reklama
Witajcie we wtorkowy słoneczny poranek:-)
Wczoraj weiczorkiem was podczytywalam ale nc nie pisalalm bo mialam naprawde zly humor... dostalam propozycje swietnej pracy ale ...najpierw 3 umowy czyli jakie rok półtora czekania z fasolką ale wiecie ciezko mi bylo wczoraj .. teraz nie mam umowy w pracy tylko na zastępstwo ale postanowilam ze nie biore tej pracy trudno raz sie zyje! nie taka okazja moze sie powtorzyc...
Trzymajcie kciuki moze akurat teraz beda 2 kreseczki ja bardzo mocno w to wierze glbi duszy
*Alicja* wykuruj sie kochana i zaczynaj nowe staranka!!trzymam kciuki mocno!!
slodziutka_e witaj wsrod na staraczek!! bardzo mi przykro z powodu poronienia.. a teraz bede kibicowac oby sie udalo !!
betiinka napisz jak wyszly wyniki?? Ja teraz tez jak nie zaciaze ide na monitoing..
Migotko77 jak tam nastawienie przed testowankiem?? kupilas juz tescik? jakie masz objawy
bo u mnie bez zmian piesi mnie ehh bola i bola a rąk nie mogedolaczyc normalnie do tulowia bo mnie pod pachami tak boli (nie wiem czy dobrze to opisalam) ale brzuch nic nie boli tylko te piersi juz od 2 tygodni...
Ja testuje za 5 dni ale nie wiem czy wytrzymam bo juz tescik mam Quick!!
Wczoraj weiczorkiem was podczytywalam ale nc nie pisalalm bo mialam naprawde zly humor... dostalam propozycje swietnej pracy ale ...najpierw 3 umowy czyli jakie rok półtora czekania z fasolką ale wiecie ciezko mi bylo wczoraj .. teraz nie mam umowy w pracy tylko na zastępstwo ale postanowilam ze nie biore tej pracy trudno raz sie zyje! nie taka okazja moze sie powtorzyc...
Trzymajcie kciuki moze akurat teraz beda 2 kreseczki ja bardzo mocno w to wierze glbi duszy
*Alicja* wykuruj sie kochana i zaczynaj nowe staranka!!trzymam kciuki mocno!!
slodziutka_e witaj wsrod na staraczek!! bardzo mi przykro z powodu poronienia.. a teraz bede kibicowac oby sie udalo !!
betiinka napisz jak wyszly wyniki?? Ja teraz tez jak nie zaciaze ide na monitoing..
Migotko77 jak tam nastawienie przed testowankiem?? kupilas juz tescik? jakie masz objawy
bo u mnie bez zmian piesi mnie ehh bola i bola a rąk nie mogedolaczyc normalnie do tulowia bo mnie pod pachami tak boli (nie wiem czy dobrze to opisalam) ale brzuch nic nie boli tylko te piersi juz od 2 tygodni...
Ja testuje za 5 dni ale nie wiem czy wytrzymam bo juz tescik mam Quick!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Tu jest mój wykresik. Dzięki z góry Loretka :-)Jakbym zobaczyła ten wykres to mogłabym Ci coś o nim powiedzieć
nenius
Przyjaciółki 2008
cześc dziewuszki
mniam, mniam, mniam głodna się zrobiłam
Ale tak z drugiej strony - porządny ten obiadek - dwudaniowy ho ho ho
tak? A ja uwielbiam
Edzka jesteś Super!!!!!!!!!!!
Nic sie nie martw, co sie odwlecze to nie uciecze, zrobisz badania, bedzie wiadomo co i jak, weźmiesz właściwe leki a potem to juz raz dwa i fasolinka będzie
uuuu, buziaczki dla Ciebie!!!
Bardzo mi przykro :-(, życzę abyscie szybko mogli cieszyć się cudnym prezentem jakim jest nowe rodzące się życie!!!!!!!!!
Rzeczywiscie niezbyt ciekawie z tą pracą ale dobrze, że poradzilaś sobie z decyzją :-), trzymam kciuki, żeby fasoleczka już rosła pod Twoim serduszkiem
i co mam powiedzieć? Przytulam bardzo, bardzo mocno
No skoro tak dopytujecie, tośmy dziś pałaszowali zupkę czosnkową z grzankami, oraz makaron z sosem pieczarkowym i pulpecikami. Nic wykwintnego, ale trochę roboty z tym jest, zwłaszcza jak się ma w domu rozrabiakę, na która trza mieć oko non-stop
mniam, mniam, mniam głodna się zrobiłam
Ale tak z drugiej strony - porządny ten obiadek - dwudaniowy ho ho ho
mama pari, zupa czosnkowa, to straszne - nie cierpie czosnku,
tak? A ja uwielbiam
Dobry wieczor Kochane witam sie z Wami serdecznie ,sciskam i caluje.Stesknilam sie bardzo (chodz codziennie Was czytam) i postanowilam sie chociaz przywitac.Witam wszystkie Nowe Staraczki,i gratuluje OGROMNIE tym zafasolkownym.Zycze spokojnych 9 miesiecy
U mnie nic nowego tylko ,to ze postanowilam pojsc sie skontrolowac do pani ginekolog.I niestety mam same zle nowiny od niej .Wiec macica i jaowody w porzadku,szyjka macicy rowniez ,zero sladu nadzerki lecz mam jajniki ktore sa bardzo powiekszone i zle pracuja ,a za tym idzie fakt ze dopoki nie wroca do naturalnej formy to nie mam szans na fasolke.Dala mi skierowanie na kompleksowe badania hormonalne,po nich odpowiednia kuracja i dopiero pozniej moge sie zaczac starac .
I co Wy na to Dziewczyny ,napiszcie mi co o tym myslicie bo dostane siwych wlosow,czy to cos powaznego?
PROSZE POMOZCIE mi
Edzka jesteś Super!!!!!!!!!!!
Nic sie nie martw, co sie odwlecze to nie uciecze, zrobisz badania, bedzie wiadomo co i jak, weźmiesz właściwe leki a potem to juz raz dwa i fasolinka będzie
Witam a mnie zlapalo jakies wstretne przeziebienie i w samo południe odwiedziła mnie wredna @ na dodatek wyslalam meza z tesciem na urlop, zeby troszke odpoczeli w meskim gronie i straaaasznie juz tesknie za moim ukochanym (wraca w środę). z pracy zwolnilam sie w polowie dnia, bo przez goraczke ledwo co widzialam i jutro tez posiedze w domku (sama ), ale naszczescie moje siostrzyczki przyjechaly dzisiaj wyjsc z moim pieskiem i przynajmniej o to nie musze sie martwic. ech .... te poniedzialki. pozdrawiam serdecznie i milusich snow zycze
uuuu, buziaczki dla Ciebie!!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie. My pewnie bardzo niedługo dołączymy do Waszego grona.."starających się" tylko niech wszystko po poronieniu :-( się unormuje i ...bardzo pragniemy by nasz Aniołek wrócił do nas..i już nas nigdy nie opuścił.. więc będziemy śledzić już losy..i trzymać za wszystkie starające się pary kciuki.
Pozdrawiamy i ściskamy:-)
Bardzo mi przykro :-(, życzę abyscie szybko mogli cieszyć się cudnym prezentem jakim jest nowe rodzące się życie!!!!!!!!!
Witajcie we wtorkowy słoneczny poranek:-)
Rzeczywiscie niezbyt ciekawie z tą pracą ale dobrze, że poradzilaś sobie z decyzją :-), trzymam kciuki, żeby fasoleczka już rosła pod Twoim serduszkiem
Pani doktor wyslala mi wyniki w nocy smsem :wynik negatywny.
Najpierw sobie poplakalam ,potem zasnelam,a teraz lece do pracy.Papa milego dnia
i co mam powiedzieć? Przytulam bardzo, bardzo mocno
slodziutka_e
Fanka BB :)
Migotka - witaj i dziękuje za powitanie
KasiaJ - bardzo dziękujemy z meżem za "kibicowanie" i napewno będziemy informować co u nas i jak nam idzie :-). Tobie również życzę zafasolkowania i jeśli chodzi o pracę - ja też bym tak postąpiła jak Ty. Więc gartuluje słusznego wyboru :-)
nenius - bardzo bardzo tego prezentu Wam wszystkim starającym życzymy i sobie również...dziękujemy
pozdrowionka i buziaczki
KasiaJ - bardzo dziękujemy z meżem za "kibicowanie" i napewno będziemy informować co u nas i jak nam idzie :-). Tobie również życzę zafasolkowania i jeśli chodzi o pracę - ja też bym tak postąpiła jak Ty. Więc gartuluje słusznego wyboru :-)
nenius - bardzo bardzo tego prezentu Wam wszystkim starającym życzymy i sobie również...dziękujemy
pozdrowionka i buziaczki
Bryyy
KasiuJ u ciebie słonko....? Fajnie masz...u nas dzis tak zamulasta pogoda że nawet sie z domu nie chce wychodzic....daj troszke promyków ;-)
Klaudia ja tez jestem na 28 dni...moge cie dodać do przyjaciółek :-) ?
Betinko no qrde przykro mi bardzo że wynik negatywny....no ale nie ma sie co zbyt długo załamywać....tylko jakoś pozbierać i próbowac znowu....jeśli teraz nabierzesz siły i wam sie uda....pewnie jeszcze wiele razy przy dzidzi wzmocniony charakter ci sie przyda....Bog ma swój plan wobec każdej z nas :-)
Nenius pieknie poodpisywała na posty a może byś tak napisała co u Ciebie ? :-)
ja ze względu na zawirowania pogody pewnie poł dnia bede wpadała na ściany itd....no ale bedzie smiesznie przynajmiej :-) A moja Sasza cieczke dostała i biega w pampersach...i co ciekawe nawet nie probuje zdjąc...moj kochany psiun....ale wyglada przecudnie Jak mała małpka
KasiuJ u ciebie słonko....? Fajnie masz...u nas dzis tak zamulasta pogoda że nawet sie z domu nie chce wychodzic....daj troszke promyków ;-)
Klaudia ja tez jestem na 28 dni...moge cie dodać do przyjaciółek :-) ?
Betinko no qrde przykro mi bardzo że wynik negatywny....no ale nie ma sie co zbyt długo załamywać....tylko jakoś pozbierać i próbowac znowu....jeśli teraz nabierzesz siły i wam sie uda....pewnie jeszcze wiele razy przy dzidzi wzmocniony charakter ci sie przyda....Bog ma swój plan wobec każdej z nas :-)
Nenius pieknie poodpisywała na posty a może byś tak napisała co u Ciebie ? :-)
ja ze względu na zawirowania pogody pewnie poł dnia bede wpadała na ściany itd....no ale bedzie smiesznie przynajmiej :-) A moja Sasza cieczke dostała i biega w pampersach...i co ciekawe nawet nie probuje zdjąc...moj kochany psiun....ale wyglada przecudnie Jak mała małpka
Słodziutka ja to chyba nie musze dodawać że też Wam kibicuje prawda ;-) Było cieżko i pewnie jest troszke nadal....ale życze Wam żeby teraz już było tylko lepiej...No i tak jak nenius napisała życze wam tego Cudownego Prezentu :-) No i przytulam mocno...:-)
reklama
electra
Przyjaciolki 2008
Witajcie :-) sle Wam wszystkim slonkowe promyki, bo do nas przyszla piekna wiosna moze razem z nia nadleca bociany,a razem z nimi fasolki........
edzka-it - nie czas jeszcze na siwe wlosy:-)a te nowiny od pan G wcale nie sa takie zle! spojrz na to z innej strony - od tej pory bedziesz wiedziala co sie dzieje w Twoim organizmie i bedziesz mogla to kontrolowaczrobisz odpowiednie badania , a potem to juz z gorki :-) i fasolka zagosci w Twoim brzuszku
Alicja kuruj sie a @ juz niedlugo pojdzie w sina dal.....i nie wroci przez 9 miesiecy:-)
slodziutka_e witaj u nas:-) trzymam za Ciebie kciuki i wierze,ze Twoj Aniolek niedlugo do Ciebie wroci
betiinka przytulam mocno,mocno.a lzy sa nam czasem potrzebne..niosa ulge i daja sil do nowej walki
KasiaJ82 Twoja decyzja = sluszna decyzja...a z tescikiem to poczekaj niecierpliwuchu:-)
edzka-it - nie czas jeszcze na siwe wlosy:-)a te nowiny od pan G wcale nie sa takie zle! spojrz na to z innej strony - od tej pory bedziesz wiedziala co sie dzieje w Twoim organizmie i bedziesz mogla to kontrolowaczrobisz odpowiednie badania , a potem to juz z gorki :-) i fasolka zagosci w Twoim brzuszku
Alicja kuruj sie a @ juz niedlugo pojdzie w sina dal.....i nie wroci przez 9 miesiecy:-)
slodziutka_e witaj u nas:-) trzymam za Ciebie kciuki i wierze,ze Twoj Aniolek niedlugo do Ciebie wroci
betiinka przytulam mocno,mocno.a lzy sa nam czasem potrzebne..niosa ulge i daja sil do nowej walki
KasiaJ82 Twoja decyzja = sluszna decyzja...a z tescikiem to poczekaj niecierpliwuchu:-)