reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam Piękne Panie!!!
Kochane, z okazji Naszego święta wszystkim dziewczynom życzę wszystkiego naj, naj, mnóstwa fasolek:tak::tak::tak: i szczęścia w miłości
Witam także wszystkie nowe staraczki oraz nowe fasolki!!!

Dorotko kochana, trzymaj się, będzie dobrze!!!
Loretko tak sie cieszę, że jestes znowu z nami

Na szczęście przeżyłam wczorajszą imprezę. Ale powrót do domu okazał się katorgą... Teściu się zgubił i musiałyśmy ze szwagierką zapierdzielać przez park o 1 w nocy z buta!!!!Byłam tak przerażona, że masakra... 1, 5 km w zimnie, z trepa... No i dzisiaj jestem chora...:angry::wściekła/y::angry:

i ja proszę o przyjęcie jako NOWA.
Mam na imie Małgorzata( 29 lat ) męzatka od 31sierpnia 2007.
Obecnie przed polskim weselem ( 21.06.2008 ) poniewaz tureckie ( mąż Turek ) - juz było własnie 31.08.2007
Zaczynamy sie starac zaraz po weselu :-D oby na samym weselu czuła sie dobrze bo to róznie bywa;-)

:confused: mam małe problemy z tarczyca guzek i niedoczynnosc lecze się a i ostatnio pan doktor dał mi skierwanie na badania płodnosci i krzywej cukru:baffled: Czy ktoras z Was tez miała takie badania???????
Witaj Małgorzato, cieszę się że jesteś z nami. Badania płodności to jakie to dokładnie badania? Myślę że chodzi o hormonki, tylko które będziesz musiała zrobić? Krzywej cukru nigdy nie robiłam, ostatnio zrobiłam sobie badanie glukozy z krwi.
Na szczęście przeżyłam wczorajszą imprezę. Ale powrót do domu okazał się katorgą... Teściu się zgubił i musiałyśmy ze szwagierką zapierdzielać przez park o 1 w nocy z buta!!!!Byłam tak przerażona, że masakra... 1, 5 km w zimnie, z trepa... No i dzisiaj jestem chora...:angry::wściekła/y::angry:
Matko kochane ale przeżycia, juz sobie wyobrażam co czułaś. Aż mnie ciarki przeszły. Tylko się teraz nie rozkładaj. Walcz z choróbskiem

kajunia, edzka-it, mama pati - serdecznie za wszystko dziękuję. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodnu napiszę tylko pozytywne informację.
nie ma za co dziekowac,po to tu jestesmy:-)
nie wiem dlaczego ale twoja ,wasza historia jest mi bardzo bliska,jak czytam to tak jakbym czytala o sobie.Ja tez nie wybralabym sie do gina na badanka i zeby skontrolowac co jest nie tak tylko zwykly przypadek sprawil ze znalazlam sie w szpiatlu z bolem brzuch i od tego wszystko sie zaczelo(3 tygodnie temu)

Moja babcia mowi zawsze stare przyslowie "Jak Bog chce uswiadomic,czlowiekowi ze sie myli,zsyla na niego chorobe" chce wierzyc tym slowa ,ze przypadek mojej kolki jelitowej odkryl moje problemy z jajniczkiem:tak:
Dorotko jestem z toba i modle sie za WAS aby wszystko potoczylo sie dobrze,i zebys szybko do nas wrocila z dobrymi wiesciami.
dziekujemy takze mezowi ze powiadomil nas o stanie Dorotki,i prosimy takze o najswiezsze wiadomosci dotyczace Dorotki i Dzidzi i tego jak sie czuja.Dziekujemy:tak:

Dobrej nocki Wam zycze kochane Staraczki;-)
starajcie sie................oj starajcie sie.......................coby na naszej liscie zrobilo sie coraz bardziej czerwono:-D:-):tak:

Krzywa cukrowa: na czczo pobieraja krew, potem pijesz rozpuszczone w wodzie 75g glukozy i po godzinie znow pobieraja krew, i znow po kolejnej godzinie. W ciagu tych 2h lepiej siedziec spokojnie i czytac ksiazke nie wzbudzajaca emocji. Badanie ma wskazac czy nie ma cukrzycy. Tez mam niedoczynnosc tarczycy i przy tej okazji mialam badania. Pisze z kom. I nie mam polskich liter :-(.

Dużo, dużo słoneczka Wszystkim dzisiaj życzę, takiego jak jest u mnie.
WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.gif
1.gif
1.gif

:-)Witam Dziendoberek wszystkim!!!!!!!!!!!!!:-):-D
ale pusciutko tutaj dzisiaj rano,wszystkie pewnie odsypiacie wczorajszy Dzien Kobiet:-) staranka byly................pewnie cala para no i teraz zmeczenie nie pozwala sie podniesc z wyrka;-):tak::-D jak tez mojego M pomeczylam troszke ,ale niestety musialam wstac szybciutko bo moja przyjaciolka wychodzi za maz dzisiaj ,i pomagalam jej sie ubrac i przygotowac,wiec od 6 na nogach jestem.Dzisiaj ma tylko cywilny,a za dwa tygodnie koscielny,tak tutaj to dziwnie funkcjonuje,:confused:
lece bo na 11 w urzedzie no a swiadkowej nie wypada sie spoznic,buziam do wieczorka:-)

reklama
Do góry