Ewelinka27
szczęśliwa mamusia :)
kajunia, edzka-it, mama pati - serdecznie za wszystko dziękuję. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodnu napiszę tylko pozytywne informację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Małgorzato, cieszę się że jesteś z nami. Badania płodności to jakie to dokładnie badania? Myślę że chodzi o hormonki, tylko które będziesz musiała zrobić? Krzywej cukru nigdy nie robiłam, ostatnio zrobiłam sobie badanie glukozy z krwi.i ja proszę o przyjęcie jako NOWA.
Mam na imie Małgorzata( 29 lat ) męzatka od 31sierpnia 2007.
Obecnie przed polskim weselem ( 21.06.2008 ) poniewaz tureckie ( mąż Turek ) - juz było własnie 31.08.2007
Zaczynamy sie starac zaraz po weselu oby na samym weselu czuła sie dobrze bo to róznie bywa;-)
mam małe problemy z tarczyca guzek i niedoczynnosc lecze się a i ostatnio pan doktor dał mi skierwanie na badania płodnosci i krzywej cukru Czy ktoras z Was tez miała takie badania???????
Matko kochane ale przeżycia, juz sobie wyobrażam co czułaś. Aż mnie ciarki przeszły. Tylko się teraz nie rozkładaj. Walcz z choróbskiemNa szczęście przeżyłam wczorajszą imprezę. Ale powrót do domu okazał się katorgą... Teściu się zgubił i musiałyśmy ze szwagierką zapierdzielać przez park o 1 w nocy z buta!!!!Byłam tak przerażona, że masakra... 1, 5 km w zimnie, z trepa... No i dzisiaj jestem chora...
nie ma za co dziekowac,po to tu jestesmy:-)kajunia, edzka-it, mama pati - serdecznie za wszystko dziękuję. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodnu napiszę tylko pozytywne informację.
Tobie tez Loretko duzo,duzo sloneczka zycze i milej niedzieli.u mnie jest tez sloneczko ale powietrze jakies takie mrozne brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Dużo, dużo słoneczka Wszystkim dzisiaj życzę, takiego jak jest u mnie.
WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!