nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć mam dobre wieści :-):-):-)
Udało mi się zapisać do instytutu :-):-):-) (wstałam o 3:30 ale byłam pierwsza do zapisu ) i w dodatku muszę czekać na przyjęcie tylko miesiąc a nie 3 lub 4 tralalalaa
fajnie, ze wróciłaś. Popieram wyluzowywanie
hihihicałkiem przyjemnie :-)
Rety, Przekaż Dorotce pozdrowienia. Musi byc dobrze!!! Modlę się za nią i za dzieciątko!!!
Dawaj nam znać co i jak jeśli możesz
A dzisiaj jak? Jak sie czujesz?
Witam :-)
Ja też uważam, że taki czas tylko dla 2 bezpośrednio po slubie jest bardzo ważny Można się "dotrzeć", to się naprawdę przydaje
Uuuuuu, kuruj się!!! I Ty Electra też!!!
Zdróweczka dla Monik i dla męża Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciesz się, że dobrze się czujesz :-), z fasoleńką na pewno wszystko ok
nie
Udało mi się zapisać do instytutu :-):-):-) (wstałam o 3:30 ale byłam pierwsza do zapisu ) i w dodatku muszę czekać na przyjęcie tylko miesiąc a nie 3 lub 4 tralalalaa
Witam Panie ponownie!
Pojawiłam się tu dobry miesiąc temu. Zniknęłam wraz z pojawieniem się @, bo się załamałam. Właśnie rozpoczęłam 7 cykl starań. Oprócz starań o dziecko rozpoczęłam też starania o niestresowanie się. Chcę wyluzować. Ale chociaż wiem, że aby wyluzować należałoby przestać o tym myśleć, jakoś nie mogę przestać czytać wszystkie fora i analizować siebie samej (temperatura, śluz itd).
Życzę wszystkim staraczkom powodzenia.
fajnie, ze wróciłaś. Popieram wyluzowywanie
Nenius jak bylo w spa?
hihihicałkiem przyjemnie :-)
czejsc tu maz doroty dorota lezy w szpitalu bo plamila narazie jest ok wczoraj robili jej usg pecherzyk rosnie ale jeszcze nie bylo serduszka lerzy w szpitalu do puki nie pojawi sie serduszko narazie nie plami trzymajcie za nia kciuki
Rety, Przekaż Dorotce pozdrowienia. Musi byc dobrze!!! Modlę się za nią i za dzieciątko!!!
Dawaj nam znać co i jak jeśli możesz
oj ja wlasnie sie zastanawiam czy nie isc na ostry dyzur,boli mnie w dole brzucha z lewej strony,jest mi strasznie nie dobrze,boli glowa do tego mnie trzesie ,a temp.36.4 i chce mi sie spac .nie wiem co robic.
A dzisiaj jak? Jak sie czujesz?
witam wszystkich (wszystkie :-))
nie wiem czy dobrze trafilam ale jak juz jestem to napisze cos do was :-)
za 3 misiace wychodze za maz i wiemy juz dzis ze jeszcze nie chcemy od razu dzidzi (jesli bylaby bylibysmy oczywiscie baaardzo szczesliwi) jendak na chcemy sobie dac troche czasu tak po prostu sami dla siebie zwlaczsza ze nie mieszkamy ze soba przed slubem
ale wiemy tez ze z dzidzia chcemy poczekac najwyzej rok bo oboje badzo bysmy juz chcieli
Witam :-)
Ja też uważam, że taki czas tylko dla 2 bezpośrednio po slubie jest bardzo ważny Można się "dotrzeć", to się naprawdę przydaje
Witam Was Dziewczyny :-)
Straszny zastój dzis na forum...jak to bywa w poniedziałki...
Aha badania krwi musiałam przełożyć bo jakies przeziebienie mnie dorwalo...wiec musze sie najpierw wykurować...
No to zycze Wam udanego dzionka :-)
Uuuuuu, kuruj się!!! I Ty Electra też!!!
Mój M jest chory. Rano miał prawie 40 stopni goraczki!
W nocy bardzo trząsł sie z zimna a teraz jest juz u lekarza
Monik tez jest chora-biedactwo trzymam kciukasy żeby wrocila szybciutko do zdróweczkaBo już tęsknie!!!
Dorotko wszyscy czekamy na Ciebie i Twoją fasolke! Wracajcie szybciutko. Zdroweczka życze
Zdróweczka dla Monik i dla męża Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę się z Wami podzielić moimi odczuciami. Chodzi o to że mimo że 2 testy pokazały 2 kreseczki i w badaniu krwi na wysokość stężenia beta hcg wyszło że rośnie we mnie Fasolka to ja jakoś silnie tego nie odczuwam :-( Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla rozwijającej się Fasolki że np nie wymiotuję albo coś. Jak narazie to najbardziej odczuwam takie jakby ciągnące bóle w okolicach obu jajników. mma nadzieję że to jest normalne i że jest to związane (jak gdzieś wyczytałam) z rozciąganiem więzadeł podtrzymujących macicę. Ponato z opisanych przez Loretę objawów zauważyłam zwiększenie pracy ślinianek i od wczoraj niechęć do wędlin. Nie mam natomiast strasznych nudności, dolegliwości piersi i potrzeby częstego siusiania... Mma nadzieję że to wszystko jest normalne i że Fasolka dobrze się rozwija
ciesz się, że dobrze się czujesz :-), z fasoleńką na pewno wszystko ok
Laski wierzycie w rożne siły typu.....bioenergie wahadełka itd?
nie