reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć mam dobre wieści :-):-):-)

Udało mi się zapisać do instytutu :-):-):-) (wstałam o 3:30 ale byłam pierwsza do zapisu :-D) i w dodatku muszę czekać na przyjęcie tylko miesiąc a nie 3 lub 4 tralalalaa :-D

Witam Panie ponownie!
Pojawiłam się tu dobry miesiąc temu. Zniknęłam wraz z pojawieniem się @, bo się załamałam. Właśnie rozpoczęłam 7 cykl starań. Oprócz starań o dziecko rozpoczęłam też starania o niestresowanie się. Chcę wyluzować. Ale chociaż wiem, że aby wyluzować należałoby przestać o tym myśleć, jakoś nie mogę przestać czytać wszystkie fora i analizować siebie samej (temperatura, śluz itd).
Życzę wszystkim staraczkom powodzenia.

fajnie, ze wróciłaś. Popieram wyluzowywanie :tak:

Nenius jak bylo w spa?

hihihicałkiem przyjemnie :-)

czejsc tu maz doroty dorota lezy w szpitalu bo plamila narazie jest ok wczoraj robili jej usg pecherzyk rosnie ale jeszcze nie bylo serduszka lerzy w szpitalu do puki nie pojawi sie serduszko narazie nie plami trzymajcie za nia kciuki

Rety, Przekaż Dorotce pozdrowienia. Musi byc dobrze!!! Modlę się za nią i za dzieciątko!!!

Dawaj nam znać co i jak jeśli możesz :tak:

oj ja wlasnie sie zastanawiam czy nie isc na ostry dyzur,boli mnie w dole brzucha z lewej strony,jest mi strasznie nie dobrze,boli glowa do tego mnie trzesie ,a temp.36.4 i chce mi sie spac .nie wiem co robic.

A dzisiaj jak? Jak sie czujesz?

witam wszystkich (wszystkie :-))
nie wiem czy dobrze trafilam ale jak juz jestem to napisze cos do was :-)

za 3 misiace wychodze za maz i wiemy juz dzis ze jeszcze nie chcemy od razu dzidzi (jesli bylaby bylibysmy oczywiscie baaardzo szczesliwi:tak:) jendak na chcemy sobie dac troche czasu tak po prostu sami dla siebie zwlaczsza ze nie mieszkamy ze soba przed slubem

ale wiemy tez ze z dzidzia chcemy poczekac najwyzej rok bo oboje badzo bysmy juz chcieli

Witam :-)
Ja też uważam, że taki czas tylko dla 2 bezpośrednio po slubie jest bardzo ważny :tak: Można się "dotrzeć", to się naprawdę przydaje :tak:

Witam Was Dziewczyny :-)

Straszny zastój dzis na forum...jak to bywa w poniedziałki...

Aha badania krwi musiałam przełożyć bo jakies przeziebienie mnie dorwalo...wiec musze sie najpierw wykurować...

No to zycze Wam udanego dzionka :-)

Uuuuuu, kuruj się!!! I Ty Electra też!!!

Mój M jest chory. Rano miał prawie 40 stopni goraczki!
W nocy bardzo trząsł sie z zimna:no: a teraz jest juz u lekarza:tak:
Monik tez jest chora-biedactwo trzymam kciukasy żeby wrocila szybciutko do zdróweczka:tak:Bo już tęsknie!!!
Dorotko wszyscy czekamy na Ciebie i Twoją fasolke! Wracajcie szybciutko. Zdroweczka życze

Zdróweczka dla Monik i dla męża Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszę się z Wami podzielić moimi odczuciami. Chodzi o to że mimo że 2 testy pokazały 2 kreseczki i w badaniu krwi na wysokość stężenia beta hcg wyszło że rośnie we mnie Fasolka to ja jakoś silnie tego nie odczuwam :-( Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla rozwijającej się Fasolki że np nie wymiotuję albo coś. Jak narazie to najbardziej odczuwam takie jakby ciągnące bóle w okolicach obu jajników. mma nadzieję że to jest normalne i że jest to związane (jak gdzieś wyczytałam) z rozciąganiem więzadeł podtrzymujących macicę. Ponato z opisanych przez Loretę objawów zauważyłam zwiększenie pracy ślinianek i od wczoraj niechęć do wędlin. Nie mam natomiast strasznych nudności, dolegliwości piersi i potrzeby częstego siusiania... Mma nadzieję że to wszystko jest normalne i że Fasolka dobrze się rozwija :tak:

ciesz się, że dobrze się czujesz :-), z fasoleńką na pewno wszystko ok :tak:

Laski wierzycie w rożne siły typu.....bioenergie wahadełka itd?

nie :no:

reklama
adiva, zmieniłam zdanie - wierzę w takie rzeczy :-);-)
Nenius - ale poświęcenie :szok: no ale najważniejsze, że się opłaciło :-)
Dorotka, trzymam kciuki, coby wszystko było ok.

Mam wieści od Gusi :tak:

Biedna, złapała grypę :-(ale za to z dzidziusiem wszystko w porządku. Zdjęć z USG nie dostala, żałuje bo chciała się nam pochwalić :-).

Mam Was wszystkie ucałować i wyściskać od niej :tak::tak::tak:

OOOooo super dziekujemy...przekaż jej od nas dużo uścisków i niech nam Myszka szybko zdrowieje....:-) :-)

podziwiam za ta 3 w nocy...ja o tej porze to spać chodze ;-)

Klaudia widze,ze w tym miesiacu znow bedziemy razem testowac :-) trzymam kciuki :tak:
Ja też trzymam kciuki za nas obie :-) I nie tylko of kors :-)

Ten cykl to mam jakiś pokićkany. To pierwszy taki "świadomy" cykl - mierzę temperaturę, robię testy owulacyjne i takie tam - no i każda z tych rzeczy wskazuje na co innego :baffled: W związku z tym wychodzi na to, że miałam już dwie owulacje hihi. :-D W 11 dc tempka mi skoczyła (test ujemny), w 12 znowu spadła (test dodatni), w 13 znowu skoczyła (test ujemny) :angry:. Wiem, tyle, że nic nie wiem.
No i postanowiłam, że jak nie zaciążę w tym miesiącu, to pieprzę to wszystko i co ma być to będzie. Koniec wariowania!!!

Przekazuję Naszym Wszystkim Staraczkom od Monik75 Pozdrowionka:-):tak: Była dziś u lekarza dostała bezpieczny syrop i antybiotyk. Czuje się juz lepiej goraczka spadla. Niebawem sama o tym napisze:tak:

reklama
Do góry