Módl się więc do Niego, a napewno będzie dobrze. Pozdrawiam.:tak::-D

Weszlam dzis do niego z mezem :-) i opowiedzialam mu o wszystkim wiec on na
kozle mnie zbadal :-) i powiedzial ze jest oki a pozniej usg i po sekundzie do mnie
mowi czego apni chce bije piekne SERDUSZKO :-) to ja w szoku niedowierzalam to on
puscil dzwiek SERDUSZKA i jak ono bilo to pojawil sie taki wykres tego serduszka
ale slyszalam bije pieknie jak nie wiem co jestem NAJSZCZESLIWASZA NA SWIECIE :-)
ale mam karegorycznie lezec plackiem bo mam malego krwiaka i mam lezec non stop
.Przepisal mi tez zastrzyki 20 zastrzykow od juztra je bede brala i dobrze bo mam
przyjaciolke pielegniarke i ona bedzie do mnie chodzila bo ja nie moge chodzis rawie wcale
Dziekuje wam dziewczynki za MODLITWY .
Nenius wlasnie dzis pomodlilam sie o wstawiennictwo Jana Pawla II i pomoglo
i wiecie co wam powiem dziwnego ze na poczekalni strasznie dlugo czekalismy z M az nas przyjmie nawet ci ktorzy pozniej od nas przyszli to weszli wczesniej i ja se tak pomyslalam
ze moze specjalnie tak dlugo zcekam bo moze SERDUSZKO sie przez ten czas ukaze

reklama
Tobie to przydałoby się dać lanie na dupsko, ale poczekam te 9 miesięcy, tak nas wystraszyć.

Strasznie się cieszę, że fasoleczka sobie rośnie, a widzisz? Trzeba zawsze mieć nadzieję

Do góry