reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witaj Kochana Loretko bardzo sie ciesze ze do nas wrocilas ,sciskam i buziam Cie mocno.Mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz i powoli wszystko wroci do normy.Modle sie za Ciebie ,zeby ten wyrok nie byl taki ostateczny(z medycznego punktu widzenia) i abys nadal nie tracila nadzieji bo BOG jest nieobliczalny i czesto nas zaskakuje jak lekarze rozkladaja rece.Daj Sobie czas teraz na wyciszenie na spokoj,nie przekreslaj wszystkiego ,bo ja i tak wierze ,ze jakies jedno jajeczko Pan Bog zakonserwowal dla Ciebie.:tak: Ja w to wierze,i ty tez w to uwierz bo jak napisalas w zyczeniach bez nadzieji nie da sie zyc.
Dobrze ze Wrocilas.Ciesze sie niezmiernie.
Mnie tez czekaj badanka hormonalne ,bo jeden jajniczek jest bardzo duzy i zle funkcjonuje ale wszystko sie okaze w przyszlym tygodniu.Ale wiem ze bez wzgledu na wyniki badanek nie dam sie ,i bede walczyc:tak:
Pozdrawiam Wszystkich milego dnia;-):-):-D

Edzka-it dziekuje taka tez mam nadzieje, czego i wszystkim starajacym sie zycze:tak: a z Okazji Dnia Kobiet wszystkim Kobietkom spelnienia marzen,a zwlaszcza tego jednego wielkiego cudownego marzenia:tak::-D:tak: oraz spokoju ducha, mnostwa milosci od ukochanego mezczyzny i zeby plany powziete przez nas realizowaly sie pomyslnie:-) a tak poza ty caluje wszystkie Panie, w polika oczywiscie:-p

Witajcie !!!
Zycze Wam wszystkiego co najpiekniejsze -fasolek w Dzien Kobiet!!

U mnie niestety nie bylo testowanka - @ przyszla wczesniej niz sie spodziewalam ale nie mialam naprawde objawow na @ ...
Mialam wam napisac jesli @ przyjdzie co zrobie -jednak ide na rozmowe z Dyrektorem zobaczymy co mi zaproponuje i wtedy zdecyduje czy zmienic prace!! na szczescie tylko 6 miesiecy nie byloby staranek wiec nie tak zle!!
Chociaz wiecie jak bardzo pragne malej istotki ojj bardzo bardzo .. ale przeciez trzeba jej zapewnic godne zycie:tak:

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Mam 27 lat, od 4 lat jestem mężatką. DO szczęścia brakowało mna tylko maleństwa. Przez szereg lat staraliśmy się o dziecko, lecz niestety każdy kolejny miesiąc okazał się wielką porażką. Rok tem po zrobieniu szczegółowych badań okazało się , że mam policystyczność jajników... Zaczęłam przyjmować hormony... Ciągle wierzyłam, że w końcu nam się uda. Ta wiara dodawał mi sił do życia i walki o maleństwo...
Wczoraj zrobiłam test ciążowy - pojawiły się na nim 2 upragnione kreseczki... Jeszcze do końco nie mogę w to uwierzyć! Jesteśmy bardzo szczęśliwi... Jednak nie chcę się jeszcze zabyt mocno nastawiać... Zrobię w poniedziałek BHCG a w środę ma wizytę u lekarza. Mam nadzieję, że usłyszę , że jestem w ciąży...

Pozdrawiam

Ewelina

reklama
Czesc KasiaJ widocznie tam na Gorze Pan Bog postanowil ,ze to jeszcze nie czas,ja tez juz sie przestalam dolowac pojawiajaca sie @,ale wciaz wierze i mam przeczucie ,ze predzej czy pozniej zostaniemy mamusiami,czego Tobie z calego serca zycze.Trzymaj sie cieplutko,sciskam:tak:;-):-)
Powodzenia na rozmowie z szefem ,trzymam kciuki:tak:

Do góry